SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Apple News coupon code

apple.com/apple-news

Rabatkoder Apple News Danmark - juni 2024

Gratis adgang til nyheder fra hele verden med Apple News

Vis udsalg

Prøv Apple News+ Gratis i en måned

Vis udsalg

Apple News+ abonnement for $9.99 per måned

Vis udsalg

Hold dig opdateret på verden

Med Apple News platformen får du adgang til de nyeste historier og nyheder fra hele verden. Du kan tilgå indhold fra de mest anerkendte nyhedsmedier fra hele verden ét enkelt sted. Nyhederne spænder bredt og du finder hurtigt et bredt udvalg af diverse nyhedskategorier, som fanger din interesse.

Meget mere end nyheder

Du får adgang til meget mere end nyheder. Du kan læse med i de mest kendte magasiner og modeblade og du kan lytte til de spændende lydfiler, som du også får adgang til. Magasinerne giver dig adgang til alt fra mode, underholdning, videnskab og meget mere.

En konto du kan dele med familien

Når du tilmelder dig, vil du få tildelt en konto. Derudover har du mulighed for at dele din konto med flere personer. Du kan oprette en profil til hver enkelt person, og udover dig selv kan 5 andre personer anvende platformen og oprette deres egen profil og præferencer.

Intuitivt layout og brugerflade

Indholdet leveres på en lækker og intuitiv måde, der passer til den enkelte elektroniske enhed du tilgår platformen på. Uanset om det er fra din smartphone, din tablet eller din laptop, så vil formatet og layoutet altid sikres. Layoutet er så flot at det gør alt indhold mere indbydende og læsevenligt.

Black Friday

Dette er en helt speciel tilbudsdag hvor du kan finde nogle helt særlige rabatter på siden. Der vil være udvalgte rabatter på nogle af Apple News services, hvor du kan være heldig at spare en masse penge. Hold derfor øje med hvornår det går løs, og glæd dig til fantastiske rabatter.

Andre søger også efter

Ja det er gratis for alle.
Du kan slå det til under dine iCloud indstillinger på din iPhone, iPad eller iPod touch.
Du skal blot logge ind med dit Apple-id og trykke på abonnementsknappen.
Du skal trykke på "Cancel Subscription" og herefter følge instruktionerne.
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.0 stjerner / 79 har stemt

Aviser, magasiner og den bedste journalistik

Apple har udvidet deres intuitive univers med endnu en service, som både har et flot og indbydende look og et brugervenligt system. Det er en ny applikation der henvender sig til brugere af smartphones og iPads og som elsker at læse nyheder, magasiner og diverse modeblade. Der er noget for enhver smag Apple News samler de største blade, magasiner og nyhedsmedier i én og samme service. Du får den bedste journalistik fra de mest anerkendte nyhedskilder fra verden. Der er både lokaler nyheder og internationale nyheder, som du kan fordybe dig i. Du kan derfor med Apple News holde dig opdateret og vidende om verdenssituationen på et hav af områder gennem én enkelt nyhedsplatform.

Nyheder på lyd og andet spændende lydindhold

Du kan udover at læse diverse magasiner og nyhedskilder fra hele verden også lytte til nyheder fra samme platform. Du kan eksempelvis lytte til ugens bedste og mest populære nyhedsartikler i lydformat. Lydformatet giver dig mere frihed, da du nemt kan tilgå nyheder og lyttet til dem alt imens du laver noget andet fysisk. Det kan eksempelvis være når du kører i din bil, er ved at gøre rent eller venter på middagsmaden bliver færdig i ovnen. Lydformatet hører automatisk med i dit abonnement når du tilmelder dig og du kan endda dele din konto med dine familiemedlemmer, således at flere personer har adgang til profilen.

Få vist de nyheder og det indhold der passer dig

Når du anvender Apple News+ og når du begynder at læse og lytte til det indhold der interesserer dig mest, så vil du se hvordan platformen lærer dine præferencer bedre at kende. Jo mere du anvender platformen jo nemmere bliver det at finde det absolut bedste indhold for dig og dine interesser. Dine tilpasninger og dine præferencer gemmes via din profil, og det er derfor en god ide at tildele individuelle profiler hvis du deler din konto med andre. På den måde sikres dine præferencer for indholdet der vises til dig. Du kan dele din konto med op til 5 andre personer udover dig selv. Hver enkelt person der opretter en profil på kontoen kan derfor navngive din profil og indstille specifikke præferencer, som passer til den enkelte bruger.

Fri for reklamer og tracking

Apple tager dine private indstillinger og private data alvorligt. Derfor vil data der vedrører hvad du læser og interesserer dig for ikke blive delt med andre eksterne virksomheder eller interessenter. Du slipper dermed også for irriterende reklamer og pop-up bokse, som forstyrrer din læsning. Dette gælder for både Apple News og Apple News+.

Det lækreste layout og inspirerende brugerflade

At læse nyheder og lytte til spændende indhold fungerer absolut bedst når layout passer til indhold. Layout gør ikke blot indholdet mere appetitligt, men det hjælper faktisk også på forståelsen af det indhold man læser. Layoutet du finder her er i absolut topklasse, og det gælder for både aviserne, magasinerne og lydindholdet der udbydes på platformen.

Læs dit yndlingsindhold offline

Når du bruger applikationen, kræver det at du er tilsluttet til en internetforbindelse. Dette gælder når du ønsker at tilgå nyt indhold, som du ikke har læst før og som du ikke har downloadet. For at læse dit indhold imens du er offline, så kan du nemt downloade det indhold du ønsker at læse lidt senere hvor du er offline. Det kan være en god ting at huske, hvis du står foran en længere transporttur hvor der ikke nødvendigvis er forbindelse til internettet.

Flere Online Webshops