SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Simply.com rabatkode

simply.com/dk

Hos Simply kan du finde pålidelig webhosting til dine hjemmesider og domæner. Deres brugervenlige løsninger og support gør det nemt at komme online og drive din virksomhed.

Rabatkoder Simply.com Danmark - december 2023

Simply rabatkode til 3. mdr. gratis webhosting

Rabatkode 3GRATIS

Simply.com billige domæner for 50,44 kr. årligt

Vis udsalg

Simply.com Standard Suite webhosting for 18,75 kr/md

Vis udsalg

Simply.com Pro Suite for kun 28,12 kr/md det første år

Vis udsalg

Simply.com webmail fra kun 9,38 kr/md

Vis udsalg

9,38 kr/md for Simply.com webhosting

Vis udsalg

Simply.com Enterprise webhosting for 35,50 kr./md

Vis udsalg

Bestil gratis domæne hos Simply.com

Vis udsalg

75% rabat på Simply.com webhotelpakker

Vis udsalg

Simply.com webhotel fra kun 4,97 kr/md

Vis udsalg

Simply.com tilbud: Få et domæne fra 93,75 kr.

Vis udsalg

Simply.com pakke: Bestil basic pakke for kun 4,97 kr./md.

Vis udsalg

Simply.com tilbud: Spar 91% på hosting for wordpress

Vis udsalg

Gratis domæne flytning

Du kan få overflyttet dit nuværende domænenavn direkte til Simply.com så længe dit domæne navn er et .dk domænenavn. Derudover bliver dine domæner flyttet øjeblikkeligt, så du ikke har længere nedetid af dit domæne. Du bliver også tilbudt gratis anonymitet for dine WHOIS oplysninger.

Webhotel og domæne

Du kan samle både dit domæne og dit webhotel hos simply.com og du er sikret et klart og gennemskueligt overblik over din hjemmesides performance og du får effektiv virus- og spamfilter for at gøre dig mere sikker.

Overfør dit WordPress website med ét enkelt klik

Simply.com fungerer perfekt med WordPress og kan derfor tilbyde overflyttelse med blot ét enkelt klik direkte fra WordPress og til Simply.com. Dette gør det derfor super nemt for dig at overflytte dit website eller dit favorit CMS direkte og lynhurtigt.

Effektiv kundesupport

Du modtager effektiv og kundecentrisk webhosting og webhotel support af et dedikeret team af medarbejdere hos Simply.com. Dette sikrer derfor at du altid har adgang til support og til råd og vejledning i forbindelse med overflyttelse af domæne og daglig drift af dine sites.

Black Friday rabat

Black Friday vil åbne op for en masse gode og stærke tilbud hvor du kan spare en masse penge på diverse løsninger. Så hold øje med Black Friday, som er dagen hvor du kan være heldig at finde en fantastisk rabat på netop de løsninger du står og søger for dit website domæne og webhotel løsning.

Du er lige gået glip af disse Simply.com rabatkoder:

80% Simply.com rabatkode: Spar op til 80% på Cyber Monday hos Simply.com Rabatten er allerede fratrukket
80% Simply.com rabatkode: Spar op til 80% på Black Friday hos Simply.com Rabatten er allerede fratrukket
80% Simply.com rabatkode: Spar op til 80% på Singles Day hos Simply.com Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Ligeså snart der er en rabatkode tilgængelig vil du kunne finde den her på siden.
På denne side finder du altid de nyeste rabatkoder, som du kan anvende til dit køb. Derudover kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at holde dig informeret om de seneste rabatkoder.
Hvis rabatkuponen opfylder alle betingelser, kan du indsætte den på betalingssiden og få din rabat.
På Simply.com hjemmeside kan du under "support" kontakte kundeservice.
Du kan betale din ordre med flg. betalingskort: Visa, Visa/Dankort og MasterCard.
Simply.com login finder du på hjemmesiden under: Webmail
Lars

Lars

Online shopper på deltid

4.9 stjerner / 64 har stemt

Simply.com tilbyder diverse services og supportfunktioner indenfor domæner og domæne-registrering, webhoteller, 1-klik installation af dit favorit-CMS fra WordPress, til gratis SSL-beskyttelse.

Du kan søge blandt ledige domænenavne og oprette dit domæne og dit webhotel allerede i dag, nemt og billigt. Fordelen ved at vælge Simply.com son din udbyder er, at kontrolpanelet og overblikket over dine domæner er enkle, og du har dem alle samlet ét enkelt sted. Du undgår unødig ventetid når du opretter domæner, da dine bestillinger behandles døgnet rundt uanset hvornår du bestiller eller registrerer et nyt domæne. DNS-servicen er gratis så snart du har bestilt et domæne, derfor betaler du fremtidigt kun for selve fornyelsen af dit domænenavn og dermed ikke separat for selve DNS-servicen, da den er med i prisen. Du kan også benytte dig af den domæne backorder service, som tilbydes hvor du løbende kan holde øje med et specifikt domænenavn og se hvornår det bliver ledigt, hvilket er en gratis funktion når du er kunde. Dette gør det meget nemmere for dig at holde øje med et domænenavns ledighed i fremtiden uden at du konstant skal søge på det. Har du allerede et domæne, kan du nemt koble dit allerede eksisterende domæne til et webhotel hos Simply.com. Du risikerer aldrig mere at forny dit domæne med risikoen for at miste dit domænenavn da du her kan sætte automatisk fornyelse og betaling af dit domænenavn.

Det kan for nogle være en ny verden at skulle sætte sig ind i når man skal have registreret domænenavn, oprettet et webhotel så du kan anvende dit domænenavn i din e-mailadresse, og dermed få et mere professionelt look med dine løsninger online. Derfor tilbydes du venlig og let tilgængelig kundeservice, som guider og hjælper dig med at besvare dine spørgsmål til de services og løsninger der tilbydes. Priserne er overskuelige og du an vælge den løsning og sammensætning der dækker netop dine behov, og dermed sikre at du ikke betaler for noget som du ikke har brug for, eller som ikke er nødvendigt for håndteringen og administrationen af dit website. Hos Simply.com får du derfor en simpel løsning, som er nem at administrere, og som dækker de behov du har for dit domæne og dit webhotel, samt selve sikkerheden for dit websted. Du vil altid få den rette vejledning på dine spørgsmål og udfordringer og altid tilbydes en venlig kundeservice uanset hvad du skulle få brug for hjælp til.

Flere Online Webshops