SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Sansegynge rabatkode

sansegynge.dk

Her finder du et bredt udvalg af sansegynge, der kan give glæde og stimulere sanserne hos børn i alle aldre. Gør legen sjovere og udforskende med en sansegynge fra Sansegynge.dk.

Rabatkoder Sansegynge Danmark - maj 2024

799 kr. for indendørs Sansegynge

Vis udsalg

Udendørs Sansegynger fra 699 kr.

Vis udsalg

Sansegynger til institutioner for 2799 kr.

Vis udsalg

Puder til Sansegynger fra 555 kr.

Vis udsalg

495 kr. for telte til Sansegynger

Vis udsalg

Du er lige gået glip af disse Sansegynge rabatkoder:

40% Sansegynge rabatkode: Op til 40% rabat på Sansegynge - Fejr Mors Dag Rabatten er allerede fratrukket
40% Sansegynge rabatkode: Op til 40% rabat på Sansegynge - Fejr Valentinsdag Rabatten er allerede fratrukket
80% Sansegynge rabatkode: Op til 80% rabat på Sansegynge - Fejr Cyber Monday Rabatten er allerede fratrukket
80% Sansegynge rabatkode: Op til 80% rabat på Sansegynge - Fejr Black Friday Rabatten er allerede fratrukket
80% Sansegynge rabatkode: Op til 80% rabat på Sansegynge - Fejr Singles Day Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Her på Saleduck stræber vi efter altid at have de bedste kampagner, tilbud, rabatter og rabatkoder fra virksomheden til rådighed.
Du kan anvende én rabatkode per ordre. Rabatkoder kan ikke kombineres.
Du kan kontakte Sansegynge kundeservice på: Email adresse: info@sansegynge.dk, Telefonnummer: 75 80 36 03.
Du kan betale med: Dankort, Maestro, Mastercard, VISA, VISA Dankort, American Express, VISA Electron.
Katrine

Hej! Jeg er Katrine,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.0 stjerner / 78 har stemt

Sansegyngen.dk er en webshop hvor du kan købe sansegynger, både til indendørs og udendørs forbrug. Her kan du både købe deres produkter til privat forbrug og til institutioner. Sansegynger er noget som de mindste i familien og på institutionerne kan få ekstremt meget gavn af, da de ikke kun er til sjov, men også hjælper barnet med at styrke dets motoriske evner og balancen oven i. Det er altså et ideelt produkt for dem med små børn, da det kan bringe flere timers glæde ad gangen samtidig med det stimulerer dem. Brug en rabatkode eller tilbud fra Saleduck for at spare rigtig mange penge næste gang du skal købe en.

Billige udendørs sansegynger

Ordsproget "kært barn har mange navne" passer ikke kun på de børn der ville elske at lege med disse sansegynger, men også gyngen selv. De går derfor også under navnene redegynge, fugleredegynge, edderkoppegynge og flere endnu. Uanset navnet, så er der ingen tvivl om at en udendørs sansegynge ville være et fantastisk køb for enhver familie eller børnehus, som ønsker det bedste for deres børn. Du finder både en mindre sansegynge til udendørs brug, samt en større, mere robust model som passer perfekt til at blive brugt i institutioner.

Masser af indendørs sansegynger

Sansegyngen har ikke kun et lækkert udvalg af sansegynger til udendørsbrug - de har også en masse indendørs i alle mulige forskellige farver såsom sort, gul og rød. Med en indendørs sansegynge, så er du sikker på at dine børn kan nyde dem uanset hvordan vejret er.

Lækkert udvalg af puder

Hvis du gerne vil gøre din sansegynge endnu mere behagelig at bruge, så har de også et stort udvalg af flotte og bløde puder i mange forskellige farver, som vil passe perfekt til lige netop din sansegynge. Du kan købe puder i farver som blå, sort, grå, hvid og rød. Dine børn vil med garanti elske denne lille tilføjelse til deres yndlingslegetøj. Hvis du ikke føler det er nok med puder, så har de hos Sansegyngen også et godt udvalg af kanter og puder, så din sansegynge kan være så sikker og behagelig som overhovedet muligt. Du kan købe det i alle mulige forskellige farver - måske endda dit barns yndlingsfarve.

Køb et telt til din sansegynge

Alle børn elsker at lave huler og pudefort og alle den slags sjove lege. Med et telt fra Sansegynge så kan du skabe den mest magiske og innovative hule, som dine børn med garanti vil elske at lege i. Kom ind og køb et lækkert telt til din sansegynge med det samme.

Finde knivskarpe tilbud og rabatkoder hos Saleduck

Vil du gerne have så billig en sansegynge som overhovedet muligt, så er det helt klart bedste valg at bruge en af de gode tilbud eller en rabatkode som vi kan tilbyde hos Saleduck. Så kan du få dine fugleredegynge, tilbehør, puder og meget mere for den mest fuldstændige oplevelse.

Fri fragt

Du får ekstrem billig fragt når du handler sansegynger, tilbehør, puder og meget mere hos Sansegynge.

Flere Online Webshops