SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Cos rabatkode

cos.com/en_dkk/index.html

Rabatkoder Cos Danmark - september 2023

10% Cos promotion code

Åben rabatkode S10 Populær 1

10% Cos rabatkode til nye kunder

Åben rabatkode et

Cos frakke fra kun 390 kr.

Vis udsalg

Op til 50%Cos udsalg

Vis udsalg

Cos kjole fra 390 kr.

Vis udsalg

Gratis Cos fragt ved køb over 780 kr

Vis udsalg

Cos tøj fra 135 kr

Vis udsalg

Cos taske fra 320 kr

Vis udsalg

Cos bukser: Priser fra 490 kr.

Vis udsalg

Cos jakke fra kun 590 kr.

Vis udsalg

Cos Jeans: Priser fra 590 kr.

Vis udsalg

 Butiksfacade af cos i København

Butiksfacade af cos i København

Sådan bruges en COS rabatkode

  1. Du starter med at vælge den rabatkode, som du synes bedst om og klikker på ”Få rabatkode”

  2. Du vil nu se boksen med din rabatkode – du klikker på ”Kopier”, og du bliver ført direkte over til Cos webshop

  3. Klik på din indkøbskurv – (indkøbsposen, øverst til højre på siden)

  4. Tryk på "Got a promotion code?" og indsæt koden, du har fundet hos os.   

 

Sådan bruger du en rabatkode hos Cos.png

Nyhedsbrev

Modtag nyttig information om de nyeste og kommende kollektioner fra COS og information om rabatter og udsalgsvarer. Derduover vil du ligeledes modtage information om aktive rabatkoder du kan anvende online når du køber varer og spare penge på dine køb. Du modtager automatisk 10% på dit næste køb efter at du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.

Levering

Du får gratis og fri levering på din ordre når du køber for mere end 780 kr i samlet ordrestørrelse. Køber du for mindre end 780 kr er leveringsprisen 45 kr for levering til din hoveddør. Leveringstiden for standard levering er 3-4 hverdage i Danmark. Du kan derudover tilkøbe Express Levering for 160 kr hvor din ordre vil blive leveret indenfor 1-2 hverdage hvis du gennemfører din bestilling inden kl.18:30 på en hverdag.

Bæredygtighed

COS bestræber sig på at være bæredygtige for naturen og for verden. Derfor er produkterne produceret ud fra en vision om at anvende genanvendelige materialer, og økologisk bomuld i tøjproduktionen. Når du vælger produkter fra COS kan du derfor med sikkerhed vide at der er taget hensyn til naturen.

Klarna

Hos COS kan du dele din betaling op i flere delbetalinger ved at benytte dig af Klarna. Dette gør din betaling mere overkommelig så du ikke behøver at betale hele din regning med det samme. Du modtager dine varer med det samme, og får din betaling delt op. Du betaler hverken ekstra gebyrer eller renteomkostninger når du anvender Klarna.

Black Friday rabat

Du kan med Black Friday opleve en masse stærke rabatter og helt specielle tilbud på udvalgte varer. Denne specielle dag byder derfor på et helt unikt udvalg af rabatter og du vil automatisk modtage information om hvornår og hvor meget hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet fra COS.

Du er lige gået glip af disse Cos rabatkoder:

50% Cos tilbud: Spar 50% lige nu 27-08-2023
50% Cos tilbud: Spar op til 50% på kvindetøj med sommerudsalg 16-07-2023
50% Cos tilbud: Spar op til 50% på herretøj med sommerudsalg 16-07-2023
50% Cos tilbud: Spar op til 50% både for kvinder og mænd 27-03-2023
25% 25% rabat på Cos tøj 09-05-2022

Andre søger også efter

Ja, på nuværende tidspunkt tilbydes 11 verificeret aktive rabatkoder og tilbud.
Hos Saleduck informerer vi jævnligt om aktuelle rabatkampagner. Overhold altid de kuponbetingelser, der er anført af os for at modtage en rabat.
Du kan enten sende en email til: customerservice@cosstores.com eller ringe på telefon: +45 78775353
Du kan betale din ordre med VISA, MasterCard, Diners, American Express, og JCB. Du kan også betale via Klarna eller PayPal.
Du kan vælge imellem standard hjemmelevering, standard levering til afhentningssted og express hjemmelevering. Standard levering koster 45 kr. og er gratis ved køb over 780 kr. Express levering koster 160 kr.
Cos har en trustpilot score på 4,9 baseret på over 18.500 anmeldelser
Alex

Alex

Editor

4.0 stjerner / 299 har stemt

Hos COS finder du moderigtigt design og tidsløse linjer fra den nordiske modeverden. COS er en del af H&M koncernen, og dette brand adskiller sig særligt ved at fokusere på bæredygtighed i deres produktion og i deres udvælgelse af tekstiler, som indgår i produktionen af deres produkter. Du får derfor ikke blot stilrene og minimalistiske produkter, men derfor også produkter af høj kvalitet der både tager hensyn til dig og til naturen. Du finder et bredt udvalg af basis beklædning hvor design og attitude har ekstra kant og skandinavisk præg. Det er den enkle, skarpe og klassiske stilart med enkle klassiske farver. Detaljerne i deres kollektioner og items giver kant og særpræg, hvilket kendetegner dette brand. Du finder alt fra overtøj til årstidens sæsoner, basis items til dagligdagens garderobe, inspirerende tøj til de festlige lejligheder og helt ned til diverse detaljeorienterede accessories og lædervarer. Tag et kig i menuen, og se hvilke items der passer til dig uanset hvad du er på udkig efter. Gå på opdagelse i afdelingen for Home & Lifestyle hvor du finder et flot udvalg af diverse genstande til det moderne og designprægede hjem. Du kan finde pynteting, vægkunst, duftelys, vaser og meget mere til hjemmet. Du kan løbende finde særligt gode tilbud under sale, hvor du kan spare en masse penge på sæsonvarer og meget mere.

Lækre designs og friske farver tilbydes i et bredt udvalg til både piger og drenge i diverse aldre. Børnetøjet kan fås til børn, som er helt ned til 2 måneder gamle og op til lidt ældre børn i alderen op til 12 år for både piger og drenge.

Når du handler i webshoppen vil du kunne opnå gratis levering ved køb på over 780 kr i samlet ordrestørrelse. Studerende tilbydes studierabat på alle deres køb online i webshoppen og nye kunder der tilmelder sig nyhedsbrevet på email kan opnå 10% rabat på deres første køb i webshoppen, som nye kunder online. Du kan betale med betalingskort online og du kan også anvende både PayPal og Klarna hvis du ønsker en mere fleksibel betaling af dine indkøbte varer på webshoppen. Du kan løbende holde dig opdateret på nye kollektioner og nye trends, som løbende vil blive introduceret på webshoppen og i butikkerne, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet eller ved løbende at klikke ind og besøge webshoppen. Du kan også læse meget mere om bæredygtigheden i produktionen og hvordan tekstilerne udvælges for de produkter du kan købe her på siden, hvilket vil bringe dig endnu tættere på det du køber og tager på kroppen.

Flere Online Webshops