Annoncøroffentliggørelse

Saxo rabatkode

saxo.com/dk

Rabatkoder Saxo Danmark - juni 2023

Opnå gratis fragt på din Saxo ordre

Vis udsalg

Billige brugte bøger hos Saxo

Vis udsalg

Bestsellere til de bedste priser hos Saxo bøger

Vis udsalg

Prøv Saxo Premium Gratis i 30 dage

Vis udsalg

Bestseller børnebøger fra kun 99 kr. hos Saxo

Vis udsalg
Katrine

Katrine

Trendsætter

4.8 stjerner / 237 har stemt

Saxo er danmarks største og første online boghandler med over 10 millioner af titler. Saxo forhandler alle de slags bøger der findes, om det er faglitteratur, krimier, studiebøger eller e-bøger, så har Saxo den bog du leder efter. Bøgerne kommer i alle tilgængelige formater: E-bøger, lydbøger og trykte bøger. Desuden kommer bøgerne også på flere forskellige sprog som tysk, fransk, spansk, engelsk og selvfølgelige dansk. Saxo elsker udsalg og rabat på deres store udvalg af billige bøger.

Lagersalg

Saxo har et stort lagersalg af billige bøger. I udsalget kan du både finde danske og engelske bøger på tilbud. Find børnebøger du kan bruge som godnatlæsning for børnene, eller en krimi du bare ikke kan lægge igen. Find det hele i det store lagersalg af bøger hos Saxo.

Kendte bøger og forfattere

Saxo har et stort udvalg af billige bøger, også stort udvalg i udsalget, hvor du du kan finde billige bøger på tilbud. Bøger fra forfattere som Jussi Adler Olsen, Sara Blædel, Hella Joof og Jesper Buch. Jesper Buchs bog "Kick ass" er helt fantastisk og handler om hvordan han startede firmaet Just-Eat, men også generelt om hvordan det er at være iværksætter. Saxo har også alle J. K. Rowlings bøger, nemlig Harry Potter bøgerne, nogle gange kan du være heldig at finde bøgerne i udsalget, eller at de er på tilbud. Harry Potter bøgerne er et must at læse, hvis du elsker skønlitteratur. Alle Harry potter bøgerne fås til markedets billigste priser og koster ned til 95 kr. hvis du er medlem af Saxo Premium.

Saxo Premium

Saxo Premium er for dig der elsker bøger i alle formater. Med et Saxo Premium medlemskab får du rabat på alle bøger i sortimentet. Du får til og med gratis levering af dine bøger. Den største fordel må siges være, at du får gratis streaming af mere end 48.000 lyd- og ebøger. Med en ebog har du dem altid læsestof med på farten. Download bøgerne på telefonen eller tabletten og tag dem med i toget, bilen, bussen eller flyet. Lydbøger er super smart, hvis du for eksempel laver nogle af de huslige pligter som rengøring eller madlavning. Det er bare på med headsettet og afspil bøgerne. Lige nu kan du prøve gratis lydbøger og alt hvad Saxo Premium tilbyder gratis i 14 dage. Tilmeld dig Saxo Premium og få alle bøger til tilbudspris, samtidigt med at du sparer fragten.

Nye og brugte bøger

Når du har læst en bog, så er det sjældent at den fejler noget. Brugte bøger har en stor værdi for andre, hvis du ikke selv kommer til at læse den igen. Brugte Saxo bøger er billige og du kan spare op til 70% ved at købe din bog brugt. Børnebøger, studiebøger og mange slags bøger finder du i det store udvalg af brugte bøger. Udover de brugte bøger, kan du selvfølgelig også få nye bøger. Børnebøger til godnat læsning, eller dit barns første bog. Bøger er meget lærerigt og når børn har lært at læse er det vigtigt, at blive ved med at læse. Find din nye eller brugte bog i udsalget hos Saxo og opnå en stor rabat.

Levering

Køber du en ebog hos Saxo, vil du få den leveret lige med det samme på din e-mail. Er du mere til den fysiske bog, du kan sidde og bladre i, så får du den leveret super hurtigt på kun 1-2 hverdage. Levering med PostNord til pakkeboks koster 29,95 kr. Køber du for over 399,95 kr. så betaler Saxo leveringen. Det er også muligt at få gratis levering med Saxo Premium. Bor du i København har du mulighed for at, få leveret bøger samme dag. Saxo har et samarbejde med Burd, som gør at du kan få din pakke leveret fra 17:30 til 21:00 samme dag, som du har bestilt. Dog leveres der ikke til store ordrer, da bøgerne bliver leveret med cykelbud.

Flere Online Webshops