Mofibo rabatkode og tilbud

Rabatkoder Mofibo: juni 2019 i Danmark

Mofibo gratis i 14 dage

Vis udsalg

Prøv Mofibo gratis

Vis udsalg

Gratis prøveperiode

Hos Mofibo har de altid en gratis prøveperiode. Så hvis du vil i gang i dag er det bare at oprette en bruger, download appen og så er du klar til at komme i gang.

Stort udvalg

Hos Mofibo har de mere end 60.000 lyd- og e-bøger, så uanset om du er til krimi eller faglitteratur så kan du altid finde en bog der interesserer dig. Oveni det så tilføjer de hver måned flere bøger til deres sortiment.

Tag bøgerne med overalt

Med Mofibo kan du altid have bogen med i lommen, men endnu smartere hvis du skal på ferie kan du downloade bøgerne så du ikke skal tænke på dataforbruget eller være afhængig af wifi.

Personlige indstillinger

Med app'en har du mulighed for at indstille afspilningen så den bliver lige som du gerne vil have det. Afspilningshastigheden er vigtig for ens forståelse af det man hører, og er meget individuelt hvor hurtig hastigheden skal være.

Gavekort

Nu har Mofibo også fået gavekort så du kan give et 3, 6 eller 12 måneders abonnement til en der har fortjent en gave. Hvis du er i dårlig tid kan du stadig nå det, bare vælg at få gavekortet tilsendt som mail, print den ud og så kan du give den til en du holder af.

30 dage gratis Mofibo lydbøger & e-bøger - Udløber snart!

Vis udsalg

30 dage gratis prøveperiode hos Mofibo

Vis udsalg

30 dage gratis prøveperiode hos Mofibo

Få rabatkode!

129 kr. per måned for et ubegrænset antal bøger hos Mofibo

Vis udsalg

Pep alenetiden op, med 14 dage gratis fra Mofibo

Vis udsalg

Flere Online Webshops