SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Pixizoo rabatkode

pixizoo.dk

Find et bredt udvalg af baby- og børnetøj, legetøj og udstyr til børn hos Pixizoo. Opdag de nyeste trends og få inspiration til dit barns garderobe og legeplads.

Rabatkoder Pixizoo Danmark - juni 2024

20% PixiZoo rabatkode "SD20" i juni

Åben rabatkode D20 Populær 1

Baby- og børneudstyr af højeste kvalitet

Vis udsalg

Spar op til 50% på kæmpe outlet udsalg hos Pixizoo

Vis udsalg

Gratis fragt over 499

Få gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK. Spar penge på levering og nyd hurtig ekspedition.

Lyn hurtig levering

Levering inden for 1-2 dage. Bestil i dag og få dine varer lyn hurtigt leveret til døren.

Høj trustpilot rating

Pixizoo har over 30.700 anmeldelser på Trustpilot med en imponerende rating på 4,6/5 stjerner. Betroet af tusindvis af kunder.

Populære børnemærker

Find produkter fra populære børnemærker som Noui Noui, Bloomingville, Lionelo og WHEAT. Garanteret kvalitet og stil.

Spændende konkurrencer

Deltag i mange spændende konkurrencer og vind fantastiske præmier. Hold øje med nye muligheder at deltage.

Du er lige gået glip af disse Pixizoo rabatkoder:

40% Pixizoo rabatkode: Op til 40% rabat på baby- og børneprodukter hos Pixizoo Skynd dig Rabatten er allerede fratrukket
20% Rabat Pixizoo rabatkode: Spar 20% på udvalgte sutter og sutteflasker Sut20
15% Ekstra Rabat Pixizoo rabatkode: Spar 15% Ekstra på Römer Autostole NY15
25% Pixizoo rabatkode: Få 25% Rabat på BIBS Sutteflasker! BIBS
SPAR 15% Ekstra Pixizoo rabatkode: Spar 15% Ekstra på Tøj med Vores Eksklusive Tilbud Tøj15

Andre søger også efter

Åbningstiderne er Mandag-Fredag: 10.00-18-00, Lørdag-Søndag: 10.00-16.00
Du kan kontakte Pixizoo kundeservice på: Adresse: AGERØVEJ 25, Postnummer og by: 8381 TILST, Email adresse: kundeservice@pixizoo.dk, Telefon nummer: +45 88 88 74 16
Hos Pixizoo kan du betale med: Maestro, Mastercard, VISA Electron, VISA, Dankort
Dit køb bliver sendt med: GLS, Post Danmark
På denne side finder du altid de nyeste rabatkoder, som du kan anvende til dit køb. Derudover kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at holde dig informeret om de seneste rabatkoder.
Nina

Hej! Jeg er Nina,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.7 stjerner / 258 har stemt

Pixizoo forhandler et stort udvalg af legetøj, babyudstyr og børneudstyr online. Pixizoo er derfor en webshop, som alle slags forældre kan benytte uanset om du er en kommende, nybagt og garvet forælder. Hvis du er på udkig efter billigt baby- og børneudstyr eller legetøj som autostole, klapvogne eller Duplo, kan du tage et kig forbi vores side og få en Pixizoo rabatkode.

Baby- og børneudstyr

Lægger du vægt på at det skal være kvalitets baby- og børneudstyr - både hvad angår funktionalitet, sikkerhed og design? Så er Pixizoo det rette sted for dig. De tilbyder alle de bedste og største mærker som Baby Dan, Be Safe, Diono, Egg, Mini Monkey, Moby, Neonate, Römer og mange flere. Med en Pixizoo rabatkode er der mange penge at spare. Sikkerhed er selvfølgelig også i højsæddet og hos Pixizoo finder du et hav af "Best i test" produkter. Skal du have fat i en Römer autostol, Neonate babyalarm eller noget helt tredje, så find dit udstyr her.

Kendte mærker hos Pixizoo

Når du skal købe nyt børneudstyr og legetøj, er der meget at vælge imellem, men du vil naturligvis gerne have det bedste. Leder du eksempelvis efter en Stokke barnevogn, Baby Jogger klapvogn, Philips babyalarm, Sebra puslebord, BRIO brandbil, Hape dukkevogn eller LEGO klodser, finder du det hele hos Pixizoo. Med andre ord er Pixizoo stedet som giver dig alle de bedste mærker, det bedste udstyr og legetøj, så du ikke behøver at besøge flere butikker, for at finde det, som du leder efter. Find også en rabatkode til Pixizoo, så sikre du at have penge til lidt ekstra.

Babyudstyr og legetøj på udsalg hos Pixizoo

Hos Pixizoo finder du en masse gode tilbud på babyudstyr, børneudstyr og legetøj i deres store udsalg. Find populære Römer autostole, Baby Dan babyalarmer, Baby Jogger barnevogne, alfabetdyr, LEGO, BRIO og meget mere på udsalg. Hvis du gerne vil have lækre rabatter, når du køber legetøj og udstyr online, så er der ikke bedre steder at gå hen end Pixizoos udsalg.

Pixizoo rabatkode

Hvis du er typen, som altid går på jagt efter de bedste tilbud og rabatter, så kan det betale sig at kigge forbi Saleduck.dk. Vi kan nemlig hjælpe dig med de bedste tilbud og Pixizoo rabatkoder. Med en rabatkode til Pixizoo kan du spare mange penge på alt fra Römer autostole til Neonate babyalarmer til LEGO og det er naturligvis altid sjovere at købe babyudstyr, børneudstyr og legetøj, hvis du kan benytte en rabatkode.

Opnå fri fragt hos Pixizoo

Køb for over 500 kr. og få gratis levering fra Pixizoo som Plus medlem. Din pakke bliver sendt helt gratis til en GLS pakkeshop efter eget valg. Det er også muligt at få leveret direkte til din hjemmeadresse med Post Danmark. Dette er det dog ikke gratis. Så gør dig selv en tjeneste og fyld kurven med en Römer autostol, Philips babyalarm og en masse skøn legetøj, og så får du også fri fragt på dit køb. Almindelig fragtpris for Pixizoo er 69 kr.

Prisgaranti

Finder du et produkt billigere hos en konkurrerende, dansk virksomhed tilbyder Pixizoo prisgaranti og refunderer differencen, hvis blot du gør opmærksom på dette indenfor 14 dage af dit køb. Det er værd at bemærke at der er visse undtagelser for prisgarantien, som bl.a. kan være hvis du har fundet produktet på tilbud.

Flere Online Webshops