SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Bjørn Borg rabatkode

bjornborg.com/dk

Køb Björn Borg tøj og tilbehør online. Find et bredt udvalg af moderne og stilfulde produkter til mænd, kvinder og børn. Opdater din garderobe i dag!

Rabatkoder Bjørn Borg Danmark - februar 2024

10% Bjørn Borg rabatkode

Åben rabatkode et Populær 1

10% rabatkode til Bjørn Borg underbukser

Åben rabatkode E10

Spar 10% rabat på undertøj, sportstøl og sko hos Björn Borg - Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vis udsalg

Køb dit Björn Borg undertøj og få fri fragt i februar ved køb over 800 kr.

Vis udsalg

Få 2 par Bjørn Borg underbukser med rabat og Gratis sokker

Vis udsalg

Spar op til 30% rabat på undertøj, sportstøj og sportssko i den store Björn Borg outlet i februar

Vis udsalg

Bjørn Borg underbukser tilbud fra 135 kr

Vis udsalg

Bjørn Borg Black Friday

Få fat i de kendte underbokser og få ekstra meget rabat på black friday.

Du er lige gået glip af disse Bjørn Borg rabatkoder:

40% Bjørn Borg rabatkode: Op til 40% rabat på Bjørn Borgs trendy tøj og tilbehør Rabatten er allerede fratrukket
80% Bjørn Borg rabatkode: Op til 80% rabat på Bjørn Borgs trendy tøj og tilbehør Rabatten er allerede fratrukket
80% Bjørn Borg rabatkode: Op til 80% rabat på Bjørn Borgs trendy tøj og tilbehør Rabatten er allerede fratrukket
80% Bjørn Borg rabatkode: Op til 80% rabat på Bjørn Borgs trendy tøj og tilbehør Rabatten er allerede fratrukket
-20% Tilbud på Björn Borg - Spar 20%! superbjorn2018
Jonas

Jonas

Webshoptester

4.4 stjerner / 49 har stemt

Björn Borg er et svensk firma som er mest kendt for sine ikoniske Bjorn Borg underbukser og boxershorts, men som også sælger en masse sportstøj, sko og accessories - alt sammen af højeste kvalitet, som på mange måder definerer skandinaviske produkter. Selvom de fleste danskere staver det på den danske måde "Bjørn Borg" staves og udtales navnet naturligvis på den svenske måde "Björn Borg".

Fra tennisspiller til modemand

Navnet bag virksomheden stammer selvfølgelig fra den tidligere svenske tennisspiller Björn Borg, som den lidt ældre generation helt sikkert husker. For det yngre segment er dette måske ikke helt klart - her kendes mærker nærmere for de lækre underbukser og det fede sportstøj, virksomheden producerer. At brandet er kendt for sine underbukser viser sig også på hjemmesiden, hvor de mest populære produkter viser sig at være undertøj for både mænd og kvinder. Kom ind og se om mærket ikke har noget billigt og stilet badetøj, undertøj til mænd eller boxershorts til kvinder som du kan bruge til din garderobe.

Sporty kvalitetstøj til mænd

Det er tydeligt at se den påvirkning Björn Borg professionelle liv har haft på brandet. Udover undertøjet fokuserer de på at fremstille super fedt sportstøj. Træningsjakker, sweaters, sweatpants, hoodies, t-shirts og langærmede t-shirts er blot nogle af de ting, som du finde på webshoppen. Når du kigger på designet finder du en blanding af meget enkle designs og meget farverige designs. I webshoppen finder du ligeledes et lille udvalg af tasker og sko. Hvis du anser dig selv som værende en sporty type er Björn Borgs webshop helt klart et besøg værd.

Björn Borg damer

Selvom der findes et større udvalg til mænd, behøver du ikke gå forgæves i dame sektionen. I webshoppen findes et fint udvalg af dameundertøj, hvor du kan finde alt fra det lidt mere cheaky undertøj til sportsbh'er og hotpants. Der er også et fedt udvalg af sportstøj, eksempelvis hoodies og t-shirts, Du finder lækker undertøj til kvinder såsom boxershorts og hotpants - du kan sågar fine lækkert og billigt badetøj hos Björn Borg.

Fra tennisspiller til modemand

Navnet bag virksomheden stammer selvfølgelig fra den tidligere svenske tennisspiller Björn Borg, som den lidt ældre generation helt sikkert husker. For det yngre segment er dette måske ikke helt klart - her nærmere for de lækre underbukser og det fede sportstøj, virksomheden producerer. At brandet er kendt for sine Bjørn Borg underbukser herre viser sig også på hjemmesiden, hvor de mest populære produkter viser sig at være undertøj for både mænd og kvinder. Kom ind og se om de ikke har noget billigt og stilet badetøj, undertøj til mænd eller boxershorts til kvinder som du kan bruge til din garderobe. Særligt populært er også Björn Borg sko.

Sporty kvalitetstøj til mænd

Det er tydeligt at se den påvirkning Björn Borg professionelle liv har haft på brandet. Udover undertøjet fokuserer de på at fremstille super fedt sportstøj. Træningsjakker, sweaters, sweatpants, hoodies, t-shirts og langærmede t-shirts er blot nogle af de ting, som du finde på webshoppen. Når du kigger på designet finder du en blanding af meget enkle designs og meget farverige designs. I webshoppen finder du ligeledes et lille udvalg af tasker og sko. Hvis du anser dig selv som værende en sporty type er deres webshop helt klart et besøg værd.

Bjørn Borg underbukser damer

Selvom der findes et større udvalg til mænd, behøver du ikke gå forgæves i dame sektionen. I webshoppen findes et fint udvalg af dameundertøj, hvor du kan finde alt fra det lidt mere cheaky undertøj til sportsbh'er og hotpants. Der er også et fedt udvalg af sportstøj, eksempelvis hoodies og t-shirts,

Bjørn Borg undertøj til de små

Du finder et lille udvalg af Bjørn Borg underwear og pyjamas bukser i børneafdelingen, som fås til både piger og drenge. Undertøjet kommer i en masse forskellige farver som eksempelvis blåt-sort ternet, men kan også fås mere simpelt som helt i sort eller gråt, hvor navnet er skrevet i hvidt.

Hold øje med rabatterne

På webshoppen kan du finde undertøj og sportstøj til hele familien og ikke mindst til venlige priser. Du bør alligevel holde udkig efter Bjørn Borgs tilbud her på siden, da vi ofte har rabatkoder og promoveringer, der kan være med til at give dig store rabatter. Du kan ligeledes kigge på deres sale sektion, hvis du bare skal ind og have noget lækker undertøj nu - lige nu er der 50% i rabat på udvalgte vare.

Gratis levering

Der er altid gratis levering inden for EU på ordrer over 800 kr. Der går som regel 2-4 arbejdsdage før din modtager din bestilling. Der er også en 30-dages returret på alle produkter købt på bjornborg.com/dk fra den dato du afgiver din ordre.

Flere Online Webshops