Fastspeed Rabatkode og rabat

fastspeed.dk
4.5 stjerner / 93 har stemt

Rabatkoder Fastspeed Danmark - Black Friday 2021

Fastspeed fra 249 kr./md

Vis udsalg

Fastspeed fibernet fra 299 kr/md

Vis udsalg

Køb Fastspeed internet og få gratis gaver til en værdi af 653 kr.

Vis udsalg

Billigste Fastspeed rabatkode og rabatter

Fastspeed rabatkode Rabat Gyldig til
Fastspeed fra 249 kr./md 249 kr. 01/01/2022
Fastspeed fibernet fra 299 kr/md 299 kr/ 01/01/2022
Køb Fastspeed internet og få gratis gaver til en værdi af 653 kr. 653 kr. 01/01/2022

Tilmeld dig nu og få en masse ekstra med i købet

Du kan tilmelde dig Fastspeed allerede nu og sikre dig en masse ekstra gode fordele. Du kan få gratis adgang i op til flere måneder på et udvalg af diverse kendte streaming tjenester, lydbog universer og online magasiner. Så skynd dig at se om du kan få installeret det hurtigste internet på din adresse og nyd samtidig godt af en masse ekstra.

Det absolut hurtigste internet i Danmark

Dette er det absolut hurtigste coax- og fibernet i Danmark og derudover det andet hurtigste internet i verden, hvilket er valideret af hastighedstesten Ookla, som er den mest anerkendte måler af internethastigheder online. Du får derfor lynhurtigt internet (1000Mbit) fra blot 249 kr om måneden.

Kontakt kundeservice i dag

Du kan nemt få svar på dine spørgsmål ved at kontakte kundeservice allerede i dag. De kan hjælpe dig med at finde den rette hastighed og forbindelse der passer til dine behov. På siden indtaster du blot dit telefonnummer, og du vil derefter blive ringet op af en venlig kundeservicekonsulent hurtigst muligt.

Lynhurtigt internet til hjemmet eller kontoret

Uanset om du søger en hurtig internetforbindelse til hjemmet eller til dit kontor, så er der hjælp at hente. Du kan enkelt kontakte kundeservice, der sidder klar til at besvare dine spørgsmål, og de kan hurtigt se hvilke muligheder du har i området for opkoblinger.

Andre søger også efter

Ligeså snart der er en rabatkode tilgængelig vil du kunne finde den her på siden.
Her på vores side holder vi dig kontant opdateret med aktuelle rabatkampagner, samt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage de bedste rabatkoder.
Det er en god idé at læse kuponbetingelserne, da rabatkoder ikke altid kan indløses på alle køb.
Du kan kontakte fastspeed kundeservice via email; kundeservice@fastspeed.dk eller på tlf.: 89873700.
Fastspeed får top anmeldelser hos internettjek.

Danmarks hurtigste bredbånd

Du kan nu få Danmarks hurtigste bredbånd med Fastspeed. Det er det hurtigste bredbånd i Danmark og det anden hurtigste i verden. Hastigheden er anerkendt og valideret af den kendte Ookla hastighedstest online. Du kan eksempelvis få 1000Mbit fra blot 249kr om måneden. Det er nemt at se om du kan få dette hurtige bredbånd på din adresse. Det eneste du skal gøre, er at indtaste din adresse på hjemmesiden i adresselinjen og trykke på knappen ”tjek”. Herefter vil du se om der er mulighed for at få installeret coax eller fibernet forbindelse på din adresse.

Det ultimative bredbånd

Det kan være ret så irriterende at være tilkoblet et internet, som fra tid til anden kan opføre sig ustabilt, langsomt og utilregneligt. Det kan gøre det svært at arbejde effektivt når man ikke har en sikker og stabil forbindelse til internettet, men hvor man jævnligt oplever forbindelsessvigt og en lav hastighed. Der er i stigende krad et større behov for hurtigere internet i hverdagen, da vi benytter flere devices og elektroniske enheder der kobles til internettet. Derudover anvender vi flere applikationer og streaming-tjenester, som bedste fungerer med hurtige forbindelser og hastigheder på internettet de er opkoblet til. Derfor kan en stabil og lynhurtig forbindelse sikre en bedre udnyttelse af vores elektroniske enheder og de applikationer vi anvender, som kræver internetforbindelse. Med Fastspeed får du maksimal hastighed, en uovertruffen stabil forbindelse og den bedste service til en billig pris. Kunderne har allerede givet deres feedback på oplevelsen af det hurtigste og mest stabile internet i Danmark. Du kan klikke ind på hjemmesiden og se en masse brugeranmeldelser, der netop viser deres tilfredshed og erfaringer med at anvende enten coax- eller fibernet forbindelsen.

Lynhurtigt bredbånd uanset hvad

Uanset om du er på udkig efter bredbånd til din private husstand, om det er til en forening, et boligselskab, eller om du leder efter den helt rette internetforbindelse til dit kontor eller medarbejder, så kan du kontakte siden og høre nærmere om dine installationsmuligheder. Det afhænger af den individuelle adresse og den geografiske placering om der er mulighed for at anvende coax eller fibernet. Derudover handler det naturligvis om hvilket behov du, som kunde står med og hvad der derfor passer bedst til netop dine behov. Selve bredbåndet og dermed internetforbindelsen tilbydes gennem fibernet og coax, der leveres TDC Net, Norlys, EWII, Nord Energi OneFiber og Thy-Mors. Dette sikrer dig den stabile og hurtige forbindelse der ikke svigter. Der bliver hele tiden udvidet i selve netværksdækningen, så hold øje med udviklingen i dækningen, såfremt du pt. ønsker forbindelsen oprettet på en adresse hvor der ingen dækning er. Fortvivl derfor ikke, da der løbende arbejdes på at udvide og ekspandere internetdækningen i hele landet.

Meget mere end hurtigt bredbånd

Som kunde hos Fastspeed får du ikke blot den hurtigste opkobling og forbindelse til internettet, du får også en masse ekstra ting med i pakken. Du får eksempelvis 1 måneds fri adgang til Discovery+ hvor du kan streame tv, film og serier på tværs af dine elektroniske enheder. Derudover får du 2 måneders adgang til Mofibo, som er spændende og indbydende univers af både e-bøger og lydbøger der i alt rummer mere end 400.000 titler for både børn og voksne. Du får også 2 måneders adgang til Wype, som giver dig adgang til Bonniers online magasiner, som eksempelvis Illustreret Videnskab, Bo Bedre, Costume og mange flere. Du får også 2 måneders adgang til Podimo Podcasts, hvor du finder hundredevis af eksklusive lydbøger og podcasts indenfor forskellige genrer. Derfor er både underholdning og hurtigt internet klaret i en og samme omgang.

Flere Online Webshops

Last Update: 26.11.2021