Mindvalley rabatkode

mindvalley.com
3.0 stjerner / 63 har stemt

Rabatkoder Mindvalley Danmark - maj 2022

Mindvalley tilbud: gratis udviklingskurser online

Vis udsalg

$449 for Mindvalley Superbrain kursus

Vis udsalg

Ubegrænset adgang til alle Mindvalleys onlinekurser for $599 om året

Vis udsalg
Katrine

Katrine

Trendsætter

Om MindValley

MindValley er en onlinebaseret global platform for dig der ønsker at udvikle dig personligt, på en intuitiv og inspirerende måde. Du kan finde online-kurser, der fungerer som små "quests" hvor du løbende udvikler dig mentalt og personligt. Du kan på siden finde inspirerende læring og motivation til at tage aktiv handling på områder i dit liv, du ønsker at give et mentalt løft. Visionen for MindValley er klar, de ønsker at bringe mere værdi og mening ind i folks liv ved at udvikle og motivere vores mentalitet og livsperspektiv.

Programmer og kategorier

Du kan finde programmer indenfor sind, performance, krop, sjæl, arbejde, forhold og meget mere. Hvert program søger grundlæggende at hjælpe dig med personlig udvikling indenfor det specifikke felt. Programmerne hjælper dig med at tænke på nye måder, forme og udfordre dit narrativ og dine perspektiver på forskellige områder og elementer i livet. Hvert program er udviklet og skabt af de bedste og mest anerkendte undervisere, forfattere og ledere indenfor personlig udvikling og coaching. Programmerne er online baserede, og du vil have adgang til den unikke måde kurserne forløber på, hvor læring både foregår i internationale forums og selvstændigt i hjemmet. Kursister kommer i kontakt med hinanden og hjælper hinanden ved at bidrage med deres egne erfaringer og synspunkter, og du vil kunne udvikle dit netværk internationalt såvel som nationalt. Uanset om dit mål er at udvikle dig i professionelle sammenhænge, eller om dit mål er at blive en mere visionær og målfast person, så er dette stedet for dig.

Mere mening og mere lykke

Målet for hvert enkelt element på siden er at hjælpe mennesker verden over med at bringe mere klarhed, mere mening og mere værdi ind i livet, uanset hvem du er. Vores livskvalitet afhænger i højeste grad af hvordan vi anskuer det liv vi lever. Derfor kan vi gennem skabelsen af nye perspektiver ændre vores opfattelse af de handlinger vi bringer ud i livet, og hvad vi forventer af dem. Ønsker du at udvikle dig personligt eller har du blot en brændende interesse for psykologi og sociologi, så er dette stedet for dig. Et sted fyldt med positivt læringsindhold der hjælper alle med, at løfte deres mentale styrke, kapacitet og vilje.

Flere Online Webshops

Last Update: 23.05.2022