SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Animigo rabatkode

animigo.dk

Animigo er en online butik, der tilbyder et bredt udvalg af naturlige kosttilskud og sundhedsprodukter til kæledyr. Find alt hvad du behøver for at holde dine kæledyr sunde og glade.

Rabatkoder Animigo Danmark - februar 2024

Fri fragt på din Animigo ordre v/køb over 499 kr

Vis udsalg

Mindst 10% Animigo rabat

Vis udsalg

Animigo plejeprodukter til hunde fra 99 kr

Vis udsalg


Sådan bruger du din Animigo rabatkode

  1. Vælg de produkter du har fundet på siden, og som du gerne vil købe. Sørg for at de er korrekt tilføjet til din kurv, og i det rette antal du ønsker. Klik derefter på ikonet for din kurv, som du finder oppe i højre hjørne øverst på siden.

  2. Klik derefter på ikonet hvor der står ”Til kassen”, og du vil derefter blive taget videre til ordre oversigten der viser dig indholdet af din kurv. 

  3. På siden hvor du kan se din ordreoversigt, skal du kontrollere at alle varer er korrekte og i den rette mængde. Under totalprisen for din ordre, som står angivet i højre side af billedet, skal du klikke på teksten hvor der står ”Jeg har en rabatkode”. Når du klikker på denne tekst, kommer der et tekstfelt frem hvor du skal indtaste din rabatkode. Herefter skal du klikke på ”Opdater” og din rabatkode er herefter aktiveret.

 

 Animigo_sådan bruger du en rabatkode.png

Fri levering ved køb over 499 kr

Du modtager fri levering af dine varer fra Animigo.dk når du samlet køber for mere end 499 kr i én ordre. På siden kan du løbende spore din forsendelse ved at indtaste dit tracking-nummer, som du modtager i ordrebekræftelsen. Du kan se mere om konkrete leveringsmuligheder på siden under ”Levering og indpakning”.

Nyhedsbrev med eksklusive tilbud

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet helt gratis og være sikker på at du løbende modtager relevante og aktuelle tilbud. I nyhedsbrevet vil du også kunne modtage eksklusive medlemstilbud og nyheder om gode råd og tips til pleje og velvære for dine kæledyr. Du kan altid afmelde dig igen hvis det ikke længere er relevant for dig at modtage.

Black Friday

Hold øje med denne store rabatdag hvor du kan være heldig at gøre dig nogle helt unikke besparelser. Det er dagen hvor du har mulighed for at hente nogle af de bedste køb hjem til dit kæledyr, og dermed forkæle dem en smule ekstra. Du vil finde nogle ustyrligt store rabatter på udvalgte varer i webshoppen, så hold øje med Black Friday.

Prisgaranti så du ikke betaler for meget

De varer der udbydes på siden har prisgaranti. Det vil sige at du altid bliver tilbudt den bedste pris på de enkelte varer. Finder du derfor den samme identiske vare hos en anden udbyder, så vil denne pris blivet matchet hos Animigo.dk og du slipper for at betale for meget for den samme vare.

Betal med Viabill

Du kan betale rente- og gebyrfrit med Viabill, som giver det lidt ekstra luft i økonomien. Med Viabill bliver din betaling delt op i mindre delbetalinger, så du undgår at skulle betale for hele ordren på én og samme gang. Du betaler et månedligt beløb og du modtager din ordre, som normalt.

Du er lige gået glip af disse Animigo rabatkoder:

40% Animigo rabatkode: Op til 40% rabat på sundhedsprodukter til dit kæledyr hos Animigo Rabatten er allerede fratrukket
80% Animigo rabatkode: Op til 80% rabat på sundhedsprodukter til dit kæledyr hos Animigo Rabatten er allerede fratrukket
80% Animigo rabatkode: Op til 80% rabat på sundhedsprodukter til dit kæledyr hos Animigo Rabatten er allerede fratrukket
80% Animigo rabatkode: Op til 80% rabat på sundhedsprodukter til dit kæledyr hos Animigo Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Du kan anvende én rabatkode per ordre. Rabatkoder kan ikke kombineres.
Nogle rabatkoder kræver en mindstebestillingsværdi. Hvis dette er tilfældet, står det i kuponbetingelserne.
Du kan ringe til kundeservice på tlf.: 78754450 eller live chatte via deres hjemmeside.
Du kan betale dine online køb med betalingskort såsom Visa/Dankort, MasterCard og Visa Electron. Du kan også betale via PayPal eller Klarna.
Alex

Alex

Editor

4.5 stjerner / 85 har stemt

Det bedste til dine kæledyr

Hos Animigo.dk finder du nogle af de bedste kosttilskud til dine firbenede venner. Kæledyr fortjener det bedste og det kan du finde her. Dyrs velvære afhænger af deres hverdag, den kost de spiser, og deres aktivitetsniveau. Derudover er der faktorer, såsom genetik og alder hos kæledyret. Uanset hvad, så kan du finde en masse gode produkter for dit kæledyrs velvære og hjælpe dem med at få en sundere hverdag med enkle og godkendte kosttilskud. Derudover kan du finde råd og vejledning for hunde og katte, hvor der tages udgangspunkt i flere forskellige udfordringer såsom, angst for fyrværkeri, lopper, flåter og tandhygiejne. Du kan også tage et kig på de mange forskellige produkter der findes indenfor grooming, hvor du både kan finde shampoo, balsam og diverse pleje produkter til din hund eller kat. Siden er nem at finde rundt på og du kan hurtigt finde de relevante produkter du søger ved at anvende menupunktet. Menuen er delt op i flere kategorier, hvor du kan finde ting til både hunde og katte, samt gaveideer og aktuelle tilbud på siden.

Hud og pels

Aktive kæledyr der bliver luftet i det fri og som får lov til at rende frit rundt i naturen kan ofte komme i kontakt med flåter og lopper. Det er helt naturligt og det kan næsten ikke undgås. Disse to typer af insekter sætter sig i pelsen på dit kæledyr, og flåter bider sig fast og er vigtige at få fjernet fra dit kæledyr hurtigst muligt. Du finder også loppe-halsbånd der hjælper med at holde lopper og flåter væk fra dit kæledyr. For katte og hunde er en sund og blank pels et signal om god ernæring og trivsel. Du finder en masse forskellige kosttilskud til både hunde og katte hvor fokus er på at skabe de bedste forhold for både huden og pelsen. Hunde kan især have en tendens til at få hård og tør hud på deres næse og poter. Dette gælder især hunde der er ved at være oppe i alderen, og det kan også helt naturligt forekomme hos yngre hunde grundet vejrskifte og temperaturer. Dette kan du finde en løsning på gennem de plejeprodukter der udbydes på siden i form af cremer og balsam der kan påsmøres.

Tilbehør til både hunde og katte

Du finder også diverse redskaber såsom børster og pelstrimmere, som hjælper dig med at vedligeholde dit kæledyrs pels og pelsbund. Du kan også finde Flexi-hundesnorer, som er særligt anerkendte for deres funktionalitet og holdbarhed. Negleklippere med flere forskellige indstillingsniveauer og halsbånd der kan afhjælpe for megen gøen fra den med tiden. De konkrete produkter er inddelt i kategorier for begge typer af kæledyr. Derfor kan du nemt finde hvad der er relevant for netop dit kæledyr. Du kan derfor klikke på fanabladet for hunde, og finde en masse produkter fra pelspleje og til kosttilskud for knogler og led.

Kundeservice og Live Chat

Står du og søger noget bestemt eller mangler svar på spørgsmål du har til nogle af de produkter du finder på siden, så er kundeservicen altid parat til at hjælpe dig. Du kan enten ringe direkte til kundeservice over telefonen, eller du kan benytte funktionen for Live Chat, som du finder inde på webshoppen. Derudover bliver du altid tilbudt 100% tilfredshedsgaranti af dine produkter, og produkterne har prisgaranti, så du ikke betaler for meget. Finder du derfor identiske produkter andre steder til en billigere pris, så bliver prisen matchet hos Animigo.dk.

Flere Online Webshops