Annoncøroffentliggørelse

Peter Hahn rabatkode

peterhahn.dk

Rabatkoder Peter Hahn Danmark - marts 2023

100 kr. Peter Hahn rabatkode

Åben rabatkode rev Populær 1

Op til 50%Peter Hahn kjoler

Vis udsalg

Peter Hahn sko fra 179 kr.

Vis udsalg

Mindst 20%Peter Hahn dametøj

Vis udsalg

Peter Hahn tøj fra 269 kr.

Vis udsalg

 Sådan bruges en Peter Hahn rabatkode

  1. Log ind på Saleduck – og søg efter Peter Hahn

  2. Vælg den rabatkode, som passer bedst for dig – Husk at læse betingelserne ud for rabatkoden

  3. Klik nu på ”Få rabatkode”

Nu dukker der et nyt billede op: 

  1. Klik på ”Kopier”

  2. Klik nu på det gule felt ”Brug rabatkode på Peter Hahn”

Du vil blive ført direkte over til Peter Hahn’s website 

Nu er det bare om at gå i gang med at finde smart modetøj til dig og din partner. Hvor smart er dét, at man kan shoppe til begge på samme tid? 

Når du er færdig med at handle: 

Sådan bruger man en rabatkode fra Peter Hahn

  1. Klik på ”Indkøbskurv” (findes øverst til højre på siden)

  2. Klik på ”Gå til kassen”

  3. Udfyld dine data

  4. Lige under din faktureringsadresse finder du ”Nyhedsbrev fra Peter Hahn”, som du hakker af

Du vil nu se, at den rabat som du valgte, bliver fratrukket din ordre

Så kommer ventetiden – men bare rolig, den går hurtigt og så er det bare om at pakke alle Jeres lækre varer ud – nemmere kan det vist ikke blive.

 

Sikker levering med GLS for 49 kr

Du får altid sikker levering af dine varer med GLS for blot 49 kr pr ordre. Leveringen vil normalt blive fuldt leveret til dig indenfor 8 dage, og du finder nærmere leveringsoplysninger og lagerstatus for den enkelte vare når du klikker på varen på siden. Du får mulighed for Track & Trace kode, som gør at du kan følge din pakke via et link der sendes på mail.

Få 200 kr i velkomstbonus

Ved at oprette dig som modtager af nyhedsbrevet vil du automatisk få en flot velkomstgave, som er 200 kr i rabat på dit første køb på siden. Nyhedsbrevet kan frit afmeldes når som helst, og du vil i brevet modtage en masse interessante tilbud og kampagner. Det er også gennem nyhedsbrevet at du vil modtage rabatkoder, som du kan anvende i webshoppen.

Peter Hahn Black Friday

På Black Friday vil der være helt utrolige gode rabatter på siden på udvalgte produkter. Du kan derfor være heldig at spare en masse penge på diverse items shoppen. Hold derfor øje med Black Friday, hvilket du automatisk vil modtage information om når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Bæredygtige produkter

Du kan finde et spændende udvalg af bæredygtige produkter på siden indenfor både kvinde og herremode. Der er et stort fokus på bæredygtighed i produktionen og i udvælgelsen af tekstiler, hvilket giver dig som forbruger en mulighed for at hjælpe til med at reducere belastningen af klimaet.

Altid stærke udsalg og rabatter

Du finder altid nogle stærke tilbud på diverse varer til både mænd og kvinder. Du finder de aktuelle rabatter og udsalgsvarer under fanebladet ”UDSALG”. Her kan du løbende holde øje med de varer der er nedsat og gøre dig nogle gode besparelser på kvalitetsvarer i mange forskellige kategorier, fra overtøj til undertøj.

Peter Hahn eksklusiv rabat: Spar 15% på allerede nedsatte vare

Tilbud: Spar op til 30% + 15% yderligere på din dyreste vare over 350 kr.
Mange: Forskellige mærker og produkter
Tilbuddet gælder: Til d. 20. Marts
Åben rabatkode

Eksklusiv 200 kr Peter Hahn rabatkode

Rabatkode: Giver 200 kr rabat
Gælder på: Den dyreste vare i kurven
Bestil til mindst: Kun 520 kr
Åben rabatkode

11% Singles Day rabat hos Peter Hahn rabatkode

Åben rabatkode

10% rabatkode Peter Hahn

Rabat: Spar 10% på din ordre
Gælder: På kategorien Online Only
10%: Fratrækkes automatisk - følg link
Åben rabatkode

Ekstra 30% rabatkode til Peter Hahn udsalg

Rabatkode: giver ekstra 30% rabat
Gælder på: alle udsalgsvarer
Udsalg: spar op til 50% med kode
Vis udsalg

Andre søger også efter

Vælg mellem 5 aktive og bekræftede rabatkoder og tilbud.
Nej én rabatkode er gyldig pr. ordre.
Nogle rabatkoder kræver en mindstebestillingsværdi. Hvis dette er tilfældet, står det i kuponbetingelserne.
Du kan kontakte kundeservice på email: service@peterhahn.dk eller tlf. nr.: 70 11 04 04.
Åbningstiderne er Mandag-Fredag: 08.00-18.00.
Du kan betale dine køb med Visa og MasterCard.
Nina

Nina

Fashionista på budget

4.0 stjerner / 127 har stemt

Peter Hahn er en webshop, som tilbyder moderigtigt tøj til både mænd og kvinder. Peter Hahn har eksisteret siden 1964 og er gennem årene blevet et kendt navn. Du kan finde moderigtigt tøj til kvinder og herretøj fra kollektioner fra mærker som Brax, Basler, Brax Escada, Uta Raasch, Bogner og mange flere til venlige priser. Mænd og kvinder i lidt større størrelser vil også kunne finde et bredt udvalg af plus size modetøj, så der er modetøj til alle. Hvis du gerne vil have et godt tilbud på dit næste køb, så kig forbi Saleduck.dk og se om der ikke er en Peter Hahn rabatkode som du kan bruge til at spare en masse penge på dit næste online køb.

Kæmpe udvalg af modetøj til kvinder

Peterhahn.dk går op pasform, således at så alt dit tøj ser godt ud, hvilket udvalget også bærer præg af. Du finder ikke kun den seneste mode indenfor tøj til kvinder som Peter Hahn cardigan, strik og cashmere, men også modetøj fra alle de bedste tøjmærker. Så er du til elegant modetøj, kan du med fordel besøge webshoppen og finde jakker og bukser fra Escada, trøjer fra Brax, samt kjoler og nederdele fra Gerry Weber. Særligt populær er Peter Hahn kjoler og Peter Hahn bukser. Dette er webshoppen for kvalitets modetøj.

Moderne plus size modetøj til kvinder

Plus size modetøj til kvinder behøver ikke være kedeligt og gråt. Hos webshoppen finder du masser af flot og moderne plus size tøj, så du kan vise dine former frem. Du finder en masse modetøj til kvinder i store størrelser fra Peter Hahns eget mærke, ligesom du finder andre kendte mærker som Zizzi, JUNAROSE og Anna Aura. Mangler du en plus size kjole, jakke eller noget helt tredje, så kig i kategorien med store størrelser.

Elegant herretøj

Peter Hahn tøj har et herligt udvalg af elegant modetøj til mænd. Så er du på udkig efter et nyt jakkesæt, jeans, bukser eller herresko, så kan du uden tvivl finde, det som du mangler her. Med mærker som Gant og Lacoste er det svært ikke at blive revet med og beherske sig til kun at købe det, som du rent faktisk kom for at købe. Find din nye strikjakke eller t-shirt hos.

Find billigt modetøj til mænd og kvinder på udsalg

Hvis du gerne vil have en ny striktrøje på tilbud eller nedsat pris på din nye nederdel, så er der altid noget at komme efter i Peter Hahn udsalg. Du finder både udsalg på modetøj til kvinder og mænd, så uanset hvad du leder efter, er der rabatter i udsalget. Klik ind og find det helt rigtige tilbud på alt fra damesko og dametøj til herretøj og accessories til mænd.

Få mere rabat i Peter Hahns outlet

Hvis du ikke kan finde noget relevant i det store udsalg, så er der stadigvæk gode muligheder for at finde noget billigt på webshoppen. De har nemlig også en outlet fyldt med billigt tøj til mænd og kvinder samt Peter Hahn sko. Så kig ind og find et tilbud, som du ikke kan modstå. Du kan i øvrigt også bruge outletten til at finde en god og billig gave til en, som elsker modetøj.

Levering hos Peter Hahn

Her koster leveringen 49 kr. uanset hvad og hvor meget du køber. Så skal du have en ny trøje fra Gerry Weber eller tøj til hele familien, så er leveringsafgiften den samme. Der leveres som oftest indenfor 14 dage, men i højsæsoner kan leveringstiden godt være en smule længere.