Annoncøroffentliggørelse

Pixizoo rabatkode

pixizoo.dk

Rabatkoder Pixizoo Danmark - marts 2023

Pixizoo rabatkode: 3 Tinys Republic produkter for 2 produkters pris

Åben rabatkode or2 Populær 1

20% PixiZoo rabatkode "SD20" i marts

Åben rabatkode D20

Baby- og børneudstyr af højeste kvalitet

Vis udsalg

Levering

Hos Pixizoo får du fri fragt ved samlet køb for over 499 kr. i hele Danmark. Hvis samlet køb er under 499 kr. koster fragten 49 kr. med GLS.

Pixizoo Black Friday

Black Friday er den helt store udsalgsdag hvor du kan finde en masse stærke tilbud og store rabatter på et bredt udvalg af varer. Du vil automatisk modtage information om Black Friday hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Trustpilot

Pixizoo har en trustpilot scorer på 4,6 vurderet på over 30.000 anmeldelser .

Prisgaranti og prismatch

Hos Pixizoo får du prisgaranti og prismatch. Dvs. at hvis du har købt en vare og Pixizoo eller en anden webshop sætter prisen ned indenfor 7 dage efter du har købt samme vare, kan du henvende dig og få det til samme pris.

Min. 10% på udvalgte produkter fra Done by Deer, Baby Jogger, Voksi m.fl.

Tilbud Pixizoo giver min. 10% rabat
Produkter Nogle varer fra Done by Deer, Baby Jogger, Voksi m.fl.
Maks. Helt op til 50% rabat på udvalgte produkter
Gyldighed I marts måned
Vis udsalg

Op til 80% rabat hos Pixizoo

Tilbud Outlet med op til 80% rabat
Priser Fra 7 kr.
Gyldighed Rabat i marts måned
Fri fragt Som Plus medlem
Prismatch Prisgaranti hos Pixizoo
Vis udsalg

25% Pixizoo rabat i det store Sommerudsalg

Tilbud Pixizoo giver 25% rabat
Hvor? I sommerudsalget
Maks. Helt op til 85% rabat
Priser Fra 10 kr.
Mærker Baby jogger, Voksi, Done by Deer m.fl.
Vis udsalg

Spar 10% på ALT - fantastisk Pixojet rabatkode

Med denne fantastiske Pixojet rabatkode kan du spare 10% på ALY. Tag et kig på de mange fantastiske tilbud i dag hos Pixojet.
Åben rabatkode

Spar 35% på Fjällräven tasker med en Pixizoo rabatkode - fantastisk Fjällräven tilbud!

Hos Pixizoo kan du i disse dage spare hele 35% på de velkendte svenske Fjällräven tasker. Tag et kig på deres mange varianter, og find en taske der passer til dig i dag.
Åben rabatkode

Andre søger også efter

Åbningstiderne er Mandag-Fredag: 10.00-18-00, Lørdag-Søndag: 10.00-16.00
Du kan kontakte Pixizoo kundeservice på: Adresse: AGERØVEJ 25, Postnummer og by: 8381 TILST, Email adresse: kundeservice@pixizoo.dk, Telefon nummer: +45 88 88 74 16
Hos Pixizoo kan du betale med: Maestro, Mastercard, VISA Electron, VISA, Dankort
Dit køb bliver sendt med: GLS, Post Danmark
På nuværende tidspunkt tilbydes 3 aktive rabatkoder og tilbud.
På denne side finder du altid de nyeste rabatkoder, som du kan anvende til dit køb. Derudover kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at holde dig informeret om de seneste rabatkoder.
Nina

Nina

Fashionista på budget

4.7 stjerner / 258 har stemt

Pixizoo forhandler et stort udvalg af legetøj, babyudstyr og børneudstyr online. Pixizoo er derfor en webshop, som alle slags forældre kan benytte uanset om du er en kommende, nybagt og garvet forælder. Hvis du er på udkig efter billigt baby- og børneudstyr eller legetøj som autostole, klapvogne eller Duplo, kan du tage et kig forbi vores side og få en Pixizoo rabatkode.

Baby- og børneudstyr

Lægger du vægt på at det skal være kvalitets baby- og børneudstyr - både hvad angår funktionalitet, sikkerhed og design? Så er Pixizoo det rette sted for dig. De tilbyder alle de bedste og største mærker som Baby Dan, Be Safe, Diono, Egg, Mini Monkey, Moby, Neonate, Römer og mange flere. Med en Pixizoo rabatkode er der mange penge at spare. Sikkerhed er selvfølgelig også i højsæddet og hos Pixizoo finder du et hav af "Best i test" produkter. Skal du have fat i en Römer autostol, Neonate babyalarm eller noget helt tredje, så find dit udstyr her.

Kendte mærker hos Pixizoo

Når du skal købe nyt børneudstyr og legetøj, er der meget at vælge imellem, men du vil naturligvis gerne have det bedste. Leder du eksempelvis efter en Stokke barnevogn, Baby Jogger klapvogn, Philips babyalarm, Sebra puslebord, BRIO brandbil, Hape dukkevogn eller LEGO klodser, finder du det hele hos Pixizoo. Med andre ord er Pixizoo stedet som giver dig alle de bedste mærker, det bedste udstyr og legetøj, så du ikke behøver at besøge flere butikker, for at finde det, som du leder efter. Find også en rabatkode til Pixizoo, så sikre du at have penge til lidt ekstra.

Babyudstyr og legetøj på udsalg hos Pixizoo

Hos Pixizoo finder du en masse gode tilbud på babyudstyr, børneudstyr og legetøj i deres store udsalg. Find populære Römer autostole, Baby Dan babyalarmer, Baby Jogger barnevogne, alfabetdyr, LEGO, BRIO og meget mere på udsalg. Hvis du gerne vil have lækre rabatter, når du køber legetøj og udstyr online, så er der ikke bedre steder at gå hen end Pixizoos udsalg.

Pixizoo rabatkode

Hvis du er typen, som altid går på jagt efter de bedste tilbud og rabatter, så kan det betale sig at kigge forbi Saleduck.dk. Vi kan nemlig hjælpe dig med de bedste tilbud og Pixizoo rabatkoder. Med en rabatkode til Pixizoo kan du spare mange penge på alt fra Römer autostole til Neonate babyalarmer til LEGO og det er naturligvis altid sjovere at købe babyudstyr, børneudstyr og legetøj, hvis du kan benytte en rabatkode.

Opnå fri fragt hos Pixizoo

Køb for over 500 kr. og få gratis levering fra Pixizoo som Plus medlem. Din pakke bliver sendt helt gratis til en GLS pakkeshop efter eget valg. Det er også muligt at få leveret direkte til din hjemmeadresse med Post Danmark. Dette er det dog ikke gratis. Så gør dig selv en tjeneste og fyld kurven med en Römer autostol, Philips babyalarm og en masse skøn legetøj, og så får du også fri fragt på dit køb. Almindelig fragtpris for Pixizoo er 69 kr.

Prisgaranti

Finder du et produkt billigere hos en konkurrerende, dansk virksomhed tilbyder Pixizoo prisgaranti og refunderer differencen, hvis blot du gør opmærksom på dette indenfor 14 dage af dit køb. Det er værd at bemærke at der er visse undtagelser for prisgarantien, som bl.a. kan være hvis du har fundet produktet på tilbud.

Flere Online Webshops