Coinbase rabatkode

coinbase.com

Rabatkoder Coinbase Danmark - Black Friday

€10 Coinbase coupon

Åben rabatkode E10 Populær 1

Overfør penge gratis til Coinbase

Vis udsalg

Køb og sælg online valuta hos Coinbase Denmark

Vis udsalg

Invester i kryptovaluta hos Coinbase som giver et samlet overblik

Vis udsalg

Hent Coinbase Appen

Du kan få adgang til alle de funktioner og informationer du har brug for via appen. På den måde kan du handle og sælge krypto valuta direkte fra din smartphone. Det giver dig nem og hurtig adgang til dine beholdninger og deres udvikling på crypto markedet.

Begynd allerede i dag

Du kan nemt oprette en konto og profil på Coinbase. Det eneste du skal gøre, er at følge de steps du finder information om på forsiden af websitet. Efter dine oplysninger er godkendt og din profil er oprettet kan du nemt og hurtigt komme i gang med investere i krypto valuta.

Tjen crypto ved at tage læringskurser

Du kan på siden tjene crypto valuta helt gratis ved at gennemføre nogle af lærings kurserne. Årsagen til dette er, at du ved at lære og ved at udbrede kendskabet til crypto valuta hjælper hele markedet med at udvikle sig, og dermed hjælper til med udbredelsen af crypto.

Nyhedsbrevet der holder dig ajour

Det kan være vanskeligt konstant at skulle finde den relevante information om crypto-markedet, og det er ikke nødvendigvis al information der er lige relevant for dig og dine inversteringer. Derfor kan du tilmelde dig ”Coinbase Bytes” der løbende holder dig ajour med nyheder og markedstrends der er relevante for dig.

Brug din crypto balance på et visakort

Du kan vælge at modtage et VisaDebit kort, som du kan anvende til at betale med når du handler varer og tjenester i hverdagen. Kortet er forbundet til din crypto-konto, og dermed kan du anvende din fortjeneste på dine investeringer via kortet.

Andre søger også efter

Der er blandet oplevelser.
På forskellige platforme kan du købe Coinbase aktier. Bl.a. på eToro.
Du skal betale skat af dine gevinster på Coinbase og få fradrag for dine tab.
Det er gratis at overføre penge til Coinbase via bankoverførsel. Ved kreditkortbetaling opkræves et gebyr på 3,9%.
Coinbase Pro er et udvidet handelsplatform med avancerede analyseværktøjer.
5.0 stjerner / 68 har stemt

Begynd dine crypto investeringer her

Coinbase er en moderne udbyder af crypto valuta som blev etableret i 2012. Du kan igennem dem købe og sælge netop de crypto valutaer du har interesse i. Det kan være svært at danne sig et overblik over hvordan hele crypto universet fungerer, og hvad det vil sige at investere og handle med den elektroniske form for valutaenheder du finder på platformen. Derfor er der masser af vejledning og råd at hente via denne platform. Uanset om du er nybegynder og blot vil samle information og viden til dig før du begynder at handle med crypto valuta, så er dette stedet for dig. Er du en mere erfaren og vidende bruger, kan du også finde en masse muligheder gennem platformen, som henvender sig til alle personer med interesse i crypto.

Mere end 73 millioner brugere på verdensplan

Platformen er meget anerkendt og anvendt af mere end 73 millioner privatpersoner på verdensplan. Derfor taler tallene for sig selv, når det gælder popularitet og anvendelighed. Platformen er nem at anvende og du danner dig hurtigt et overblik over funktioner, informationer, råd og vejledning. Du kan udover at købe crypto valutaer også anvende dem via platformen hos de udbydere der modtager eksempelvis Bitcoin, som betalingsmiddel. Du opretter nemt en konto, hvor dine bankoplysninger naturligvis skal registreres og godkendes som ved normale omstændigheder når man skal starte med at investere, eller handle med valuta. Teamet bag platformen udgør mere end 2700 medarbejdere, der alle hjælper kunderne med at udnytte platformen bedst muligt og i at få den bedste kundeoplevelse.

En læringsplatform om crypto valuta

Du kan gå på opdagelse i læringsuniverset som du finder på siden. Her finder du tutorials om hvordan du både bruger platformen, og om diverse begreber indenfor denne nye verden. Du kan derfor lære om både de forskellige crypto valutaer og om blockchainteknologien, og hvordan crypto valuta som betalingsmiddel eliminerer mellemleddet som vi i dag kender som banker og pengeinstitutter. Ideen er derfor at skabe en mere fri økonomi, hvor transaktioner kan ske imellem handlende, uden at der skal involveres nogle banker eller finansielle services i processen. Derudover er disse former for transaktioner mere sikre, da man ikke skal angive personfølsomme data eller bankoplysninger, som ved normale kortbetalinger og overførelser. Konceptet søger derfor at være mere sikker, da sensitive oplysninger ikke kan blive stjålet eller misbrugt, såsom kontooplysninger og ens personlige identitet.

Hold styr på dine investeringer med appen

Du kan udover at bruge websitet for Coinbase også anvende deres intuitive applikation. I applikationen får du stort set de samme funktioner, som på websitet. Du kan derfor nemt holde øje og styr på dine inversteringer og trade direkte fra appen. Det er nemt at bruge appen, og den vil derudover også være en god ide at anvende, hvis du dagligt vil have et hurtigt overblik over bevægelserne og udviklingen i dine investeringer. Du kan både købe og sælge crypto valuta via appen, og derfor fungerer den, som et komplet værktøj for dig der aktivt trader crypto valuta. Derudover har du muligheden for at aktivere notifikationerne fra appen, således at du løbende får besked om dine investeringers udvikling, og generelle daglige markedstrends. Appen kan derfor være en god support til dig som løbende vil sikre dig overblik og nyheder om hvordan crypto markedet udvikler sig.

Flere Online Webshops

Last Update: 27.11.2022