SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Dartshop rabatkode

dartshop.dk

Her finder du alt, hvad du har brug for til at spille dart. Dartshop.dk har et stort udvalg af dartpile, dartskiver og tilbehør, så du kan blive en mester i dart. Kom og besøg os i dag og start din dartrejse.

Rabatkoder Dartshop Danmark - juli 2024

Optjen 7% i bonus hos Dartshop

Åben rabatkode lub Populær 1

Dartshop rabatkode: Op til 40% rabat på dartudstyr - Spar stort!

Åben rabatkode ket

Dartskriver fra 149 kr. hos Dartshop

Vis udsalg

Bordtennisbat og udstyr fra 69 kr. hos Dartshop

Vis udsalg

Billigt Dartshop tilbehør fra kun 59 kr.

Vis udsalg

449 kr. for Gladiator dartskive hos Dartshop

Vis udsalg

Dartshop elektroniske dartskiver fra 449 kr

Vis udsalg

Mindst 15%Dartshop dartpakker

Vis udsalg

Op til 25%Dartshop dartskiver

Vis udsalg

Op til 65%Dartshop tilbud

Vis udsalg

 Sådan bruges en Dartshop rabatkode

  1. Log ind på Saleduck – og søg efter Dartshop

  2. Vælg den rabatkode, som passer bedst for dig – Husk at læse betingelserne ud for rabatkoden

  3. Klik nu på ”Få rabatkode”

Nu dukker der et nyt billede op: 

  1. Klik på ”Kopier”

  2. Klik nu på det gule felt ”Brug rabatkode på Dartshop”

Du vil blive ført direkte over til Dartshop’s hjemmeside 

Vidste du at dart er en hel videnskab? Surf rundt på Dartshop’s hjemmeside og bliv klogere – her er noget i enhver prisgruppe – Til den professionelle eller til dem som bare vil have det sjovt med et spil dart!

Når du er færdig med at handle: 

Sådan bruger du en Dartshop rabatkode

  1. Klik på ”Indkøbskurv” (findes øverst til højre på siden)

  2. Klik på ”Gå til kassen”

  3. Lige under dine kundeoplysninger finder du feltet ”Evt. Rabatkode - Husk at trykke Indløs”

  4. Højreklik nu i feltet og indsæt den rabatkode du kopierede på Saleduck

  5. Klik på ”Indløs”

Du vil nu se, at den rabat som du valgte, bliver fratrukket din ordre

Færdiggør din bestilling

Nu venter du bare på at dine varer ankommer, begynd bare at invitere vennerne over til ”et slag dart” og få masser af gode oplevelser omkring dartskiven.

 

Black Friday rabatter hos Dartshop

Dartshop har på Black Friday 2024 travlt, og det er fordi de har mange rabatter og rabatkoder til dig. Hvis du står og mangler nyt dartudstyr, så er der mange penge at spare på pilespidse, dartskiver, dartpile og meget mere hos Dartshop på Black Friday.

Fri levering over 600 kr

Du får altid gratis levering på dine produkter når du køber for mere end 600 kr i samlet ordrestørrelse og dine varer vil herefter blive sendt til en pakkeshop du selv vælger. Køber du for mindre end 600 kr vil leveringen koste 35 kr for forsendelse med GLS til en pakkeshop eller til en erhvervsadresse. Leveringstiden er 1-2 hverdage når du afgiver din ordre på en hverdag inden kl.14:00. Levering med Post Nord til privatadresse koster 49 kr.

60 dages fortrydelsesret

Du får en udvidet fortrydelsesret hos Dartshop.dk på hele 60 dage fra den dag du modtager din ordre. Hvis du ønsker at sende en ordre retur, skal du blot meddele dette til Dartshop.dk’s kundeservice, og du vil her blive vejledt om returneringen. Du finder mere information om dette på siden.

Nyhedsbrevet fra Dartshop.dk

Der er en masse spændende nyheder og nye produkter, som løbende udkommer på siden. Derudover er der hele tiden faste tilbud og rabatter, som du aldrig vil gå glip af hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet. Derudover vil det også være igennem nyhedsbrevet at du modtager informationer om aktive rabatkoder du kan anvende når du handler på siden, og som kan gøre din køb endnu billigere.

ViaBill & MobilePay

ViaBill giver dig mere fleksibilitet i din betaling. Du kan anvende ViaBill og dermed dele din betaling op i overskuelige beløb, der passer bedre til din økonomi. Du modtager dine varer som normalt, og du kan få lidt mere luft i din betaling ved at dele den op i intervaller. Du kan også vælge at betale med din smartphone via MobilePay så du slipper for at indtaste kortoplysninger når du skal betale.

Du er lige gået glip af disse Dartshop rabatkoder:

40% Dartshop rabatkode: Opgrader dit dartspil med op til 40% rabat Rabatten er allerede fratrukket
40% Dartshop rabatkode: Opgrader dit dartspil med op til 40% rabat Rabatten er allerede fratrukket
80% Dartshop rabatkode: Opgrader dit dartspil med op til 80% rabat Rabatten er allerede fratrukket
80% Dartshop rabatkode: Opgrader dit dartspil med op til 80% rabat Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Her på siden informerer vi jævnligt om aktuelle rabatkampagner.
Rabatkoder kan typisk ikke anvendes på i forvejen nedsatte varer.
Du kan kontakte kundeservice på email: info@dartshop.dk eller tlf.: 86 91 03 00.
Du kan betale med: Dankort, VISA, VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard og American Express.
Du kan vælge imellem hjemmelevering, levering til arbejdsplads eller pakkeshop.
Jonas

Hej! Jeg er Jonas,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.2 stjerner / 31 har stemt

Billigt dart udstyr

Dartshop er en dansk hjemmeside, hvor du kan købe alt når det kommer til dart. Du kan finde en billig dartskive, dartpile, elektronisk dartskive og endda kridtholder og dartskab. Du kan kort sagt finde alt det udstyr du skal bruge for at blive lige så god til at spille som Phil Taylor og Michael van Gerwen. Men dartskiver og dartpile er ikke det eneste du kan finde hos Dartshop. Du finder også et bredt udvalg af billige poolborde, bordfodbold bolde og endda bordtennis borde og udstyr. Hvis du gerne vil spare endnu flere penge næste gang du skal købe en dartskive, dartpile eller et dartskab, så kan det sagtens betale sig at kigge forbi Saleduck hvor du altid finder de bedste tilbud og rabatkoder. Du finder sikkert lige præcis det tilbud eller rabatkode til Dartshop som du har gået og ventet på.

Alt til dart

Dartshop.dk er naturligvis først og fremmest en webshop som sælger udstyr til dart. Det er derfor du finder en lang række kendte mærker såsom Thriller, Mach og XP. Vil du gerne spille lige så godt som legenderne Phil Taylor og Michael van Gerwen, så er det bestemt ikke en dårlig at starte med udstyr fra Dartshop.dk. Her kan du finde en billig dartskive, dartpile, kridtholder og dartskab. Du kan endda finde en elektronisk dartskive og tøj at spille dart i, hvis det er det du leder efter.

Poolbord til dine børn

Leder du efter et mini poolbord til dine børn, så kan det helt klart betale sig at kigge hos Dartshop, hvor du finder et bredt udvalg af forskellige og billige mini poolborde til dine børn. Du finder både kugler og borde, så du er godt dækket ind når det kommer til pool udstyr hos Dartshop.

Bordfodbold i lange baner

Hos Dartshop finder du et bredt udvalg af billige bordfodbold bolde og håndtag til dit bordfodbold bord, så du altid har det bedste udstyr, så du kan give dine venner æg næste gang i spiller mod hinanden. Du finder også god smøreolie fra Legend, så det hele kører som smurt.

Bordtennis starter hos Dartshop.dk

Hos Dartshop.dk finder du alt du skal bruge når det kommer til at spille bordtennis - Du finder blandt andet billige bordtennisborde, bordtennis bat og bolde, så du kan blive den nye Michael Maze på nul-komma-fem.

Fyldt med gode tilbud hos Dartshop

Dartshop.dk har altid tonsvis af gode tilbud på billige dartpile, dartskiver, dartsakbe og meget mere, så leder du efter noget dartudstyr til super billige priser, så er det her du skal slå til. Du kan spare helt op til 33% rabat.

Find dine yndlingsspil hos Dartshop

Hos Dartshop.dk finder du et kæmpe udvalg af alt fra dartspil og bordfodboldborde til bordtennis og diverse darttilbehør. Er du en haj til dart, eller vil du bare gerne blive bedre til det, så bør du tage et kig på det store udvalg af billige dartpile, dartskiver samt andet darttilbehør som Dartshop forhandler. Her på Saleduck har vi samlet de bedste Dartshop tilbud, så du kan spare penge i dag. Ofte har vi også en lækker Dartshop.dk rabatkode, hvilket vil give dig muligheden for at få en rabat næste gang du handler hos Dartshop. Dermed kan du få en lækker Dartshop rabat, næste gang du skal købe nye dartpile, dartskiver eller andet.

Altid gode tilbud og rabatkoder hos Saleduck

Hos Saleduck finder du altid de bedste tilbud og rabatkoder når det kommer til dart, uanset om du leder efter en ny og billig dartpil, dartskive eller en elektronisk dartskive. Det kan også være du finder lige præcis den rabatkode til Dartshop du har gået og ledt efter.

Fri fragt hos Dartshop

Hos Dartshop.dk får du altid fri fragt når du køber for over 600 kr.

Flere Online Webshops