SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

MyHeritage rabatkode

myheritage.dk

Opdag din familiehistorie og opret dit eget slægtstræ med MyHeritage. Find forfædre, del historier og opdag dine rødder med denne populære hjemmeside.

Rabatkoder MyHeritage Danmark - juni 2024

MyHeritage rabatkode på $50

Åben rabatkode E50 Populær 1

0 kr. for 14 dage MyHeritage prøveperiode

Vis udsalg

Find din etniske oprindelse og slægtninge for 590 kr hos MyHeritage

Vis udsalg

MyHeritage tilbud: få lavet dit stamtræ Gratis

Vis udsalg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt spændende nyheder om slægtsforskning og om rabatkampagner. Det er gratis at være medlem og at modtage nyhedsbrevet, og du vil derudover også modtage information om aktuelle rabatkoder, som gør dine bestillinger endnu billigere.

14 dage gratis

Du kan tilmelde dig online, og modtage en 14 dages gratis prøveperiode. Du kan lave dit slægtstræ, finde nye slægtlinge og prøve at udforske et hav af historiske optegnelser. Du kan endvidere efter prøveperioden gå på endnu dybere opdagelse i din egen baggrund og din historik med et bedre kendskab til hvordan du anvender og navigerer på MyHeritage.dk.

Opret dit eget stamtræ

Du kan oprette dit helt eget private stamtræ på siden når du opretter dig. Det er både nemt og sjovt at oprette, og du kan tilføje specifikke navne, datoer, billeder, og historier til dit stamtræ, når du udforsker og udvider det undervejs. Du har adgang til milliarder af optegnelser, hvor du kan søge på dine forældres eller eksempelvis bedsteforældres stamtræs historik.

MyHeritage DNA sæt

Du har også muligheden for at få taget en DNA test, således at din unikke etniske baggrund bliver identificeret og afdækket. Testen identificerer ikke blot din etniske baggrund og sammensætning, men den kan også hjælpe dig med at finde relationer og slægtninge du ikke anede eksisterer gennem din DNA profil.

Black Friday tilbud hos MyHerritage

Black Friday byder på nogle helt særlige tilbud og flotte rabatter. Du bør derfor holde øje med din indbakke, som vil holde dig opdateret gennem nyhedsbrevet om Black Friday for MyHeritage. Derudover vil du igennem nyhedsbrevet modtage nyheder og opdateringer om aktuelle rabatkoder, som du kan benytte og opnå en større besparelse.

Du er lige gået glip af disse MyHeritage rabatkoder:

40% MyHeritage rabatkode: Op til 40% rabat på MyHeritage Mors Dag event Rabatten er allerede fratrukket
40% MyHeritage rabatkode: Op til 40% rabat på MyHeritage Valentinsdag event Rabatten er allerede fratrukket
80% MyHeritage rabatkode: Op til 80% rabat på MyHeritage Cyber Monday event Rabatten er allerede fratrukket
80% MyHeritage rabatkode: Op til 80% rabat på MyHeritage Black Friday event Rabatten er allerede fratrukket
80% MyHeritage rabatkode: Op til 80% rabat på MyHeritage Singles Day event Rabatten er allerede fratrukket
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

5.0 stjerner / 74 har stemt

MyHeritage kan hjælpe dig med at sammensætte dit stamtræ og finde nye slægtninge. Med en DNA-test kan du opdage din etniske oprindelse og få indblik i din sundhed.

Flere Online Webshops