Healthexpress rabatkode

healthexpress.co/dk
3.9 stjerner / 51 har stemt

Rabatkoder Healthexpress Danmark - august 2022

5% rabat på medicin og levering i morgen hos Healthexpress

Åben rabatkode XIT Populær 1

Bestil dine P-piller online hos Healthexpress

Vis udsalg

Få online lægekonsultation hos Healthexpress og få din Medicin leveret lige til døren

Vis udsalg

Gratis behandling til vægttab i august online på Healthexpress

Vis udsalg

Impotens medicin fra 64,95 kr. hos Healthexpress

Vis udsalg

Fra 259 kr. for prævention hos Healthexpress

Vis udsalg

Klamydia behandling fra 695 kr. hos Healthexpress

Vis udsalg

Healthexpress: 405 kr. for behandling mod svamp i underlivet

Vis udsalg

Sådan anvender du en Healthexpress rabatkode

1) Når du har valgt de varer som du gerne vil købe, skal du tilføje dem til din kurv. Du vil automatisk blive spurgt om du vil fortsætte til betalingssiden når du tilføjer varer til din kurv.

2) Når du er på siden der viser din samlede ordreoversigt og dermed alle de produkter du har tilføjet til din kurv, kan du finde rabatkodefeltet ved at trykke på teksten ”Indtast Rabatkode”, som du finder lige under din ordreoversigt til venstre.

3) Indtast rabatkoden og tryk på ”Tilføj”. Din kode er nu aktiveret og en ny pris vil fremgå af din ordresum.

 

 Healthexpress_rabatkode.png

Fri levering over 499 kr

Du får altid gratis levering på dine produkter når du køber for mere end 499 kr i samlet ordrestørrelse og dine varer vil herefter blive sendt til en pakkeshop du selv vælger. Køber du for mindre end 499 kr vil leveringen koste 29 kr for forsendelse til en pakkeshop eller til din privatadresse. Leveringstiden er 1-2 hverdage når du afgiver din ordre på en hverdag. Din ordre bliver leveret med PostNord.

Download Appen

Du kan downloade appen for Health-Express i AppStore eller via Google Play. App'en giver dig mere frihed da du dermed kan tilgå dine ordre og aflægge nye ordre hurtigt og bekvemt fra din tablet eller smartphone uden at skulle tilgå siden via en desktop eller laptop. Fra applikationen kan du købe produkter nemt og bekvemt lige fra hånden.

Black Friday

På Black Friday vil der være helt utroligt gode rabatter på siden på udvalgte produkter. Du kan derfor være heldig at spare en masse penge på udvalgte produkter på siden. Hold derfor øje med Black Friday, da den vil være spækket med spændende og stærke tilbud. Du kan også tilmelde dig nyhedsmailen så du ikke går glip af informationer om kampagner og tilbud.

Akkreditering

Du kan trygt handle gennem siden, da den er fuldt akkrediteret som online apotek af de britiske myndigheder. Siden er både MHRA, GPC, CQC reguleret og ICO registreret. Disse reguleringer og godkendelser sikrer at du, som kunde modtager medikamenter og præparater der er godkendt af EU og er af den rette kvalitet og sikkerhed.

Betal med Klarna

Du kan betale med Klarna hvilket giver dig mulighed for at betale på en mere fleksibel måde. Din betaling kan deles op således at du ikke skal betale for hele dit ordrebeløb på én gang. Klarna er nemt og bekvemt, og du betaler derfor over delbetalinger med Klarna gebyrfrit, hvilket giver dig mere luft til din betaling og længere tid at få betalt for din ordre

Rejsemedicin hos Health Express

Medicin: Malaria, køresyge, jetlag, højdesyge
Forbyggelse: Virus, infektion, mindske symptomer
Kategori: Online apotek
Vis udsalg

Influenzamedicin hos Health Express

Medicin: Tamiflu (oseltamivir)
Behandling: Mod influenza A og B
Hjælper også mod: Spredning af virus, forebygge influenza, styrke immunsystem
Vis udsalg

Gratis konsultation hos Health Express

Tilbud Health Express tilbyder gratis konsultation
Health Express Billige lægemidler og online konsultationer
Levering Hurtig og diskret levering
Betingelser Medicin sendes efter din online konsultation
Vis udsalg

10% rabat på produkter mod hårtab

Er du ved at tabe håret, eller kommer generne til at indhente dig? Så kan du lige nu med vores rabatkode spare 10% på Propecia som effektivt stopper hårtab, og øger hårvæksten hos to ud af tre mænd.
Værdi: Spar 10% på Propecia
Gælder kun i april
Åben rabatkode

10% rabat på diabetesmedicin

Lider du af diabetes, så kan medicin godt være dyrt, rigtig dyrt. Heldigvis kan vi hjælpe dig en smule økonomisk. Vi kan nemlig tilbyde dig en rabatkode på 10% på diabetesmedicin. Rabatkoden gælder kun i denne måned.
Værdi: 10% rabat på diabetesmedicin
Gælder kun i marts
Åben rabatkode

Andre søger også efter

Ja, du kan på nuværende tidspunkt finde 8 aktive rabatkoder og tilbud.
På denne side finder du altid de nyeste rabatkoder, som du kan anvende til dit køb. Derudover kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at holde dig informeret om de seneste rabatkoder.
Rabatkoder kan ikke kombineres. Tilbydes flere rabatkoder skal du holde øje med betingelserne, så du vælger dén rabatkode, som giver dig den højeste rabat.
Du kan enten live chatte via deres hjemmeside eller ringe til kundeservice på tlf. nr.: +45 8988 3270.
Åbningstiderne er Mandag-fredag: 10.00-18.00.
Du kan betale med: Dankort, Mastercard, VISA, VISA Electron.
Nina

Nina

Fashionista på budget

Health Express er en online klinik, der tilbyder rådgivning og behandling af almindelige medicinske problemer, som kan være særligt anvendelig for dem, der finder det ubehageligt at tale med egen læge. Health Express er med andre ord en form for alternativ lægebehandling og apotek, hvor du tilbydes patientvejledning og information om behandling med en af webshoppens registrerede læger. Behandlingen er helt gratis og gør det enkelt at forny recepter, få medicin til simple diagnoser og enkelt og hurtigt at bestille medicin online generelt. På Health Express finder du det samme udvalg af livsstilsmedicin, som du ville gøre på dit fysiske apotek som hudplejeprodukter, slankepiller samt meget andet. Dit køb kan tilmed blive billigere med en Health Express rabatkode.

Få din medicinske behandling hos Health Express

Health Express er en alternativt lægeklinik, hvor du har mulighed for at søge efter behandling mod din lidelse online, bestille dit medicin og få det leveret hurtigt og lige til døren. Du skal først igennem en online konsultation, hvor du bliver bedt om at svare på en række spørgsmål - herefter finder de registrerede læger en behandling til dig. Søger du eksempelvis behandling til rygestop eller hjælp til vægttab kan du hurtigt og nemt vælge at konsultere en læge, og få den rette medicinske behandling. Du kan samtidig også hente grundige råd og vejledning om slankekur, klamydia, stresssymptomer eller hvad du måtte døje med.

Modtag en konsultation og køb medicin online

For at købe medicin online, så kan du med fordel gøre det hos Health Express. Har du fået symptomer på klamydia eller en anden lidelse, som du gerne vil af med, så gør det hos Health Express. Hos Health Express kan du købe dit medicin online og få det leveret dagen efter. Du gennemgår først en konsultation med en af deres erfarne læger, dernæst vil de vurdere om du kan modtage medicinen ud fra forskellige parameter. Bliver de godkendt, vil du modtage **medicinen **dagen efter. Hos Health Express finder du også viagra, slankepiller og meget mere.

Dag til dag levering af medicin

Hos Health Express kan de tilbyde Danmarks hurtigste levering af receptpligtig medicin købt online. Derudover kan du være sikker på at din behandling og levering bliver håndteret så diskret som muligt, hvilket blandt andet betyder at emballagen på din pakke ikke viser information om afsender. På den måde behøver du ikke at opsøge læge eller apotek, hvis du har en travlt hverdag eller måske er fysisk forhindret. Lider du af diabetes 2? Har du symptomer på klamydia og skal have piller mod det eller vil du gerne have flere slankepiller? Besøg Health Express, snak med lægen og få dine produkter næste dag.

Spar penge med en Health Express rabatkode

Hvis du gerne vil spare penge på medicinske produkter fra Health Express, kan vi hjælpe dig med at gøre dit køb billigere. Her på Saleduck.dk samler vi nemlig på rabatkoder, så du altid er garanteret de bedste tilbud og rabatter. Hold derfor øje med vores side eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du gerne vil sikres de bedste deals fra Health Express

Levering hos Health Express

Hos Health Express bliver din medicin leveret dagen efter du har bestilt, hvis du bestiller inden kl. 17.00 på mandage og torsdage. Din pakke leveres i en diskret emballage, der ikke oplyser noget om afsenderen. Levering kan ske med Post Danmark eller Ups

Flere Online Webshops

Last Update: 11.08.2022