Annoncøroffentliggørelse

CHosting rabatkode

chosting.dk

Rabatkoder cHosting Danmark - juni 2023

cHosting tilbyder billige internetløsninger - Find en internetløsning til dit behov

Vis udsalg

Standard hotel til privat brug fra Kun 20 kr. pr. måned hos cHosting

Vis udsalg

Professionelt webhotel til erhverv fra kun 110 kr. pr. måned hos cHosting - begynd allerede her i juni

Vis udsalg

Black Friday rabatter hos cHosting

Black Friday 2023 fejres hos cHosting med mange gode tilbud og store rabatter til alle de travle shoppere. Hos cHosting kan der findes massevis af tilbud på Black Friday.

Andre søger også efter

På nuværende tidspunkt tilbydes 3 aktive rabatkoder og tilbud.
På denne side finder du altid de nyeste rabatkoder, som du kan anvende til dit køb. Derudover kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at holde dig informeret om de seneste rabatkoder.
Nogle rabatkoder kræver en mindstebestillingsværdi. Hvis dette er tilfældet, står det i kuponbetingelserne.
Du kan komme i kontakt med kundeservice via. kontaktformularen på hjemmesiden
cHosting har en trustpilot score på 4,7 baseret på over 700 anmeldelser
Alex

Alex

Editor

4.1 stjerner / 27 har stemt

CHosting tilbyder webhoteller til attraktive priser og har løsninger til både små og store hjemmesider. Så uanset om du har en personlig blog eller en stor hjemmeside med webshop, så kan cHosting hjælpe dig. De bruger SSD diske, der er 5 gange hurtigere end normale harddiske og dermed er du garanteret hurtig loading. cHosting stræber efter at give deres kunder den bedste service, hvilket også kan ses på deres gode anmeldelse hos Trustpilot. hvis du samtidig bruger et skarpt tilbud eller en cHosting rabatkode, så kan du spare masser af penge.

Privat brug af webhotel

Et af de produkter som de tilbyder hos cHosting er deres standard webhotel til privat brug, som er perfekte for de hjemmesider som får relativt få besøgende på en dagligbasis. Det vil sige har du måske en nyopstartet hjemmeside eller en webshop der stadig er relativ lille, så er et standard webhotel fra cHosting højst sandsynligt det mest ideelle valg for dig. For at sørge for at du får lige præcis den form for webhotel som du godt kunne tænke dig, så har cHosting en bronze, guld og platin pakke - alt afhængig af hvor meget plads du har brug for, størrelsen på trafikken og antal domæner. Ydermere kan du selv vælge om du vil betale månedligt, halv-årligt eller årligt. Hvis du betaler for dine domæner og webhotel årligt, så kan du spare 10% rabat på den samlede pris.

Professionelle webhoteller til meget besøgte hjemmesider

Ejer du en hjemmeside hvor der kommer rigtig meget trafik til, og hvor du har brug for rigtig meget diskplads, så er et professionelt webhotel med tilhørende domæner det klart smarteste valg du kan foretage dig. med et professionelt webhotel fra cHosting er du garanteret langt færre kunder på hver server, hvilket betyder at stabiliteten og hastigheden for den enkelte kunde er ekstremt høj. Ligesom med standard pakken, kan du her vælge mellem 3 forskellige varianter, afhængig af præcis hvad dit behov måtte være. Den mindste pakke er Pro V, medium-pakken hedder Pro X og den toptunede og professionelle pakke hedder Pro XV. Her kan du også spare 10% rabat på dit professionelle webhotel hvis du vælger at klare betalingen årligt.

Hvorfor skal jeg vælge cHosting?

cHosting har en lang række fremragende årsager til hvorfor du bør vælge dem som din udbyder af webhotel og domænenavn. Uanset om du vælger bronzepakken eller Pro XV pakken, får du daglige og måndedlige backups, gratis SSl på samtlige af dine domæner, ubegrænsede mailadresser, underdomæner, FTP kontoer og meget mere. Du kan derfor være sikker på at få den mest professionelle behandling og produkt uanset hvilken pakke du vælger.

Spar penge på webhotel hos cHosting

cHosting er i sig selv et super billigt valg når det kommer til webhoteller, og de gør det endnu bedre at være kunde hos dem hvis du vælger at klare din betaling på én gang over et halvt eller helt år. Hvis du klarer betalingen halv-årligt sparer du 5% rabat, og 10% rabat hvis du gør det årligt. Med en rabatkode eller tilbud fra Saleduck kan det højst sandsynligt blive endnu billigere.

Oprettelse- og kortgebyr cHosting

Hos cHosting er der ingen oprettelse- eller kortgebyr.

Flere Online Webshops