SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Gardinshoppen rabatkode

gardinshoppen.dk

Find alt til dine gardiner på Gardinshoppen. Køb gardinstænger, stof, tilbehør og færdigsyede gardiner online. Opgrader dit hjem med stil og kvalitet.

Rabatkoder Gardinshoppen Danmark - februar 2024

Mørklægningsgardiner fra 50 kr. hos Gardinshoppen

Vis udsalg

5% rabat med prisgaranti hos Gardinshoppen

Vis udsalg

Lamelgardiner fra 290 kr. hos Gardinshoppen

Vis udsalg

Velux gardiner fra 450 kr. hos Gardinshoppen

Vis udsalg

Persienner fra 59 kr. hos Gardinshoppen

Vis udsalg

Black Friday tilbud hos Gardinshoppen

På årets travelste dag hos Gradinshoppen Black Friday 2024, vil der være mange forskellige tilbud og rabatter på et stort udvalg af vare. Gardinshoppen har mange forskellige gardiner, gardinstænger og tilbehør på udsalg på Black Friday hvor er er mange penge at spare.

Du er lige gået glip af disse Gardinshoppen rabatkoder:

40% Gardinshoppen rabatkode: Op til 40% rabat på Valentinsdag hos Gardinshoppen Rabatten er allerede fratrukket
80% Gardinshoppen rabatkode: Op til 80% rabat på Cyber Monday hos Gardinshoppen Rabatten er allerede fratrukket
80% Gardinshoppen rabatkode: Op til 80% rabat på Black Friday hos Gardinshoppen Rabatten er allerede fratrukket
80% Gardinshoppen rabatkode: Op til 80% rabat på Singles Day hos Gardinshoppen Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Ja. Har du fundet en rabatkode her på vores side, skal du blot indsætte den i kassen på betalingssiden.
Det er ikke muligt at anvende flere rabatkoder på samme ordre.
Her på vores side holder vi dig kontant opdateret med aktuelle rabatkampagner, samt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage de bedste rabatkoder.
Du kan kontakte Gardinshoppen kundeservice på: Email adresse: info@gardinshoppen.dk, Telefonnummer: 7020 1084.
Hos Gardinshoppen kan du betale med: VISA, VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard, Dankort, American Express, Maestro
Dit køb bliver sendt med: Danske Fragtmænd, GLS.
Katrine

Katrine

Trendsætter

4.4 stjerner / 278 har stemt

Billige gardiner til enhver smag

Leder du efter nogle nye gardiner til dit hus eller til din lejlighed, så er Gardinshoppen et rigtig godt valg at shoppe høs. De har nogle af Danmarks billigste gardiner hvor du kan købe rullegardiner, persienner, foldegardiner og mange andre slags gardiner, efter eget mål og farve. Hos Gardinshoppen har de endda både prisgaranti og målgaranti, så hvis du nu uheldigvis skulle have målt forkert, så betaler Gardinshoppen. Hop ind og se med dine egne hvor billige gardiner og hvor stort udvalg de kan tilbyde deres kunder. Der er selvfølgelig også masser af muligheder for at gøre dit køb af billige gardiner, endnu billigere med den rette Gardinshoppen rabatkode eller tilbud.

Find de perfekte rullegardiner

Vi ved alle sammen at vinduer er vidt forskellige fra hjem til hjem, og rum til rum, og det er derfor super vigtigt at sørge for at dine nye rullegardiner er den helt rigtige størrelse, farve og længde. Heldigvis er har det aldrig været nemmere end det er hos Gardinshoppen at finde billige rullegardiner som er helt perfekt for dig. Du indtaster bare de korrekte mål, vælger lige præcis den farve du ønsker dig, og så får du tilsendt dine nye drømme rullegardiner. Du kan være helt sikker på at dine spritnye rullegardiner bliver meget billigere hvis du smider en Gardinshoppen rabatkode i kurven også.

Træpersienner og metalpersienner

Persienner varierer generelt meget i udseende, og først og fremmest skal der tages stilling til hvorvidt du ønsker træpersienner eller metalpersienner. Hos Gardinshoppen finder du begge former for persienner, i både luksusformater og i budget. Du kan altså være helt sikker på at du finder lige præcis de persienner som passer bedst til dit hjem og din indretningsstil. Tjek om ikke vi har en Gardinshoppen rabatkode, som gør din træpersienner lidt billigere at købe.

Billige mørklægningsgardiner

De fleste hjem har et soveværelse hvor mørklægningsgardiner er nødvendige, så solen ikke kommer ind og generer din nattesøvn. Hos Gardinshoppen finder du nogle helt utroligt billige mørklægningsgardiner, hvor du kan spare helt op til 35% rabat i forhold til vejledende udsalgspris. Du finder selvfølgelig mørklægningsgardiner i et bredt udvalg af forskellige slags gardiner, såsom rullegardiner, velux, foldegardiner og mange flere. Hvis du gerne vil forene kvalitet og pris på den bedst tænkelige måde når du køber billige mørklægningsgardiner og rullegardiner, så er den bedste løsning uden tvivl at bruge en Gardinshoppen rabatkode fra os.

Andre former for gardiner

Enhver form for gardiner du måtte kunne ønske dig, finder du med garanti hos Gardinshoppen. Udover de førnævnte, så er der blandt andet også lamelgardiner, panelgardiner, helt almindelige gardiner og plisségardiner. Mon ikke alle disse gardiner også bliver lidt billigere hvis du også bruger en GardinShoppen rabatkode.

Spar 5% rabat med prisgaranti

De har så stor tiltro til deres egne produkter og deres priser hos Gardinshoppen, at de altid har prisgaranti på samtlige gardiner, så uanset om det er et par nye, billige foldegardiner, velux gardiner, lamelgardiner eller plisségardiner, så får du altid garanteret den laveste pris, minus 5% rabat hos Gardinshoppen. Det bliver simpelthen bare ikke billigere og bedre end når du samtidig vælger at bruge en Gardinshoppen rabatkode.

Spar penge med en Gardinshoppen rabatkode

Vil du gerne have så billige gardiner som kan lade sig gøre, så er det super smart bruge en Gardinshoppen rabatkode til dit køb. På den måde bliver dine nye lamelgardiner, plisségardiner og panelgardiner rigtigt billige.

Super billigt fragtomkostninger

Det er både hurtigt og billigt at få dine nye produkter leveret hjem til dig. Uanset om du har købt for 100 eller 1.000 kr. Så koster leveringen altid 49 kr. Og bliver leveret af enten Danske Fragtmænd eller GLS.

Flere Online Webshops