Annoncøroffentliggørelse

Kokkens Hverdagsmad rabatkoder

kokkenshverdagsmad.dk

Rabatkoder Kokkens Hverdagsmad Danmark - marts 2023

20% rabatkode kokkens hverdagsmad

Åben rabatkode sk Populær 1

100 kr kokkens hverdagsmad rabatkode

Åben rabatkode nk

Gratis fragt med Kokkens Hverdagsmad

Vis udsalg

20% rabat på din første familiekasse fra Kokkens Hverdagsmad

Vis udsalg

Kokkens grønne kasse fra 57,50 kr. pr. pers. hos Kokkens Hverdagsmad

Vis udsalg

Kokkens Hverdagsmad rabat: spar 20% på din første bestilling

Vis udsalg

Kuvert pris fra 33,95 kr hos kokkens hverdagsmad

Vis udsalg

20% rabat på Kokkens Hverdagsmad

Vis udsalg

 

Sådan bruges en Kokkens Hverdagsmad rabatkode

  1. Log ind på Saleduck – og søg efter Kokkens Hverdagsmad

  2. Vælg den rabatkode/det udsalg, som passer bedst for dig, læs betingelserne ud for rabatkoden

  3. Klik nu på ”Få rabatkode/Udsalg!”

Nu dukker der et ny billede op: 

  1. Klik på ”Kopier”

  2. Klik nu på det gule felt. ”Benyt dette tilbud/Brug rabatkode på Kokkens Hverdagsmad”

Du vil blive ført direkte over til Kokkens Hverdagsmad’s website 

Vælg nu hvor mange kuverter og vælg og vrag imellem retterne, så du får sammensat netop dine livretter, sparer nu en masse tid og samtidig får lækker og varieret mad, hver dag  

Når du er færdig med at handle:

  1. Klik på ”Fortsæt” (findes under de valg du har taget til din madkasse) 

  2. Under din bestilling finder du feltet ”Gavekort” 

  3. Højreklik i feltet og indsæt den rabatkode, som du har fået i Saleduck

  4. Du vil nu se, at den rabat som du valgte, bliver fratrukket din ordre

Nu er det bare at vente på at din madkasser dukker op med posten – super nemt og sikken en tid man sparer!

Sådan bruger du en Kokkens Hverdagsmad rabatkode

Levering

Du får gratis of fri levering på dine måltidskasser når du køber en fast aftale med levering af måltidskasser over en given periode. Din måltidskasse bliver leveret helt til din hoveddør og levering vil ske på enten søndage eller mandage mellem kl.00:00 og kl.17:00. Du kan selv anføre hvilken dag du ønsker levering på, og din præcise leveringstid vil afhænge af dit postnummer og af den gældende ruteplanlægning for ugen.

Modtag 20% rabat på dit første køb

Som ny kunde modtager du 20% rabat på din første bestilling hos Kokkens Hverdagsmad. Du kan derfor prøve at få tilsendt lækre måltidskasser med friske sunde råvarer der er delvist tilberedt på forhånd af professionelle kokke, for at du selv kan spare en masse tid på tilberedelsen derhjemme. Du modtager sund og varieret kost direkte til din hoveddør, samtidig med at du sparer tid og penge.

Ingen binding

Du kan selv frit bestemme hvilke dage du ønsker at modtage dine måltidskasser på, og du forpligter dig ikke til en lang periode og derefter har besvær med at holde en pause eller opsige nogen aftale. Du kan derfor nemt og frit opsige din leverence af faste måltidskasse forsendelser når du vil.

Download Appen

Du kan styre dine leverencer og indholdet af dine måltidskasser lige ved hånden fra din smartphone. Det eneste du skal gøre er at downloade applikationen til din smartphone. Applikationen er tilgængelige for både Android og iOS operativ systermer, så uanset hvilken smartphone du har, er det muligt at anvende applikationen.

Black Friday rabat

Black Friday er dagen hvor du kan finde nogle helt særlige tilbud på siden. Du kan derfor se frem til en masse gode og sunde tilbud, hvilket gør det muligt for dig at prøve de sunde måltidskasser. Oplev hvordan det er, at få tilsendt lækker og sund mad direkte til døren uden at du skal bruge en masse tid på tilberedelse.

Black Friday Kokkens Hverdagsmad: spar 50% på 2 måltidskasser

Tilbud: Spar 50% på 2 måltidskasser
Gælder: i en tidsbegrænset periode
Kampagne: Black Friday
Vis udsalg

Spar 2 x 50% rabat på Kokkens Hverdagsmad

Tilbud: Spar 50% rabat
Gælder: På dine to første måltidskasser
Kampagne: Black Days
Vis udsalg

Kokkens Hverdagsmad fra kun 33,92 kr. pr. kuvert

Tilbud: Billige og sunde måltidskasser
Priser fra: 33,92 kr. pr. person pr. dag
Rabat: 20% for nye kunder
Tilberedningstid: Ca. 20 min.
Fragt: Gratis
Vis udsalg

100 kr. Kokkens Hverdagsmad rabatkode

Tilbud: Optjen 100 kr. for alle du henviser
100 kr: Til dig og de nye kunder du skaffer
Beløb: Indsættes på din konto hos Kokkens hverdagsmad
Åben rabatkode

Julekassen for 209 kr pr. person hos Kokkens Hverdagsmad

Tilbud: Julekasse med traditionel julemad
Pris: 209 kroner pr. person
Min. antal: 4 kuverter
Levering: Den 23. december
Vis udsalg

Andre søger også efter

Ja, ligeså snart der er en rabatkode tilgængelig vil du kunne finde den her på siden.
Her på vores side holder vi dig kontant opdateret med aktuelle rabatkampagner, samt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage de bedste rabatkoder.
Det er en god idé at læse kuponbetingelserne, da rabatkoder ikke altid kan indløses på alle køb.
Du kan kontakte Kokkens Hverdagsmad kundeservice på: Telefon: 70 12 99 99.
Åbningstiderne er Mandag-Lørdag: 09:00-18:00, Søndag: 09:00-13:00.
Hos Kokkens Hverdagsmad kan du betale med: Dankort, VISA, Mastercard.
4.7 stjerner / 37 har stemt

Søger du nem hverdagsmad til aften? Så er det Kokkens Hverdagsmad du skal kigge mod. Her kan du selv vælge den måltidskasse du ønsker, om du er single eller del af en stor familie - der måltidskasser i alle størrelser også til dig. Find de gode tilbud til Kokkens Hverdagsmad hos Saleduck. Benyt for eksempel rabatkoden, der giver dig 100 kr. i rabat på din første måltidskasse. Kokken har allerede tilberedt den lækre og sunde aftensmad til dig, så det tager du kun 20 min. at sætte maden på bordet - Bon appétit! Med måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad sikre du sunde og varierede aftensmåltider hver aften.

Mad til Børn

Har du børn, som ikke spiser, hvad som helst? Så kan du roligt få mad leveret lige til døren fra Kokkens Hverdagsmad. Her tilbyder de også mad til børn, og i ugeplanen kan du selv være med til at bestemme, hvilken mad du ønsker at få bragt lige til døren. Dermed får du sund aftensmad for både børn og voksne direkte til døren. Nemmere aftensmad får du ikke fat i. Ny kokkens mad, som var I på restaurant hver aften., bare billigere hverdagsmad og sikkert også sundere aftensmad. Har du aldrig fået en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad før? Så kan du spare penge, når du anvender rabatkode, der giver dig 100 kr. i rabat på din første måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad. Du finder rabatkoder og tilbud til Kokkens Hverdagsmad på Saleduck.

Stort Udvalg af Forskellige Måltidskasser

Hos Kokkens Hverdagsmad, vil de gerne levere netop den aftensmad du ønsker. I alle måltidskasserne finder du kokkens favoritter med lækre hverdags retter og retter til fest og høktid. Tjek for eksempel den sunde og varierede ugemenu, der sikre dig en nem, hurtig og sund hverdag, når aftensmaden skal på bordet. Hos Kokkens Hverdagsmad får du aftensmaden bragt til døren, og det tager kun 20 min. at sætte maden på bordet. Kokkens Hverdagsmad har de unikke og lækre fordele at det er kokkens favoritter, det er hjemmelavede retter lavet af gode råvarer, og du slipper derudover for køen i supermarkedet og mindsker dit madspild. Som om det ikke allerede lyder fantastisk, sikre du dig selv og din familie mere tid med hinanden, samtidig med at I kan spise sundt i hverdagen. Find de bedste tilbud og nyeste rabatkoder til Kokkens Hverdagsmad hos Saleduck. Udnyt rabatkoden, der giver dig 100 kr. i rabat på din første måltidskasse. Få billig aftensmad med sunde og varierede måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad.

Leder du efter en måltidskasse til højtider som juleaften eller nytårsaften? Så er det hos Kokkens Hverdagsmad at du skal tage et kig, for her finder du en lækker juleaftensmenu og nytårsaftenmenu, som du kan få leveret direkte til døren. Gider du ikke stå og svede i køkkenet denne jul og dette nytår? Så er det en julemenu eller nytårsmenu fra Kokkens Hverdagsmad du skal have fat i. Dermed sikre du kokkens lækre middag, helt uden at skulle købe al julemaden og kokkerere i timevis, for at imponerer gæsterne. Tjek mulighederne for en nem, hurtig og lækker julemiddag og nytårsmiddag fra Kokkens Hverdagsmad. Find de gode tilbud og udsalg til Kokkens Hverdagsmad hos Saleduck.

Flere Online Webshops