Pixum rabatkode og rabat

pixum.dk
4.4 stjerner / 255 har stemt

Rabatkoder Pixum Danmark - oktober 2021

Pixum rabatkupon til Gratis fragt

Åben rabatkode NN Populær 1

10% Pixum rabatkode til fotoprodukter

Åben rabatkode PR

80 kr. pixum fotobog rabatkode

Åben rabatkode -80

25 kr. pixum rabatkode til fotogaver

Åben rabatkode F3X

Rabatkode pixum: Gratis fremkaldelse af 25 billeder

Åben rabatkode -25

Pixum rabatkode: spar 20% på vægbilleder

Åben rabatkode HUE

Pixum fotojulekalender fra 169 kr.

Vis udsalg

Pixum rabat: pasfotos fra kun 25 kr.

Vis udsalg

Pixum tilbud: design dit eget mobilcover fra 189 kr.

Vis udsalg

Billigste Pixum rabatkode og rabatter

Pixum rabatkode Rabat Gyldig til
Pixum rabatkupon til gratis fragt gratis 31/12/2021
10% Pixum rabatkode til fotoprodukter 10% 31/12/2021
80 kr. pixum fotobog rabatkode 80 kr. 01/12/2021
25 kr. pixum rabatkode til fotogaver 25 kr. 01/12/2021
Rabatkode pixum: gratis fremkaldelse af 25 billeder gratis 01/12/2021

Sådan bruger du din rabatkode på Pixum.dk

 

Når du har tilføjet dine varer til din indkøbskurv og går imod betalingssiden vil du blive bedt om at indtaste dine oplysninger. Her kan du se at du kan indtaste en rabatkode i feltet "Indløs rabatkode" som står nederst på betalingssiden. Når du har indtastet rabatkoden i feltet vil din rabat automatisk blive indløst og fremgå af den nye pris hvor din rabat fremgår.

 

 

 

Levering

Normalt vil dine varer være fremme hos dig efter blot 2-4 arbejdsdage. Leveringstiden afhænger naturligvis af hvilke produkter du køber, og har du bestilt produkter der først skal produceres, såsom fremkaldelse af billeder eller personlige mobilcovers med eget private foto, så vil leveringen naturligvis ske efter endt produktion. Du kan se mere om leveringstider på specifikke produkter på siden under leveringspunktet.

Prisvindende

Pixum har i flere år vundet diverse priser indenfor ”Bedst i test” og meget mere. Derfor kan du være sikker på at kvaliteten er i top og at dine fotoprodukter og fotobøger har gjort sig positivt anmærket i et hav af både nationale og internationale testblade. Du får derfor altid fremkaldelse og print af fotos i absolut topkvalitet.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få eksklusiv adgang til flere fordelagtige rabatter og og medlemstilbud. Du vil også modtage gældende rabatkoder, som du kan indløse når du handler på siden. Rabatkodefeltet finder du på betalingssiden hvor du blot skal indtaste den og rabatten vil blive fratrukket i prisen for dine varer.

100% Tilfredshedsgaranti

Du får altid 100% tilfredshedsgaranti på dine varer. Udover en kompetent og venlig kundeservice og en sikker betalingsafvikling, får du også dine penge tilbage såfremt du ikke skulle være tilfreds med hvad du har købt, og alternativt kan du bytte til et andet eller nyt produkt.

Ansvarlighed og socialt engagement

Flere produkter er FSC-certificerede, og tager derfor aktivt hensyn til miljøet gennem bæredygtig produktion. Derudover har virksomheden siden juli 2020 været komplet klimaneutrale, hvilket vil sige at Pixum kompenserer for alle uundgåelige CO-2 udledninger ved at støtte certificerede klimabeskyttelsesprojekter rundt omkring i verden til fordel for miljøet og naturen.

10% Pixum rabatkode

Rabatkode: Giver 10% rabat
Print: Personlige og kreative fotoprodukter
Bestseller: Fotobøger og vægbillede
Kategori: ferie- og rejsebilleder

Luk

Åben rabatkode

Pixum rabatkode: op til 20% på mors dag fotogaver

Tilbud: Personlige fotogaver til mors dag 2021
Fotogaver: Mobilcover, fotobog, foroplakat m.fl.
Mors dag: Giv en personlig gave fra hjertet
Mulighed: Du kan sende gaven direkte til din mor

Luk

Åben rabatkode

Pixum tilbud: konfirmationskort fra kun 119 kr.

Tilbud: Kortprodukter til den store dag
Udvalg: Invitationer, takkekort, konfirmationsbøger
Invitation: Design din egen indbydelse med foto
10 stk.: 119 kr.

Luk

Vis udsalg

Rabatkode Pixum: spar 80 kr. på fotobøger

Rabatkode: Giver 80 kr. i rabat
Gælder til: Fotobøger fra Pixum
Fotobog: Lav din egen personlig fotobog
Gyldig: 1 gang per kunde

Luk

Åben rabatkode

Pixum rabatkode til 25 gratis billeder

Rabatkode: Giver fremkaldelse af 25 billeder gratis
Print: i 10 cm-formatet
Billeder: I topkvalitet
Kategori: Fremkaldelse af billeder online

Luk

Åben rabatkode

Andre søger også efter

Ja, på nuværende tidspunkt tilbydes 9 verificeret aktive rabatkoder og tilbud online.
Rabatkoder kan typisk ikke kombineres. Tilbydes flere rabatkoder skal du holde øje med betingelserne, så du vælger dén rabatkode, som giver dig den højeste rabat.
Nogle rabatkoder kræver at man handler for et minimumsbeløb for at kunne indløse rabatten. Hvis dette er tilfældet, står det i kuponbetingelserne.
På denne side finder du altid de nyeste rabatkoder, som du kan anvende til dit køb. Derudover kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at holde dig informeret om de seneste rabatkoder.
Du kan ringe til kundeservice på telefon: 44 22 00 44, mandag - fredag: kl. 09.00 - 20.00 og søndag: kl. 14.00 - 20.00. Du kan også udfylde en kontaktformular online på deres hjemmeside.
Hos Pixum kan du betale med: Dankort, VISA og Mastercard.

Pixum er en af de førende online fototjenester i Europa og på deres hjemmeside kan du få printet fotobøger, plakater, fotokrus, puslespil, mobilcovers, T-shirt, fotolærreder, kalendere, kort og fremkaldt billeder. Deres fotoservice er oplagt til at lave personlige gaver til nogen du holder af eller måske bare til dig selv. Mulighederne er uendelige: få printet billeder på dekoration til hjemmet eller kontoret, foto på krus, tekstil, magneter, musemåtter eller krammedyr.

Den perfekte gave til en du holder af

Skal du finde den perfekte gave til en du holder af? Køb en billig Pixum fotobog og benyt den til at samle alle de gode minder i har sammen. Fotobøgerne er bæredygtigt produceret og kan produceres med et stort udvalg af papirtyper som premiumpapir mat eller glans, luksuspapir ekstramat, fotopapir glans eller mat eller fotopapir ekstramat. Pixums fotobøger kan også gøres så personlige at du kan vælg om den skal købes i tværformat, højformat, kvadratisk og om fotobogen skal bindes ind i et hardcover, softcover, hæfte med metalklammer, kunstlæder eller luksus lærred. Så skal du til brylllup, fødselsdag, barnedåb eller noget helt fjerde så er en Pixum fotobog altid en god gaveide. Benyt en af de gode tilbud, som er tilgængelig her hos Saleduck og få en god handel når du køber gaver til dine nærmeste.

Gør minderne til en del af dit hjem

Var en fotobog ikke det du have i tankerne? og havde du måske en større ide så tilbyder de også vægbilleder trykt på et stort udvalg af materialer som lærred, fotoplakater, Aludibond, galleritryk, akylglas, hård forex-skumplade, foto på træ, plakater i ramme og plakatfolie. Så kan du få foreviget dit ferieminde og hænge det op i dit hjem lige så stort som du vil have det og benyt med fordel en af Pixums rabatkoder her fra Saleduck og spar penge når du køber et vægbillede.

Pixum tilbud og rabatkoder

Her hos saleduck har vi altid et stort udvalg af de bedste tilbud og rabatkoder, så du kan spare penge på dit næste køb, der er mange penge at spare på Pixum kalender, fotobøger, vægbilleder, t-shirts, kopper, puslespil, mobilcovers, t-shirts og meget mere. Vi hos Saleduck får altid de nyeste rabatkoder, så hold øje med denne side her hos os for at holde dig opdateret og aldrig at gå glip af et godt tilbud eller en vild rabatkode.

Levering og tilfredsheds garanti hos Pixum

Leveringsprisen afhænger af hvilket produkt du bestiller. Du kan se de forskellige priser på levering eller se prisen under hvert produkt. Her kan du få leveret din bestilling indenfor 4 dage hvis du vælger et fotobogs hæfte, derimod hvis du vælger en en XL/XXL levering med ekspresslevering vil du modtage den indenfor 7 hverdage. Er du ikke tilfreds med det produkt du modtager? så er det godt Pixum har 100% tilfredsgaranti. Det gør at hvis det du modtager ikke er 100% hvad du forventede at modtage eller du ikke er tilfreds med produktet, så kan du få et nyt produkt eller få returneret alle dine penge indenfor de første 14 dage efter du har modtaget produktet.

Flere Online Webshops

Last Update: 22.10.2021