Annoncøroffentliggørelse

2trendy rabatkode

2trendy.dk

Rabatkoder 2trendy Danmark - marts 2023

10% 2trendy rabatkode

Åben rabatkode D10 Populær 1

10% rabatkode 2trendy

Åben rabatkode et

Spar op til 50% rabat på fede tøjmærker på udsalg hos 2trendy

Vis udsalg

Køb 2 stk tøj for 300 kr. hos 2trendy i marts - Modetøj behøver ikke at være dyrt!

Vis udsalg

2trendy 3 for 299 kr.

Vis udsalg

Opnå gratis fragt2trendy tøj ordre

Vis udsalg

Sådan bruger man en 2trendy rabatkode

  1. Først skal du sørge for at du tilføjet de varer du vil betale for i din kurv. Dernæst skal du finde ikonet for din kurv oppe i sidens øverste højre hjørne, hvor der er et ikon der ligner en indkøbsvogn. Her trykker du på ”Til kurv”. 

  2. På siden der viser din bestilling kan se alle de varer der er blevet registreret i din kurv. Du kan også se det samlede ordrebeløb til højre i oversigten. Du skal se efter feltet hvor der står ”Har du en rabatkode”. Feltet finder du under totalbeløbet i højre side af skærmen.

  3. Når du har fundet feltet for din rabatkode skal du trykke på boksen og indtaste din aktive rabatkode. Dernæst skal du trykke på ”Indløs” og din kode vil blive aktiveret dit køb.2trendy_hvordan_bruger_man_en_rabatkode.png

Vind gavekort på 1000 kr med nyhedsbrevet

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og deltage gratis i konkurrencen om et gavekort på helt 1000 kr du kan shoppe for på siden. Du modtager en rabatkode med 10% rabat når du tilmelder dig nyhedsbrevet, og det er helt gratis at blive tilmeldt. Du kan til enhver tid afmelde det igen.

Gratis fragt på ordre over 499 kr

Når du køber tøj på siden vil du altid modtage gratis fragt så længe du køber for mere end 499 kr. Din ordre vil blive sendt til dig og leveret indenfor 1-2 hverdage når du gennemfører din ordre på en hverdag. Du får derudover gratis ombytning hvis varen ikke skulle passe.

Prisgaranti på alle varer

Du tilbydes den bedste pris når du handler på siden, og derfor er der prisgaranti på samtlige varer. Du sikres derfor at du ikke kommer til at betale for meget for varen. Finder du derfor den helt samme varer til en billigere pris et andet sted, så bliver din pris matchet.

2trendy Black Friday

Står din garderobe og mangler en opfrisker, så skal du holde øje med Black Friday. Det er en dag spækket med gode tilbud på udvalgte varer, hvor du har chancen for at få del i nogle særdeles voldsomme rabatter. Hold øje med dagen, så du sikrer dig chancen for at friske garderoben op med nogle fantastiske besparelser.

Betal simpelt med MobilePay

Du kan anvende MobilePay på siden, som gør det ekstra simpelt for dig som kunde at gennemføre din betaling. Du skal blot vælge MobilePay som betalingsform på betalingssiden og du vil herefter modtage en betaling forespørgsel i applikationen på din telefon. Dermed kan hele betalingen ske med et enkelt swipe på telefonen.

Andre søger også efter

Der er 6 aktive rabatkoder og tilbud tilgængelig.
Du kan anvende én rabatkode per ordre. Rabatkoder kan ikke kombineres.
Her på vores side holder vi dig kontant opdateret med aktuelle rabatkampagner, samt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage de bedste rabatkoder.
Åbningstiderne er Mandag - Fredag: 09.00 - 15.00
Du kan kontakte 2trendy kundeservice på: Adresse: 2trendy, Fåborgvej 7 , Postnummer og by: 9220 Aalborg Ø, E-mail: support@2trendy.dk, Telefonnummer: 98 18 18 39
Hos 2trendy kan du betale med: VIABILL, Dankort, Mastercard, VISA, VISA Electron, Maestro, American Express
4.7 stjerner / 81 har stemt

2trendy er online modebutik til den modebevidste mand. De har det største udvalg af modetøj til mænd, hvad enten du leder efter tøj eller accessories. Modetøj er som regel ikke helt billigt, men hos 2trendy køber de stort ind, hvilket betyder at de kan tilbyde modetøj billigere end mange andre. Så hvis du er på SU eller bare gerne vil købe tøj online lidt billigt, så klik ind hos 2trendy og køb dit herretøj dér. Hold også øje her på siden, hvor du kan finde et godt tilbud eller en 2trendy rabatkode, hvilket vil gøre det endnu sjovere at shoppe tøj fra Just Junkies, Cheap Monday, Komono og mange flere.

Billigt modetøj til mænd hos 2trendy

Hos 2trendy ved de godt, at det ikke er alle, som har uanede midler til tøj indkøb. Derfor kan du også pfte smide en ekstra 2trendy rabatkode i kurven, så dine nye jeans, skjorter og t-shirts bliver meget billigere. 2trendy køber stort ind af det hele, så de kan tilbyde netop dig en god pris på modetøj. Du finder selvfølgelig det hele hos 2trendy, så om du leder efter jeans, bukser, blazere, polo trøjer, shorts, skindjakker, sko, eller t-shirts, finder du det på hjemmesiden.

Kæmpe udvalg af fede accessories

Ure, tasker, solbriller, bælter, slips og butterfly. Skal du være trendy, har du alle forudsætningerne for at finde det hele på hjemmesiden. Accessories siger en helt del om dig, hvem du er og hvad du signalerer til andre. Derfor er accessories en vigtigt beklædning, og du kan trygt stole på udvalget hos 2trendy. Tag et kig iblandt deres mange accessories og find det helt rigtige til dig, hvad end det er et par lækre solbriller fra Ray Ban eller et fedt herreur fra Komono. Du sparer altid penge på dine accessories ved at bruge vores 2trendy rabatkode.

Det rigtige mærkedyr kan shoppe modemærker her

Er du typen som shopper ud fra mærker, så er du kommet til det rette sted. Du finder billige priser på mærker som Cheap Monday, Urban Classics, Komono, Nike, Happy Socks, HUB, Dickies, Fat Moose og mange flere. Hos 2trendy finder du altid det nyeste inden for herremode fra alle de lækre modemærker. Køb alle de bedste modemærker med denne fantastiske 2trendy rabatkode.

Køb modetøj billigt med en 2trendy rabatkode

Selvom 2trendy sælger modetøj billigere end mange andre, er det stadig ikke helt gratis. Derfor kan det være en fordel at holde godt øje med deres promotions. Dette kan du eksempelvis gøre her på siden, hvor vi holder dig opdateret med alle de bedste tilbud fra 2trendy. Så kig forbi og benyt dig af en 2trendy rabatkode, hvilket vil gøre dit køb af modetøj til endnu billigere. Det er super fedt at købe herretøj billigt fra mærker, som Just Junkies og Selected, og endnu sjovere, hvis dette kan gøre med en rabatkode!

Fri fragt hos 2trendy

2trendy giver altid fri fragt ved valg af en af Post Danmarks pakkeshops, så du behøver ikke bekymre dig om ekstra fragtomkostninger.