Unig Gardin rabatkode

uniggardin.dk
5.0 stjerner / 473 har stemt

Rabatkoder Unig Gardin Danmark - maj 2022

Gratis stofprøver til gardiner hos Unig Gardin

Vis udsalg

Gardinbussen med prisgaranti fra Unig Gardin

Vis udsalg

Velux rullegardiner fra 515 kr. hos unig

Vis udsalg

10% rabat hos unig gardin

Vis udsalg

15% rabat på premium Unig Gardin

Tilbud: Spar 15% rabat
Gælder på: alt UNIG PREMIUM
Kampagne: Påskeudsalg
Vis udsalg

10% rabat på alt Unig Gardin Lux

Tilbud: UNIG LUX på udsalg
Spar: 10% rabat
Kampagne: Påskeudsalg
Vis udsalg

15% rabat på Unig Gardin Premium

Tilbud: UNIG PREMIUM gardiner
Rabat: Spar 15% på alt
Sidste chance: Bestil senest onsdag
Åben rabatkode

10% rabat på alt Unig Gardin LUX

Tilbud: Unig lux gardiner
Rabat: Spar 10%
Kampagne: Cyber Monday 2021
Vis udsalg

5% på Unig Gardin Basic

Tilbud: UNIG BASIC model
Rabat: Spar 5%
Garanti: Op til 5 år
Vis udsalg

Andre søger også efter

Du kan kontakte UNIG Gardin kundeservice på: Telefon: 70 20 22 55, Email: info@uniggardin.dk
Hos UNIG Gardin kan du betale med: Mastercard, Maestro, JCB, VISA, VISA Dankort, VISA Electron, Diners Club
Dit køb bliver sendt med: UPS, GLS

Hos Uniggardin.dk finder du alle den slags gardiner du overhovedet kunne tænke dig efter eget mål. Unig Gardin har Danmarks allerstørste udvalg af gardiner efter mål. Det betyder altså, at uanset om du er på jagt efter billige rullegardiner, foldegardiner, persienner eller noget helt fjerde, så kan du være helt sikker på at de hos Unig Gardin kan give dig præcis de gardiner du måtte ønske dig. Det gælder både størrelse, farve og materiale, så hop ind og se om ikke der skulle være et uimodståeligt Unig Gardin tilbud for dig. Der er selvfølgelig også store besparelser at hente, hvis du samtidig bruger en Unig Gardin rabatkode her fra Saleduck når du køber dine nye gardiner.

Lækre og billige rullegardiner efter mål

Hvis dit hjem trænger til nogle nye rullegardiner, så er Unig Gardin et fremragende valg at købe nogle nye, da du ikke bare får nogle ekstremt billige rullegardiner, du får dem også fuldstændigt som du vil have dem. Du vælger helt selv farven, om det skal være mørklægningsgardiner eller semi-transparent, om det skal være BASIC eller LUX kvaliteten og meget mere. Skræddersyede rullegardiner til en utrolig lav pris begynder her hos Unig Gardin.

Find de helt rigtige persienner

Persienner kommer i alle mulige former og afskygninger og har af gode grunde altid været et populært valg i mange hjem herhjemme. Hos Unig Gardin elsker de også de flotte persienner og den måde du elegant kan kontrollere lyset i et rum med et par velfungerende persienner. Unig Gardin giver dig muligheden for at købe både træpersienner og aluminiumspersienner i 25mm, 35mm og helt op til 50mm. Udover dette, er der selvfølgelig mange andre aspekter ved dine persienner som du kan ændre, så de bliver præcist som du ønsker det. Husk du også kan spare flere penge på persienner ved hjælp af en Unig Gardin rabatkode som du kan finde her på Saleduck. Hos Saleduck kan du også finde et godt Unig Gardin tilbud på f.eks. træpersienner.

Lamelgardiner & plissegardiner

Lamelgardiner er gradvist blevet mere og mere populære i de danske hjem, da den minimalistiske tilgang til design har eksploderet. Specielt til meget store vinduer, kan et par Unig Gardin lamelgardiner give et flot og stilrent look til rummet. Du vælger selv, mål, farve, kvalitet og lamelgardinernes funktion når du handler hos Unig Gardin, så du kan være sikker på du får det produkt som du betaler for. Er du derimod mere til plisségardiner, så passer de stadig knivskarpt til minimalistiske design. Hos Unig Gardin har de over 30 forskellige modeller, så mon ikke der nok skal være et par plisségardiner med dit navn på.

Foldegardiner og panelgardiner

Et foldegardin er en perfekt løsning til dem der vil have et gardin i et elegant design, som kan give dit hjem et flot og klassisk look. Hos Unig Gardin har de tonsvis af flotte og billige foldegardiner i alskens farver, mønstre og kvaliteter. Du kan selvfølgelig købe nogle billige lamelgardiner til dit hjem i stedet, da også disse kan få dit hjem til at se helt fantastisk ud.

Få store besparelser med en Unig Gardin rabatkode

Skal du have rigtigt billige rullegardiner, lamelgardiner, foldegardiner eller en anden slags, så glem ikke at bruge en Unig Gardin rabatkode næste gang du skal ind og shoppe løs. Med sådan en rabatkode, er det garanteret at dit køb bliver lidt billigere.

Gratis levering hos Unig Gardin

Du får altid gratis levering hos Unig Gardin når du køber for over 1500 kr.

Flere Online Webshops

Last Update: 22.05.2022