SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Emirates rabatkode

emirates.com/dk/danish

Oplev luksusrejser og book flybilletter til destinationer over hele verden med Emirates. Opdag deres førsteklasses service og komfortable flyrejser.

Rabatkoder Emirates Danmark - maj 2024

Op til 30% rabat på særlige tilbud hos Emirates

Vis udsalg

Priser fra 2998 kr. for rejser til USA med Emirates

Vis udsalg

Priser fra 1999 kr. på storbyrejser hos Emirates

Vis udsalg

Rejser med op til 5% rabat i Asien og Stillehavsområdet

Vis udsalg

Flyv billigt med Emirates til Dubai fra 1999 kr

Vis udsalg

Gratis fleksibel ombooking med Emirates

Vis udsalg

Emirates fly: Billige retur flybiletter fra 4169 kr.

Vis udsalg

Billige flybiletter

Der er altid store rabatter og tilbud at finde hos Emirates, så du kan finde dine drømmerejser til de mindste priser.

Destinationer over hele verden

Med Emirates kan du flyve til over 1000 forskellige destinationer i hele verden så som: London, Amsterdam, Bangkok, Dubai, Abu Dhabi, Hong Kong m.fl.

Mange afgange hver dag

Emirates har mange afgange hver dag fra lufthavne i hele verden. Emirates flyver fra alle store lufthavne i hele verden.

Black Friday hos Emirates

På Black Friday 2024 har Emirates tilbud på rejser til hele verden. Emirates vil have store rabatter så det er tilbud du ikke vil gå glip af på Black Friday.

Du er lige gået glip af disse Emirates rabatkoder:

10% Emirates rabatkode: Få op til 10% rabat som studerende STUDENT
10% 10% Emirates voucher code ISLANDS

Andre søger også efter

Du kan kontakte Emirates kundeservice på: Telefon nummer : 38 48 70 00
Hos Emirates kan du betale med: Dankort, Mastercard, VISA
Jonas

Hej! Jeg er Jonas,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.7 stjerner / 237 har stemt

Luksus ferie til ingen penge

Emirates er om nogen et flyselskab, som forstår at servicere sine kunder. Med deres fantastiske on-board service, har Emirates formået at gøre en flyvetur til en ferie i sig selv med fantastisk mad, underholdning og betjening, der altsammen er af en anden verden sammenlignet med mange andre flyselskaber. Samtidig er flypriserne ganske billige i forhold til de lange flyvninger. Det kan dog godt blive endnu billigere at flyve med Emirates. Hold øje med et godt tilbud eller en Emirates rabatkode her på siden. Emirates har altid et fantastisk udvalg af lækre overnatninger til et utal af destinationer. Du finder overnatning Dubai Lufthavn, Singapore Lufthavn og mange flere.

Billige flybilletter og lækre flyrejser til andre verdensdele

Emirates er flyselskabet for dig, som gerne vil opleve noget helt anderledes end hvad du er vant til i Danmark og i Europa generelt. Det bliver mere og mere populært at rejse til meget eksotiske rejsemål som eksempelvis Qatar, Bali, eller Australien. Den luksuriøse ferie i Dubai starter dog ikke, når du ankommer til Qatar. Den starter i det øjeblik du stiger på Emirates flyet. At de samtidig tilbyder billige flybilletter gør bare oplevelsen endnu bedre.

Få en uforglemmelig flyrejse med Emirates

Langdistance flyvninger er ikke altid det sjoveste, men hos Emirates er flyveturen noget at se frem til. Store fly med massere af plads, betjeningen er fantastisk, maden er som værende fra en restaurant og underholdningen er i top. Når du først har fløjet med Emirates vil gøre alt for at booke den næste flybillet billigst hos Emirates igen.

Book fly og hotel og få en billigere rejse

Flybilletterne er i sig selv billige, men din ferie bliver endnu billigere, hvis du både booker hotel og fly hos Emirates. På den måde sparer du penge ud fra det samme princip som mængderabat. Ved at booke både fly og hotel i stedet for at gøre det seperat, bliver din pris billigere.

Verdens bedste flyselskab anno 2017 - book en billet i dag

Emirates er blevet kåret til verdens bedste flyselskab anno 2017. Dermed er du sikker på at få en fantastisk og skøn oplevelse når du rejser med Emirates. Hos Emirates er komforten altid i top. Du kan rejse rigtig mange steder med Emirates. F.eks. kan du flyve til Asien billigt eller flyve til Dubai. Hold også øje med siden her, hvor du vil kunne finde et godt Emirates rabat, en godt Emirates tilbud og en Emirates rabatkode.

Oplev Dubai med en billig Emirates flybillet - direkte fra København

Hvis du gerne vil opleve fantastiske Dubai, så bør du starte turen ud med at flyve med Emirates. Du kan flyve til Dubai med Emirates uden stop fra Københavns Lufthavn, så bør du ikke tænke på at mellemlande i andre lufthavne og bruge tid på det. Gennem Saleduck kan du finde et godt Emirates fly tilbud, når du skal ud at flyve med dem. Vi har nemlig samlet en god Emirates rabat eller flere så du nemt kan spare penge næste gang du skal flyve til Dubai. Tag et kig på de mange gode Emirates tilbud i dag - du kan endda være heldig at finde en god Emirates rabatkode.

Book din ferie iblandt de lækre flytilbud fra Emirates

Der er hele tiden nye gode tilbud hos Emirates tilbudsside. Tilbuddene inkluderer både billigere flybilletter, hotel tilbud samt tilbud indenfor livsstil og shopping - en form for oplevelsestilbud.

Få en billigere flybillet - Book med en rabatkode fra Emirates

Om du skal booke både fly og hotel eller om du leder efter billige flybilletter, så er det altid en god ide at holde øje med denne side. Her finder du nemlig altid gode tilbud fra Emirates, hvad end det er på flybilletter, flyrejser hoteller eller begge dele. I ny og næ har vi endda en Emirates rabatkode, som vil gøre din flyvetur billigere. Så kan du også nyde turen ekstra meget med tanke på, at du har fået den billigere end de andre rejsende!

Få en luksus oplevelse med Emirates

Hos Emirates er du garanteret en fantastisk flyoplevelse. Hos langt de fleste flyselskaber, skal du rejse business class, for at få god betjening, men hos Emirates for alle en fantastisk betjeneing. Economy class har selvfølgelig ikke helt ligeså mange fordele, som business class, men betjeningen er fantastisk!

Flere Online Webshops