SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Lego rabatkode

lego.com/da-dk

På Lego's hjemmeside kan du finde et bredt udvalg af Lego-klodser og byggesæt til børn i alle aldre. Udforsk de nyeste Lego-temaer og find det perfekte sæt til at udfolde din kreativitet og leg.

Rabatkoder Lego Danmark - juni 2024

Op til 50% rabat med Lego tilbud

Vis udsalg

Eksklusivt Star Wars Lego fra 130 kr.

Vis udsalg

Eksklusive Lego sæt fra 549 kr.

Vis udsalg

200 kr. for Lego Serious Play - starter kit

Vis udsalg

BabyLego fra 50 kr.

Vis udsalg

Spar op til 50%Lego tilbud

Vis udsalg

Lego Technic: Priser fra 90 kr.

Vis udsalg

Du er lige gået glip af disse Lego rabatkoder:

40% Lego rabatkode: Op til 40% rabat på Lego til Mors Dag Rabatten er allerede fratrukket
40% Lego rabatkode: Op til 40% rabat på Lego til Valentinsdag Rabatten er allerede fratrukket
80% Lego rabatkode: Op til 80% rabat på Lego til Cyber Monday Rabatten er allerede fratrukket
80% Lego rabatkode: Op til 80% rabat på Lego til Black Friday Rabatten er allerede fratrukket
80% Lego rabatkode: Op til 80% rabat på Lego til Singles Day Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Her på siden holder vi dig altid informeret om de aktuelle rabatkampagner, så du kan spare penge på dit køb.
Det er en god idé at læse kuponbetingelserne, da rabatkoder ikke altid kan indløses på alle køb.
Du kan kontakte Lego Shop kundeservice på: Adresse: LEGO® Kundeservice, Postnummer og by: 7190 Billund, Telefonnummer : 00 800 5346 5555.
Åbningstiderne er Mandag-fredag: 9.00-17.00.
Jonas

Hej! Jeg er Jonas,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.8 stjerner / 477 har stemt

Hos Lego kan du finde det bedste fra Legos herlige univers. Her finder du alle de kendte figurer fra klassikere, men også de mest populære figurer fra film, bøger, spil og mobiltelefon. De kendte legoklodser kommer nemlig i et bredt udvalg af figurer, fra børnenes yndlingsunivers i deres Shop, der giver børnene mulighed for at rekonstruere scenerne fra deres favorit film eller spil. I webshoppen finder man derfor et bredt udvalg af temaer, som giver mulighed for at udforske udviklende legetøj, og får den bedste leg frem i børn. Det er blandt andet muligt at finde Star Wars, som kræver gode konstruktions evner når man skal bygge køretøjer, og skaber stor glæde. I deres Shop kan man også finde kendte temaer som Lego City, minecraft, Angry Birds, Duplo og mange andre favoritter. Derudover kan man også købe sjove bøger, og nøgleringe, samt mange andre herligheder. Dit køb kan tilmed blive billigere med en rabatkode.

Stort udvalg af seje legofigurer

I deres webshop finder du børnenes yndlingslegetøj, men som de voksne også kan have god fornøjelse af. Legetøj har nemlig altid været en del af børneværelsets favoritter, da det er noget som både børn og forældre kan nyde sammen på kreativ vis. Her tilbydes du et hav af figurer i forskellige temaer, der byder på mange af børnenes yndlings fantasier. Det er både muligt at finde spændende Lego City, der byder på de populære favoritter som City tog, City politistation og City fly, som sætter stor lid til børnenes byggeevner. Derudover er der også favoritter som Lego System, Lego Classic, Lego Disney, Lego Bionicle samt et hav af børnenes helte og heltinder.

Find altid gode tilbud

Lego kan man aldrig få nok af, og derfor er det godt, at man altid kan finde gode tilbud i deres Shop. Her kan du altid spare penge på udvalgte produkter fra de populære figurer, samt tilbehør. Her kan du tilmed være heldig at spare penge på nyheder, så du ikke behøver at gå glip af de nyeste favoritter. Det er tilmed muligt at søge efter alder, pris og antal samt tema og kategori, hvilket gør det let at finde hvad man søger.

Spar penge med en Lego Shop rabatkode

Hvis du og hele familien ikke kan få nok Lego, kan vi hjælpe med at gøre dit køb billigere. Din rabatkode, er nemlig din genvej til de bedste tilbud og rabatter. Hold derfor øje med Saleduck.dk eller tilmed dig vores nyhedsbrev, hvis du gerne vil sikres de bedste deals når du handler.

Fri fragt

Hos Lego kan du få fri fragt på din levering, hvis du handler for minimum 400 kr. Leveringstid er på omkring 3 hverdage. Hvis du gerne vil købe den perfekte gave til en du holder af, koster det ikke ekstra, når køber City tog, City politistation eller Lego Disney figurer. Få det leveret gratis hjem til dig.

Flere Online Webshops