Annoncøroffentliggørelse

Det Faglige Hus rabatkode

detfagligehus.dk

Rabatkoder Det Faglige Hus Danmark - marts 2023

Gratis fagforening og a-kasse for studerende hos Det Faglige Hus

Vis udsalg

Det Faglige Hus fagforening for 69 kr/mdr

Vis udsalg

Det Faglige Hus giver gratis fagforening i 3 mdr

Vis udsalg

Spar op til 6000 kr/år hos Det Faglige Hus

Vis udsalg

Det Faglige Hus A-kasse for 486 kr/mdr

Vis udsalg

Det Faglige Hus fagforening og a-kasse for 555 kr. pr. md.

Vis udsalg

15% rabat på Det Faglige Hus forsikring

Vis udsalg

Vælg en uafhængig fagforening

Det Faglige Hus støtter ingen politiske partier, og blander sig ikke i dine holdninger. Det er Danmarks billigste fagforening, og de hjælper dig hele vejen, hvis du får problemer i dit ansættelsesforhold.

Fordelagtig lønsikring op til 90%

Det Faglige Hus tilbyder en række fordelagtige forsikringer, når du er medlem af fagforeningen. Du kan for eksempel tegne en lønsikring, der sikrer dig med op til 90% af din løn.

Gratis fagforening under uddannelse

Hvis du er under uddannelse, kan du gratis melde dig ind i fagforeningen Det Faglige Hus og i visse situationer også i a-kassen. Du får adgang til alle medlemsfordele, for eksempel billige forsikringer og gode ferietilbud. Desuden kan du blandt andet få vejledning om dine rettigheder til dagpenge som nyuddannet.

Fagforening for selvstændige

Er du selvstændig og medlem af Det Faglige Hus, kan du melde sig ind i Foreningen Danske Selvstændige og tegne en fordelagtig heltidsulykkesforsikring. Forsikringen dækker blandt andet skader opstået ved en ulykke - 24 timer i døgnet uanset hvor i verden ulykken sker.

Anbefal nye medlemmer og få gaver

Anbefal Det Faglige Hus og modtag et gavekort når det nye medlem har betalt sit første kontingent. Der er mange flotte gaver at vælge imellem, hvis du ikke foretrækker 6 måneders gratis fagforening. Hvis du anbefaler 3 eller flere nye medlemmer, får du 2 gavekort pr. medlem!

Det faglige hus kontakt

Du kan kontakte det faglige hus på tlf: 70 20 20 64 fra Mandag - Torsdag mellem kl. 8-18 eller fredag fra kl. 8-16.

Billig fagforening og a-kasse for 555 kr. /md hos Det Faglige Hus

Tilbud: Fuldtid a-kasse og fagforening
Pris: 555 kr. pr. md.
Gratis: Fagforening i 3 md
Kategori: Danmarks billigste fagforening
Vis udsalg

Spar op til 6.000 kr. om året når du skifter til Det Faglige Hus

Besparelse: Op til 6.000 kr. om året
Produkt: Fagforening og a-kasse
Antal: 162.000 medlemmer
Gælder: I marts måned
Kategori: Billigste fagforening og a-kasse i Danmark
Vis udsalg

Bliv medlem af Det Faglige Hus og få 3 md. fagforening for 0 kr.

Tilbud: Få gratis fagforening i 3 måneder
Gælder: Ved tilmeldning af fagforening og a-kasse
Rabat: 207 kr.
Vis udsalg

Fagforening og a-kasse for 556 kr. /md hos Det Faglige Hus

Tilbud: Fuldtid a-kasse og fagforening
Pris: 556 kr. pr. md.
Gratis: Fagforening i 3 md
Kategori: DK billigste fagforening
Vis udsalg

Det Faglige Hus giver 3 mdr. gratis fagforening

Introtilbud: Få gratis fagforening
Gælder: I 3 måneder
Krav: Bliv medlem af fagforening og a-kasse
Kategori: Billig fagforening
Vis udsalg

Andre søger også efter

Ja, ligeså snart der er en rabatkode tilgængelig vil du kunne finde den her på siden.
Hvis rabatkuponen opfylder alle betingelser, kan du indsætte den på betalingssiden og få din rabat.
Her på vores side holder vi dig kontant opdateret med aktuelle rabatkampagner, samt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage de bedste rabatkoder.
Du kan kontakte Det Faglige Hus kundeservice på Email: info@detfagligehus.dk, Telefon: 7545 3577.
Åbningstiderne er Man-Tors: 8-18, Fredag: 8-16.
Du kan altid logge ind på det faglige hus via. deres hjemmeside under: Mit det faglige hus
Jonas

Jonas

Webshoptester

4.0 stjerner / 43 har stemt

Det Faglige Hus er en af Danmarks billigste fagforeninger med A-kasse for alle der måtte ville have det. Det Faglige Hus bryster sig af deres høje service niveau, tryghed for deres kunder, og nogle af de laveste priser på hele det danske marked når det kommer til billig fagforening og A-kasse. Hos Det Faglige Hus føler de sig så sikre på deres ydelser og produkter at du rent faktisk får de 3 første måneder gratis når det angår fagforening. Vælger du ydermere at tegne en lønsikring oveni, så får du også de første 3 måneders præmie gratis med. Den lønsikring dækker helt op mod 90% af din løn hvis du skulle være så uheldig at stå ledig. Hvis du gerne vil spare endnu flere penge på billig A-kasse og fagforening, så husk altid at holde øje med Saleduck for de bedste tilbud og rabatkoder. Det kan jo være du finder et super godt tilbud til Det Faglige Hus som du kan bruge.

Danmarks billigste fagforening

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med A-kasse for alle. Du kan skræddersye dit medlemskab, så det passer til din nuværende situation, uanset om du lige skulle have været så uheldig at have mistet dit arbejde, er selvstændig eller er lønmodtager. Du vælger også selv om du kun er interesseret i at have et medlemskab kun med fagforening, A-kasse eller måske en dem begge. Prisen varierer derefter ud fra hvad du vælger, selvom den altid er ekstremt lav. Kom ind og se for dig selv hvorfor du skal vælge Det Faglige Hus for at få så billig fagforening og A-kasse som muligt.

Billig A-kasse hos Det Faglige Hus

Hos Det Faglige Hus får du super billig A-kasse og fremragende representation, så du altid kan følge dig sikker hvis nu uheldet skulle være ude og du desværre pludselig står uden et job. Du vælger selv om du vil have A-kasse på deltid eller fuldtid, alene eller sammen med fagforening. Hop ind og se om en A-kasse gennem Det Faglige Hus ikke netop er den bedste løsning for dig.

Hvorfor du skal vælge Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er et fremragende valg af fagforening og A-kasse af en lang række årsager. Udover at du selvfølgelig får A-kasse og fagforening til rigtigt billige priser, så får du selvfølgelig også en lang række andre fordele der kan hjælpe dig. Du har blandt andet de samme ansættelsesvilkår, og din ancienniteten følger med når du skifter til Det Faglige Hus. Udover det så får du også de 3 første måneder gratis når du tilmelder dig Det Faglige Hus. Hvis du vælger at tilmelde dig lønsikring oveni, så får du også de første 3 måneders præmie gratis.

De bedste tilbud og rabatkoder hos Saleduck

Leder du med lys og lygte efter en billig fagforening og A-kasse, så husk altid at holde øje med Saleduck, da du altid finder de bedste tilbud og rabatkoder på det danske marked. Du falder sikkert over lige præcis det tilbud til Det Faglige Hus som du har brug for. Hop ind med det samme og se hvorfor Det Faglige Hus er en god fagforening for lige netop dig.

Flere Online Webshops