SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Ligo Rabatkode

ligo.dk

Opdag et bredt udvalg af moderne og stilfulde møbler og boligtilbehør til ethvert rum i dit hjem. Find inspiration til at opgradere din indretning i dag!

Rabatkoder Ligo Danmark - juni 2024

junitilbud - Spar op til 78% i rabat på billigt designerinteriør hos Ligo.dk i deres brugskunst Outlet!

Vis udsalg

Spar op til 80% i rabat på belysning hos Ligo.dk i deres outlet

Vis udsalg

Stort udvalg af designerlamper, belysning og brugskunt hos Ligo

Vis udsalg

Spar op til 80% rabat på skoleting hos Ligo

Vis udsalg
Alex

Hej! Jeg er Alex,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.0 stjerner / 42 har stemt

Ligo.dk er en online shop med et bredt udvalg af interiør, have- og boligprodukter. Deres webshop rummer mange kategorier som: badeværelse, bolig, boligtekstiler, dagligstue, køkken, belysning, soveværelse, spisestue, udendørsliv og meget mere. De har kendte designermærker som Herstal, Jamie Oliver, Piet Hein, Cole & Mason, Nuance Design og mange flere. Uanset om du leder efter lamper, el-artikler eller køkkenting, så er du sikker på at finde det hos Ligo.dk.

Billige lamper til hele huset

Hos Ligo finder du et helt igennem fantastisk udvalg af billige og lækre designer lamper som vil passe perfekt ind i ethvert hjem. Måske leder du efter et par de legendariske Herstal lamper, eller en af de flotte lamper fra Holmegaard eller Halo Tech Design? Du kan i hvert fald være stensikker på at Ligo har en lampe der falder i din smag, uanset om det er en billig loftlampe, bordlampe, væglamper eller LED lamper du leder efter.

Bordlamper & væglamper

Både bordlamper og væglamper er nogle af de vigtigste former for lamper der findes i ethvert hjem. Måske har dit skrivebord brug for en ny bordlampe fra Halo Tech eller Herstal som kan komplimentere resten af skrivebordet? Udover deres super lækre udvalg af billige bordlamper fra Halo Tech, Herstal og Brilliant - du finder også et enormt udvalg af billige væglamper som du med garanti kan bruge i dit hjem. De har glasskærme, metalskærme, plastskærme, klemspot og reserveskærme.

Loftlamper & gulvlamper

Loftlamper kommer i mange størrelser og former, så det er ikke underligt at det kan være svært at finde ud af præcist hvilken loftlampe som passer til dit hjem. Uanset hvilken loftlampe du rent faktisk leder efter, så er det sikkert at Ligo det du søger efter. Du finder loftlamper fra Herstal, Holmegaard, Scan studio og Halo Tech Design samt mange flere anerkendte lampeproducenter. De har en lang række kategorier som gør det nemt og overskueligt at finde den lampe du vil have - kategorier som metalskærme, træskærme, lysekroner, glasskærme og mange flere.

Find fantastiske stykker boligtekstil til billige priser

Udover deres fremragende og enorme udvalg af billige lamper, så finder du et lige så eminent udvalg af boligtekstiler og ting til hjemmet fra anerkendte mærker som Södahl, Jamie Oliver, Herstal Living, Rösti Mepal og mange andre mærker. leder du efter køkkenting, indretningsartikler til din stue, en fantastisk Damask dug til dit spisebord eller noget helt andet, så kan du være super sikker på at Ligo kan hjælpe dig med noget af deres fede produkter.

Spar bunker af penge på indretning og belysning hos Ligo

En af de aller bedste kendetegn ved Ligo er deres vanvittige outlets hvor du ofte kan spare helt op til 90% rabat på alt fra Herstal lamper, gulvlamper fra Halo Tech Design, Skrivebordslamper fra Brilliant og mange andre former for lamper. Udover deres store lampeoutlet, finder du også et vildt outlet fyldt med billige indretningsartikler fra brands som Rösti Mepal, Södahl, Jamie Oliver og Herstal Living.

Levering Ligo.dk

Hos Ligo koster leveringen fra 69 kr.- leveringsprisen afhænger af vægten på din ordre.

Flere Online Webshops