SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

HvidevareShoppen rabatkode

hvidevareshoppen.dk

Find alt, hvad du har brug for til dit hjem hos Hvidevareshoppen. De tilbyder et bredt udvalg af hvidevarer til konkurrencedygtige priser.

Rabatkoder HvidevareShoppen Danmark - juni 2024

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr. - HvidevareShoppen

Vis udsalg

Op til 50% rabat - se alle tilbuddene fra HvidevareShoppen her

Vis udsalg

Op til 43% rabat på splinterny Foodprocessore hos HvidevareShoppen

Vis udsalg

Fri fragt

Alle hårde hvidevarer leveres gratis, uanset hvor du bor i Danmark. Spar penge og besvær med fri levering direkte til døren.

Kendte mærker

Stort udvalg af hvidevarer fra populære mærker som Bosch, Siemens og Electrolux. Find kvalitet og pålidelighed blandt mærkevarer.

Gode tilbud

Få adgang til nogle af Danmarks billigste hårde hvidevarer med jævnlige tilbud. Hold øje med prissænkninger på et bredt sortiment.

Hurtig levering

Bestil online og få dine hårde hvidevarer leveret hurtigt. Nyd dine nye produkter inden for få dage uden unødig ventetid.

14 dages returret

Handle med ro i sindet med 14 dages fortrydelsesret. Skulle du ombestemme dig, kan du nemt returnere varen og få pengene tilbage.

Du er lige gået glip af disse HvidevareShoppen rabatkoder:

40% HvidevareShoppen rabatkode: Op til 40% rabat på elektronik og hårde hvidevarer Skynd dig Rabatten er allerede fratrukket
40% HvidevareShoppen rabatkode: Op til 40% rabat på elektronik og hårde hvidevarer Skynd dig Rabatten er allerede fratrukket
80% HvidevareShoppen rabatkode: Op til 80% rabat på elektronik og hårde hvidevarer Skynd dig Rabatten er allerede fratrukket
80% HvidevareShoppen rabatkode: Op til 80% rabat på elektronik og hårde hvidevarer Skynd dig Rabatten er allerede fratrukket
80% HvidevareShoppen rabatkode: Op til 80% rabat på elektronik og hårde hvidevarer Skynd dig Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Ja, ligeså snart der er en rabatkode tilgængelig vil du kunne finde den her på siden. Her kan du altid holde dig opdateret omkring de seneste kampagner, rabatkoder og tilbud.
Det er en god idé at læse kuponbetingelserne, da rabatkoder ikke altid kan indløses på alle køb.
Her på siden stræber vi efter altid efter at holde dig opdateret med de seneste rabatkampagner og rabatkoder.
Hvidevareshoppen tilbyder altid fragtfri levering af dine hvidevarer.
Dankort, Mastercard, Visa, Mobilepay og ViaBill.
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.0 stjerner / 200 har stemt

Hvidevarer og meget mere

Står du og mangler nye hvidevarer eller haveredskaber, så er dette stedet for dig. Du kan finde stærke tilbud på hvidevarer, haveudstyr, belysning, køkkenudstyr og du får gratis levering når du køber for over 499kr. Der leveres til hele landet og leveringer pakkes og afsendes på alle ugens hverdage. Shoppen fokuserer på venlig kundeservice, hurtig levering og tilfredse kunder. Du kan finde et hav af produkter indenfor kategorierne, og du kan bestille og betale for dine varer online og få dem sendt direkte til din hoveddør.

Tilfredse kunder i mere end 25år

Webshoppen har leveret køb til kunder i hele landet i mere end 25år. Derfor kan du være sikker på at du får god vejledning såfremt du har spørgsmål til dit køb, og du kan også være sikker på at du får en fornuftig og rimelig pris på de produkter du køber. Tidligere kunder anerkender tilfredsheden af den kundeservice der udføres samt leveringsbetingelserne, hvilket også tydeligt kan ses på siden, som derudover også er e-mærket. Dertil dækkes dine køb af PriceRunner's Købsgaranti der sikrer dig, som kunde såfremt der skulle gå noget galt med din ordre. Sikringen gælder for køb op til 50.000kr der derfor dækker erstatning i tilfælde af at dine varer skulle blive beskadiget under fragten, hvis varen udebliver eller hvis du eksempelvis modtager den forkerte vare.

Bredt udvalg og gode tilbud

Der forhandles et bredt udvalg af diverse artikler og der er løbende gode tilbud på tværs af sortimentet. Du finder de velkendte mærker der sikrer dig en god kvalitet og ydevene. Uanset om du er på udkig efter en ny ovn, ny hårtrimmer eller et sjovt havespil til sommeren, så er hjælpen lige ved hånden hos Hvidevarer Shoppen. Husk at du altid får hurtig og fri levering af dine varer så længe du køber for mere end 499kr i samlet ordrestørrelse.

Flere Online Webshops