Barry Rabatkode

barry.energy/dk
4.5 stjerner / 103 har stemt

Rabatkoder Barry Danmark - august 2022

Få for 210 kr. i rabat på Barry strøm med kode

Åben rabatkode 210 Populær 1

Vind 200 kr. gratis Barry strøm

Åben rabatkode et

Barry abonnement fra kun 44 kr./md.

Vis udsalg

Følg dit strømforbrug via Barry app for 44 kr./md

Vis udsalg

Andre søger også efter

Gennem en app der giver brugeren fuld kontrol over sit forbrug. Strøm til indkøbspris. Forbrugsoverblik målt i kroner, kWh og Co2-udledning. Barry giver besked i appen når grøn strøm er tilgængelig.
Nej, du kan opsige dit abonnement kvit og frit når som helst.
Det koster 29 kroner i måneden at være medlem ved GetBarry.
Det hele foregår via Getbarry's hjemmeside, hvor du kan chatte med dem i dagene og tidsrum: Man - Fre 09-21 Lør - Søn 10-17 (gælder også helligdage)

Skift til billigere el og mere bæredygtighed

Barry er et nyt selskab og det yngste medlem af Fortum-familien, som er et energiselskab fra Finland. Moderselskabet blev stiftet i 1932 og har aktiviteter og afdelinger i hele Norden, Baltikum og Polen. Visionen er klar hos Barry, hvilket er at blive fremtidens bedste elselskab, hvor du, som kunde nemt kan holde øje med hvornår strømmen er grønnest og billigst. Derudover gør Barry det nemmere for dig at holde øje med udviklingen i dit forbrug, da du via appen løbende kan holde dig opdateret.

Mere frihed og fleksibilitet

Teamet hos Barry prøver at ændre og nytænke det danske energimarked, gennem mere fleksibilitet og frihed til selv, at se hvornår priserne stiger og hvornår du, som forbruger anvender mere bæredygtig energi. Det danske energimarked er i dag præget af faste pakker, gennemsnitspriser, en masse gebyrer og bindingsperioder. Derfor har du med Barry nu muligheden for, at holde løbende øje med dit forbrug, hvornår du har mulighed for at påvirke dit forbrug og slippe for besværelige gebyrer og bindingsperioder.

Skift i dag og spar penge på din el

Hos Barry får du strøm til indkøbspris og uden ekstra begyrer, hvilket også kan ses på forsyningstilsynets kvartalsopgørelse. Her fremgår det tydeligt at Barry er billigere end de 30 andre elselskaber (kommercielle elselskaber). Dette skyldes ganske enkelt, at kunderne hos Barry undgår diverse gebyrer og ekstra omkostninger der normalt er gældende hos de andre kommercielle elselskaber på markedet. Det eneste du betaler for, er derfor dit abonnement hos Barry for 29kr om måneden, og strømmen får du derefter til indkøbspris.

Flere Online Webshops

Last Update: 11.08.2022