SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Golden Times rabatkode

goldentimes.dk

Goldentimes er en online butik i Danmark, der sælger smykker og accessories af høj kvalitet til overkommelige priser. Udforsk deres sortiment og find det perfekte tilbehør til enhver lejlighed.

Rabatkoder Golden Times Danmark - april 2024

15% smykke golden times rabatkode

Åben rabatkode M15 Populær 1

20% goldentime rabatkode

Åben rabatkode T20

Eksklusiv Golden Times rabatkode: 20% rabat på dit køb

Åben rabatkode k20

15% golden time rabatkode

Åben rabatkode rev

Sif Jakobs smykker fra 329 kr. hos Golden Times

Vis udsalg

byBiehl smykker fra 245 kr. hos Golden Times

Vis udsalg

Georg Jensen smykker fra 750 kr. hos Golden Times

Vis udsalg

Aagaard smykker fra kun 125 kr. hos Golden Times

Vis udsalg

Casio ure fra 199 kr hos Golden Times

Vis udsalg

Golden Times smykkegaver fra kun 100 kr.

Vis udsalg

Arne Jacobsen ure fra 1.099 kr hos Golden Times

Vis udsalg

Smykke og ure tilbud: op til 50% hos Golden Times

Vis udsalg

 

Sådan bruges Golden Times rabatkoden

  1. Log ind på Saleduck – og søg efter Golden Times

  2. Vælg den rabatkode, som passer bedst for dig – Husk at læse betingelserne ud for rabatkoden

  3. Klik nu på ”Få rabatkode”

Nu dukker der et nyt billede op: 

  1. Klik på ”Kopier”

  2. Klik nu på det gule felt ”Brug rabatkode på Golden Times”

Du vil blive ført direkte over til Golden Times’ hjemmeside 

Kender du sætningen ”Diamonds is a girls best friend”, ja så er du rette sted eller mon ikke kæresten kunne flade i svime over et lækkert ur? Her findes masser af gode brands at vælge imellem!

Når du er færdig med at handle: 

Sådan bruger man en rabatkode Golden Times

  1. Klik på ”Indkøbskurv” (findes øverst til højre på siden)

  2. Klik på knappen ”Gå til bestilling”

  3. Lige under din ordreoversigt finder du feltet ”Rabatkupon”, som du klikker på

  4. Højreklik nu i feltet og indsæt den rabatkode du kopierede på Saleduck

  5. Klik på ”Benyt”

Du vil nu se, at den rabat som du valgte, bliver fratrukket din ordre

Færdiggør din bestilling

Dine varer kommer hurtigt, selv om ventetiden kan synes lang, men denne pakke er det bestemt værd at vente på – Der er ikke noget som kan gøre en dag bedre, end et nyt smukt smykke.

 

Nyhedsbrev og kundeklub

Få 20% på dit første køb ved at tilmelde dig nyhedsbrevet, hvilket er helt gratis. Du vil modtage en masse gode tilbud og relevante informationer om gældende kampagner, rabatkoder og eksklusive tilbud. Er du medlem af kundeklubben vil du derfor ikke gå glip af de bedste tilbud eller eventuelle aktive rabatkoder.

Fri levering

Du opnår fri levering når du køber for mere end 399 kr i samlet ordrestørrelse i webshoppen. Leveringen tager normalt 1-3 hverdage og du vil modtage et link hvor du kan følge din ordres leveringsforløb når den er blevet afsendt. Køber du for mindre end 399 kr i samlet ordresum vil leveringen kun koste 29kr i leveringsgebyr til en pakkeshop du selv angiver.

30 dages gratis retur

Du får altid gratis returnering af de varer du har købt online på siden indenfor 30 dage fra du har modtaget din levering. Du har derfor muligheden for at sende dine varer gratis retur såfremt du skulle have fortrudt dit køb. Når du modtager din forsendelse vil du kunne finde et gratis returlabel i pakken. Dette label skal du anvende hvis du ønsker at returnere dit køb.

ViaBill

ViaBill giver dig mere fleksibilitet i din betaling. Du kan anvende ViaBill og dermed dele din betaling op i overskuelige beløb, der passer bedre til din økonomi. Du modtager dine varer som normalt, og du kan få lidt mere luft i din betaling ved at dele den op i intervaller.

Black Friday

På Black Friday vil der være helt utrolige gode rabatter på siden på udvalgte produkter. Du kan derfor være heldig at spare en masse penge på diverse smykker og ure i shoppen. Hold derfor øje med Black Friday, hvilket du automatisk vil modtage information om når du tilmelder dig kundeklubben.

Du er lige gået glip af disse Golden Times rabatkoder:

40% Golden Times rabatkode: Op til 40% rabat på Valentinsdag Rabatten er allerede fratrukket
80% Golden Times rabatkode: Op til 80% rabat på Cyber Monday hos Golden Times Rabatten er allerede fratrukket
80% Golden Times rabatkode: Op til 80% rabat på Black Friday hos Golden Times Rabatten er allerede fratrukket
20% Spar 20% på Golden Times Black Friday BF20

Andre søger også efter

Rabatkoder kan typisk ikke kombineres. Tilbydes flere rabatkoder skal du holde øje med betingelserne, så du vælger dén rabatkode, som giver dig den højeste rabat.
På denne side finder du altid de nyeste rabatkoder, som du kan anvende til dit køb. Derudover kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at holde dig informeret om de seneste rabatkoder.
Du kan enten sende en email til kontakt@goldentimes.dk eller ringe på telefon: 98 18 00 60.
Du kan betale din ordre med: Dankort, VISA, VISA Dankort, Mastercard, MobilePay eller VIABILL.
Katrine

Hej! Jeg er Katrine,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.0 stjerner / 53 har stemt

Golden Times har et kæmpe udvalg af billige ure, halskæder, øreringe og andre smykker fra tonsvis af de store og anerkendte mærker indenfor smykkebranchen. Du kan finde smykker fra Nordahl Andersen, Festina ure, en ring fra Sif Jakobs og Aagaard armbånd samt mange andre smykker og smykkebrands, så du kan få præcis det look som du altid har drømt om. Hvis du gerne har lyst til at spare endnu flere penge på smykker, så er det altid en super god idé at tage et kig her på Saleduck, hvor vi har alle de bedste smykke tilbud og Golden Times rabatkoder.

Alle de bedste mærker af smykker og ure

Chancen for at du har set nogle af disse mærker af smykker og ure eller måske allerede ejer noget fra dem, er meget stor. Du finder nemlig mærker som Sif Jakobs, Story by Kranz & Ziegler, Aagaard og Arne Jacobsen samt de uforlignelige Festina ure. Så føler du at du trænger til nogle nye billige smykker, såsom nye ringe, halskæder, ure og meget mere, så ville det være en fantastisk ide at se om ikke Golden Times har lige præcis det som du har gået og ledt efter så længe.

Spektakulære og stilsikre ure

For både mænd og kvinder er ure et essentielt stykke accessorie, som skal tilpasses til den enkelte person. Er du mere til de lidt sporty ure, så er Casio måske det rigtige svar for dig. Er du til den mere klassiske og minimalistiske stil, så har Golden Times et fantastisk udvalg af Arne Jacobsen ure. Og hvis du foretrækker et mere moderne ur, så kan Seiko ure være det helt rigtige svar for dig. Andre stilfulde mærker af både herreure og dameure inkluderer blandt andet Michael Kors, Hugo Boss, Festina og Tommy Hilfiger samt mange flere.

Stort udvalg af billige armbånd og ringe

Hos Golden Times specialiserer de sig i armbånd og ringe i stilfuldt design fra anerkendte designere. Så kunne du godt tænke dig et nyt armbånd fra Sif Jakobs, Story by Kranz & Ziegler, et smukt Aagaard armbånd eller et af de mange andre smukke armbånd de har, så kan du med garanti få det til en rigtig god pris hos Golden Times.

Halskæder og øreringe

De fleste kvinder har huller i ørerne og elsker at gå med øreringe som afspejler deres personlighed. Dette er de udmærket klar over hos Golden Times, hvilket også er derfor at de har masser af flotte øreringe til billige priser, øreringe fra Sif Jakobs, Aagaard, Nordahl Andersen og Blomdahl og mange andre brands. Der er selvfølgelig også masser af smukke halskæder fra Story By Kranz & Ziegler, Michael Kors, Heiring og flere endnu.

Udsalg fyldt med billige smykker og ure

Hos Golden Times har de en helt kategori dedikeret til ure og smykker til nedsat pris med så meget som 60% rabat. Så vil du ikke gerne have fat i billige smykker eller et nyt ur, men vil ikke gå på kompromis med kvaliteten, så er det her du skal kigge. Hvis du oven i købet kombinerer dit køb med en Golden Times rabatkode, så bliver det super billigt.

Fri fragt

Du kan være sikker på altid at få fri fragt på din ordre, når du køber for over 399 kr. så find et ekstra smykke eller ur, og så skal du ikke bekymre dig om leveringen.

Flere Online Webshops