Rabatkode og rabat

cosstores.com
4.0 stjerner / 299 har stemt

Rabatkoder Cos Danmark - oktober 2021

Gratis Cos fragt ved køb over 780 kr

Vis udsalg

Cos tøj fra 200 kr.

Vis udsalg

Cos taske fra 490 kr.

Vis udsalg

Cos frakke fra kun 390 kr.

Vis udsalg

Billigste Cos rabatkode og rabatter

Cos rabatkode Rabat Gyldig til
Gratis Cos fragt ved køb over 780 kr 780 kr 01/12/2021
Cos tøj fra 200 kr. 200 kr. 01/12/2021
Cos taske fra 490 kr. 490 kr. 01/12/2021
Cos frakke fra kun 390 kr. 390 kr. 01/12/2021
20% Cos rabatkode til alt i udsalget 20% Udløbet

Sådan bruges COS rabatkoden

  1. Du starter med at vælge den rabatkode, som du synes bedst om og klikker på ”Få rabatkode”

  2. Du vil nu se boksen med din rabatkode – du klikker på ”Kopier”, og du bliver ført direkte over til Cos webshop

  3. Klik på din indkøbskurv – (indkøbsposen, øverst til højre på siden)

  4. Tryk på "Got a promotion code?" og indsæt koden, du har fundet hos os.   

 

Sådan bruger du en rabatkode hos Cos.png

Nyhedsbrev

Modtag nyttig information om de nyeste og kommende kollektioner fra COS og information om rabatter og udsalgsvarer. Derduover vil du ligeledes modtage information om aktive rabatkoder du kan anvende online når du køber varer og spare penge på dine køb. Du modtager automatisk 10% på dit næste køb efter at du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.

Levering

Du får gratis og fri levering på din ordre når du køber for mere end 780 kr i samlet ordrestørrelse. Køber du for mindre end 780 kr er leveringsprisen 45 kr for levering til din hoveddør. Leveringstiden for standard levering er 3-4 hverdage i Danmark. Du kan derudover tilkøbe Express Levering for 160 kr hvor din ordre vil blive leveret indenfor 1-2 hverdage hvis du gennemfører din bestilling inden kl.18:30 på en hverdag.

Bæredygtighed

COS bestræber sig på at være bæredygtige for naturen og for verden. Derfor er produkterne produceret ud fra en vision om at anvende genanvendelige materialer, og økologisk bomuld i tøjproduktionen. Når du vælger produkter fra COS kan du derfor med sikkerhed vide at der er taget hensyn til naturen.

Klarna

Hos COS kan du dele din betaling op i flere delbetalinger ved at benytte dig af Klarna. Dette gør din betaling mere overkommelig så du ikke behøver at betale hele din regning med det samme. Du modtager dine varer med det samme, og får din betaling delt op. Du betaler hverken ekstra gebyrer eller renteomkostninger når du anvender Klarna.

Black Friday rabat

Du kan med Black Friday opleve en masse stærke rabatter og helt specielle tilbud på udvalgte varer. Denne specielle dag byder derfor på et helt unikt udvalg af rabatter og du vil automatisk modtage information om hvornår og hvor meget hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet fra COS.

20% Cos rabatkode til alt i udsalget

Rabatkode: Giver ekstra 20% rabat
Gælder: på alle udsalgsvarer
Udvalg: Kjoler, toppe, nederdele, skjorter, t-shirts mm.

Luk

Åben rabatkode

Op til 50% rabat på Cos sommertøj

Tilbud: Sommertøj til nedsatte priser
Rabat: Op til 50%
Udvalg: Kjoler, shorts, t-shirts, toppe mm.
Sommertøj: Til mænd og kvinder

Luk

Vis udsalg

Ekstra 20% rabat på Cos kjoler

Tilbud: Spar ekstra 20% på kjoler
Gælder: Alle kjoler i udsalget
Udsalg: 50% rabat +ekstra 20% ved kassen

Luk

Vis udsalg

Cos herretøj fra 200 kr

Tilbud: Sommertøj til mænd
Priser fra: 200 kr
Udvalg: Shorts, t-shirts, skjorter mm

Luk

Vis udsalg

Cos sommerkjoler fra 290 kr

Tilbud: Lækre stilefulde sommerkjoler
Priser fra: 280 kr
Fåes: I forskellige farver og længder

Luk

Vis udsalg

Andre søger også efter

Ja, på nuværende tidspunkt tilbydes 4 verificeret aktive rabatkoder og tilbud.
Hos Saleduck informerer vi jævnligt om aktuelle rabatkampagner. Overhold altid de kuponbetingelser, der er anført af os for at modtage en rabat.
Du kan enten sende en email til: customerservice@cosstores.com eller ringe på telefon: +45 78775353
Du kan betale din ordre med VISA, MasterCard, Diners, American Express, og JCB. Du kan også betale via Klarna eller PayPal.
Du kan vælge imellem standard hjemmelevering, standard levering til afhentningssted og express hjemmelevering. Standard levering koster 45 kr. og er gratis ved køb over 780 kr. Express levering koster 160 kr.

Hos COS finder du moderigtigt design og tidsløse linjer fra den nordiske modeverden. COS er en del af H&M koncernen, og dette brand adskiller sig særligt ved at fokusere på bæredygtighed i deres produktion og i deres udvælgelse af tekstiler, som indgår i produktionen af deres produkter. Du får derfor ikke blot stilrene og minimalistiske produkter, men derfor også produkter af høj kvalitet der både tager hensyn til dig og til naturen. Du finder et bredt udvalg af basis beklædning hvor design og attitude har ekstra kant og skandinavisk præg. Det er den enkle, skarpe og klassiske stilart med enkle klassiske farver. Detaljerne i deres kollektioner og items giver kant og særpræg, hvilket kendetegner dette brand. Du finder alt fra overtøj til årstidens sæsoner, basis items til dagligdagens garderobe, inspirerende tøj til de festlige lejligheder og helt ned til diverse detaljeorienterede accessories og lædervarer. Tag et kig i menuen, og se hvilke items der passer til dig uanset hvad du er på udkig efter. Gå på opdagelse i afdelingen for Home & Lifestyle hvor du finder et flot udvalg af diverse genstande til det moderne og designprægede hjem. Du kan finde pynteting, vægkunst, duftelys, vaser og meget mere til hjemmet. Du kan løbende finde særligt gode tilbud under sale, hvor du kan spare en masse penge på sæsonvarer og meget mere.

Lækre designs og friske farver tilbydes i et bredt udvalg til både piger og drenge i diverse aldre. Børnetøjet kan fås til børn, som er helt ned til 2 måneder gamle og op til lidt ældre børn i alderen op til 12 år for både piger og drenge.

Når du handler i webshoppen vil du kunne opnå gratis levering ved køb på over 780 kr i samlet ordrestørrelse. Studerende tilbydes studierabat på alle deres køb online i webshoppen og nye kunder der tilmelder sig nyhedsbrevet på email kan opnå 10% rabat på deres første køb i webshoppen, som nye kunder online. Du kan betale med betalingskort online og du kan også anvende både PayPal og Klarna hvis du ønsker en mere fleksibel betaling af dine indkøbte varer på webshoppen. Du kan løbende holde dig opdateret på nye kollektioner og nye trends, som løbende vil blive introduceret på webshoppen og i butikkerne, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet eller ved løbende at klikke ind og besøge webshoppen. Du kan også læse meget mere om bæredygtigheden i produktionen og hvordan tekstilerne udvælges for de produkter du kan købe her på siden, hvilket vil bringe dig endnu tættere på det du køber og tager på kroppen.

Flere Online Webshops

Last Update: 26.10.2021