Annoncøroffentliggørelse

Sarenza rabatkode

sarenza.dk

Rabatkoder Sarenza Danmark - marts 2023

150 kr rabatkode Sarenza

Åben rabatkode N15 Populær 1

150 kr Sarenza rabatkode

Åben rabatkode et

Sarenza rabat: op til 50% på sneakers

Vis udsalg

Gratis Sarenza fragt v/køb over 380 kr.

Vis udsalg

Op til 70%Sarenza sko

Vis udsalg

 

Sådan bruges en Sarenza rabatkode

  1. Log ind på Saleduck – og søg efter Sarenza

  2. Vælg den rabatkode, som passer bedst for dig – Husk at læse betingelserne ud for rabatkoden

  3. Klik nu på ”Få rabatkode”

Nu dukker der et nyt billede op: 

  1. Klik på ”Kopier”

  2. Klik nu på det gule felt ”Brug rabatkode på Sarenza”

Du vil blive ført direkte over til Sarenza’s website 

Så det bare at komme i gang med at shoppe – Hvem elsker ikke at gå på opdagelse mellem flotte sko og lækre tasker? 

Når du er færdig med at handle: 

Sådan bruger man en rabatkode Sarenza

  1. Klik på ”Indkøbskurv” (findes øverst til højre på siden)

  2. Lige under leveringsoplysningerne, finder du feltet: ”Jeg har en rabatkode” – som du hakker af

  3. Højreklik nu i feltet og indsæt den rabatkode, som du kopierede fra Saleduck

  4. Klik derefter på ”Ok”

Du vil nu se, at den rabat som du valgte, bliver fratrukket din ordre

Så er det bare om at få ventetiden til at gå, indtil din pakke kommer med posten – ja, den kan føles lang – men det er det hele værd!

 

Sarenza Black Friday shopping

Black Friday 2023 er årets travelste shoppingdag. Det er den dag på året hvor du finder de største tilbud, rabatkampagner og vilde rabatkoder. På Black Friday er der virkeligt mange penge at spare.

Hurtig Levering

For hver produktside kan du se hvilken leveringstid der er estimeret for varen. Når du går til betalingssiden, kan du derudover se hvornår din ordre forventes at blive leveret til dig. Du vil altid få dine varer leveret hurtigt og effektivt, og normalt vil leveringen ske indenfor 3-5 hverdage.

Få 150 kr. i nyhedsbrevet

Du får 150 kr. som du kan bruge på dit første køb efter du har tilmeldt dig deres nyhedsbrev. Nyhedsbrevet vil sørge for at holde dig opdateret på nye tilbud og nye produkter. Nyhedsbrevet kan også være stedet at du vil modtage aktuelle rabatkoder der gælder på siden.

Sarenza Smartphone App

Du kan finde Sarenza Appen direkte i AppStore eller Google Play, og du vil dermed altid kunne shoppe dine nye sko direkte fra din smartphone. Appen er nem at tilgå og bruge, og du kan derfor altid tage et kig på de nyeste varer direkte fra din smartphone.

PayPal

Udover at du kan betale med Visakort, Dankort og MasterCard kan du også vælge at benytte dig af PayPal. Det er en sikker digital betalingsmetode hvor du slipper for at skulle opgive dine kortoplysninger online. Med PayPal slipper du derudover for ekstra betalingsgebyrer og kortafgifter.

Sammenlign Sarenza leveringspris

Sarenza Fri fragt
adidas Fragt: 49 DKK
Nike Fri fragt

40% Sarenza rabatkode

Rabatkode: giver 40% rabat
Mindstekøb: 100 kr
Kampagne: Påsketilbud
Åben rabatkode

30% Sarenza rabatkode

Rabatkode: giver 30% rabat
Mindstekøb: 750 kr.
Gratis fragt: på ordrer over 380 kr.
Åben rabatkode

Sarenza rabat: op til 70% på sko, tøj og tasker

Tilbud: tusindvis af sko, tøj og tasker
Spar: Op til 70% rabat
Gælder: varer i tilbudskategorien
Vis udsalg

15% ekstra rabatkode Sarenza

Rabatkode: Giver ekstra 15% rabat
Mindstekøb: 950 kr
Gælder på: Alle udsalgsvarer
Udsalg: Op til 70% + 15% ekstra med kode
Åben rabatkode

10% Sarenza rabatkode til udsalget

Rabatkode: Giver 10% ekstra rabat
Mindstekøb: 800 kr
Kan anvendes: På alle udsalgsvarer
Åben rabatkode

Andre søger også efter

Ja, du kan på nuværende tidspunkt finde 5 aktive rabatkoder og tilbud.
Rabatkoder kan ikke kombineres. Tilbydes flere rabatkoder skal du holde øje med betingelserne, så du vælger dén rabatkode, som giver dig den højeste rabat.
Nogle rabatkoder kræver en mindstebestillingsværdi. Hvis dette er tilfældet, står det i kuponbetingelserne.
Du kan kontakte Sarenza kundeservice på Email adresse: kontakt@sarenza.dk, Telefon nummer : 80400142.
Åbningstiderne er Mandag-Fredag: 10.00-13.00, 14.00-18.00.
Du kan betale med: Paypal, VISA, Mastercard, VISA Dankort.
Nina

Nina

Fashionista på budget

4.8 stjerner / 344 har stemt

Billige sko online

Sarenza.dk er en online skobutik, som sælger sko, tasker og andet tilbehør til den modebevidste mand kvinde og barn. De tilbyder et kæmpe udvalg af skomærker og mere end 1 million par sko. Så om du leder efter de nyeste damesko fra Billi Bi, Birkenstock sandaler, Nike sko, børnesko eller blot et par billige sko og støvler, så kan du altid finde sko af højeste kvalitet. Bemærk også at du med en Sarenza rabatkode, kan gøre en god besparelse på dit næste køb. Tjek også Sarenza trustpilot og læs de mange gode anmeldelser.

Stort udvalg af damesko

Sarenza tilbyder mange tusinde modeller af sko til kvinder, så det bør være muligt at finde det par damesko, som du gerne vil have på deres hjemmeside. Du kan filtre din søgning, så den er tilpasset lige præcis det du leder efter. Du kan eksempelvis lede efter type af sko, hvor du eksempelvis kan vælge ankelstøvler, ballarina sko, clogs, espadrillos, hjemmesko, sandaler, sneakers, snørresko, sportssko, støvler samt gummistøvler. Du kan naturligvis også gå efter dit favorit mærker. Elsker du sko og støvler fra Adidas, Rieker, Bruno Premi, Art, DKNY, Friis & company, Hunter eller Pastelle, så ved du at der altid findes et par lækre damesko til dig. Du finder altid et kæmpe udvalg af sko til kvinder, så du går aldrig nogensinde forgæves, hvis du vil have et par nye stiletter, ankelstøvler eller noget helt tredje.

Find dit næste par herresko

Udvalget af herresko er dejligt stort hos Sarenza.dk Med godt 5.000 modeller, kan det dog godt være svært at bestemme sig for, hvilket par sko du gerne vil have. Skal du have de nyeste Nike sneakers, Adidas Originals eller noget helt tredje? New Balance sportssko er også super populære, men hvis du er mere interesseret i et oar fine herresko, som går hånd i hånd med et jakkesæt, er det måske i stedet er par sko fra Geox, som du skal have fingre i. Uanset om det er Birkenstock sandaler til mænd, fine sko fra Geox eller et par Nike sneakers, så finder du altid gode priser hos Sarenza

Find nogle søde børnesko

Skal dit barn have nye sko, så finder du et stort udvalg af sko til piger, drenge, baby piger og baby drenge hos Sarenza. Med andre ord er der altså sko til hele familien hos Sarenza. Klæd dit barn godt på til de kolde måneder med et par gode støvler eller gummistøvler, find lækre sandaler og sneakers til sommeren eller vælg ud fra dit favoritmærke. Eksempelvis Rieker, Dockers eller Panama Jack børnesko.

Masser af gode tilbud på damesko og herresko

Hvis du gerne vil gøre en god handel, kan du altid kigge efter et par nye sko iblandt de mange tilbud. Dette er både indenfor børnesko, damesko og herresko. Så om du leder efter et par sko til mænd, kvinder eller børn, så finder du alt fra stiletter og ankelstøvler til damer, til sneakers og fine sko til mænd, til søde gummistøvler og sandaler til børn. Du kan gøre kæmpe besparelser og finde masser af sko på udsalg hos Sarenza, så kig forbi og se om ikke der et godt tilbud på sko og støvler, som lige er noget for dig.

Tasker og accessories til den modebevidste

Hvis du kender navnene Michael Kors og Georgia Rose, vil du synes godt om Sarenzas udvalg af tasker. Her sælges mange forskellige typer af tasker fra forskellige brands til kvinder, mænd og børn. Både clutchtasker fra Nat Nin, herretasker fra Guess, håndtasker fra MichaelKors, og små søde rygsække fra Disney er i blandt det store udvalg af tasker, som du finder på hjemmesiden. Du finder ligeledes en masse accessories som skocreme, skoblokke og skobørster, så du kan holde dine sko flotte og rene. Med andre ord finder du alt af sko og tilbehør til sko på Sarenza.dk.

Du finder de mest populære skomærker

Når du køber sko online så bør du gøre det på Sarenza dk. De forhandler de største mærker, eksempelvis Birkenstock, Genox sko, Camper sko og mange flere. Du kan altid være sikker på at det du bestiller passer til dig, hvis du er i tvivl, så kan du finde en sko størrelsesguide, så kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige størrelse. Så tag et kig på webshoppen og find et par nye sko eller støvler, som afspejler sæsonen.

Spar penge med en Sarenza rabatkode

På Saleduck.dk elsker vi at hjælpe dig med at finde de bedste tilbud og rabatkoder. Hold dig opdateret på vores hjemmeside, så du ikke går glip af de næste Sarenza rabatkoder og tilbud. Med en rabatkode til Sarenza kan du nemlig gøre en dejlig stor besparelse og måske bruge de overskydende penge på endnu et par støvler.

Altid fri fragt

Sarenza leverer alle bestillinger gratis og der er desuden også gratis returnering og ombytning. Du kan derfor med ro i sindet bestille det par sko, som du gerne vil have fat i uden at bekymre dig om leveringen. Uanset om du køber nye damesko fra Art eller Skechers, herresko fra Geox, Nike sneakers, Adidas Originals eller børnesko fra Rieker, så er der altid fri fragt.

Flere Online Webshops