Skobox rabatkode

skobox.dk
4.1 stjerner / 104 har stemt

Rabatkoder Skobox Danmark - maj 2022

Op til 50% Skobox rabat

Vis udsalg

Fri fragt på køb af herresko, damesko og børnesko hos Skobox

Vis udsalg

Modtag eksklusive tilbud i maj på Sko fra populære mærker ved at tilmelde dig Skobox' kundeklub

Vis udsalg

Min. 10% rabat på sko hos Skobox

Vis udsalg

Birkenstock fra 249,95 kr. hos Skobox

Vis udsalg

Varme børnestøvler fra 399 kr hos Skobox

Vis udsalg

Op til 30% på Skobox Black Friday

Tilbud: Sko og tasker ekstra nedsat
Spar: Op til 30% på udvalgte varer
Kampagne: Black Friday 2021
Vis udsalg

Skobox rabatkode: spar 20% på sko og sandaler

Rabatkode: Giver 20% rabat
Gælder på: Alle sko fra Billi Bi
Kategori: Billige kvalitetssko
Åben rabatkode

20% Skobox rabatkode til Bella Moda sko

Rabatkode: Giver 20% rabat
Gælder på: Bella Moda
Udvalg: Sandaler og tasker
Åben rabatkode

Rabatkode Skobox: 20% på fars dag gave

Fars dag: Forkæl din far med en par sko
Rabat: Spar 20% med kode
Gælder på: Alle herresko
Kampagne: Fars dag gave 2021
Åben rabatkode

20% Skobox rabatkode til herresko

Rabatkode: Giver 20% rabat
Gælder på: Alle herresko
Udvalg: Sneakers, mokkasiner, snørresko m.fl.
Åben rabatkode

Andre søger også efter

Ja, du kan på nuværende tidspunkt finde 6 aktive rabatkoder og tilbud.
Vi holder dig kontant opdateret med aktuelle rabatkoder på vores hjemmeside, som du kan indløse, når du handler online for at opnå rabat på køb.
Èn rabatkode er gyldig pr. ordre. Overhold altid de kuponbetingelser, der er anført af os for at modtage rabat.
Åbningstiderne er Mandag-torsdag: 10.00-17.30, Fredag: 10.00-18.00, Lørdag: 9.30-13.00
Du kan kontakte kundeservice på: Adresse: Skobox Tingvej 8A, Postnummer og by: 8543 Hornslet, Emailadresse: info@skobox.dk, Telefonnummer: 86 99 53 99
Hos Skobox kan du betale med: VISA, VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard, American Express, Dankort, Maestro, JCB
Dit køb bliver sendt med: Post Danmark
Nina

Nina

Fashionista på budget

Skobox er en online skobutik, der tilbyder sko og accessories til hele familien. Skobox er en familiedrevet virksomhed, som siden begyndelsen i 2001 har udvidet sig til at inkludere en skøn webshop. Som en selvstændig butik vælger Skobox selv deres udvalg af sko med kritisk blik for kvalitet, modetrend og pasform. Teamet bag Skobox holder sig opdateret på de nyeste trends blandt andet gennem modemesser, så de kan levere det bedste indhold til deres butik og webshop. Skobox' sortiment byder på velkendte mærker som Billi Bi, Rieker, Kanga Roos, Green Comfort og mange flere og du finder selvfølgelig både damesko, herresko og børnesko. Du finder ikke kun sko hos Skobox, da de også har et fint udvalg af tasker og accessories. Hvis du er på udkig efter billige sko, kan du kigge forbi Saleduck.dk og se om der er nogle gode tilbud eller Skobox rabatkoder, som du kan bruge i deres webshop.

Stort udvalg af lækre herresko og damesko

Hos Skobox finder du både sko til herrer og damer, der byder på de mest klassiske kategorier som blandt andet sko, støvler, stilletter, sandaler, pumps og støvletter. I webshoppen er det let og enkelt at søge i forhold til kategori og størrelse. Er du på jagt efter nye sportssko, løbesko eller fitnesssko, er det bare at gå på opdagelse i Skobox' sport og fritids kategori, hvor du helt sikkert finder noget, der matcher dit behov i blandt deres store udvalg. Leder du efter et par sko fra Rieker, er det også muligt at målrette din søgning efter disse. Det kan også være du leder efter lækre pumps, vinterstøvler eller andre damesko fra Bili Bi, Angulus, Gabor, Sorel eller Vagabond - med et par få klik har du fundet hvad du søger.

Find en ny taske hos Skobox

Hos Skobox finder du et udvalg af fantastiske tasker, f.eks. billige bumbags, rygsække og ** skuldertasker**. Mangler du derfor en ny taske til skolen eller i dagligdagen, så bør du tjekke Skobox ud. Du finder alt fra lækre skind tasker og toilettasker til skuldertasker og shoppers. Tag et kig i dag og find en flot taske. Tjek også Saleduck ud, hvor du kan finde gode taske tilbud eller Skobox tilbud.

Find altid gode tilbud hos Skobox

På Skobox.dk bliver du tilbudt de velkendte skomærker, som du endda kan finde på tilbud. Hvis du er på udkig efter et godt udsalg af sko til damer eller mænd, så kan du eksempelvis finde billige biker boots, vinterstøvler og sneakers fra mærker som Billi Bi, Vagabond, Angulus, Rieker og mange flere. Her finder du ligeledes udsalg på tasker, punge og andre lækre accessories, der giver dig mulighed for at købe den nyeste mode til en overkommelig pris.

Spar penge med en Skobox rabatkode

Det kan hurtigt blive dyrt at købe sko, især hvis man skal købe sko til hele familien. Derfor vil vi gerne hjælpe med at gøre dit køb billigere. Her på Saleduck.dk samler vi nemlig på rabatkoder og tilbud fra Skobox, så du altid er garanteret de bedste rabatter. Hold derfor øje med siden, hvis du gerne vil sikres de bedste deals fra Skobox næste gang du køber sko online.

Levering hos Skobox

Der er fri fragt når du bestiller hos Skobox.dk og så får du tilmed dag til dag levering på din ordre. Bestiller du dine sko på hverdage inden kl. 15.00 afsendes ordren samme dag. Hos Skobox tilbydes du også bytteservice, der betyder at din vare byttes helt gratis, hvis du har fået en forkert størrelse eller ønsker en anden model. Desuden har du 14 dages returret.

Flere Online Webshops

Last Update: 22.05.2022