Annoncøroffentliggørelse

Farfetch rabatkode

farfetch.com/dk

Rabatkoder Farfetch Danmark - marts 2023

10% Farfetch rabatkode

Åben rabatkode L10 Populær 1

10% rabatkode til Farfetch Danmark

Åben rabatkode F10

Op til 60% rabat på Farfetch designer udsalg for kvinder

Vis udsalg

Farfetch designer udsalg for mænd: spar op til 60%

Vis udsalg

Farfetch off white fra 349 kr.

Vis udsalg

Sådan anvender du Farfetch rabatkoden

  1. Når du har tilføjet de varer til kurven de ønsker, skal du gå videre til indkøbskurven som du finder ikonet for i øverste højre hjørne af siden. 

  1. Efter du har sikret dine varer tildelt i kurven er de korrekte skal du gå videre mod betalingssiden.

  2. Når du lander på betalingssiden, kan du se rabatkode feltet nedenunder din pris opsummering til højre på skærmen. Boksen hedder “Indtast din rabatkode”, og der er en tekstboks hvor du kan indtaste din rabatkode. Her indtaster du din rabatkode og trykker på “Tilføj” og din rabatkode vil herefter være registreret.


 farfetch_rabatkode.png

Black Friday

Dette er dagen du skal holde øje med da du vil kunne finde nogle helt særlige og unikke tilbud på denne store udsalgsdag. Udvalgte varer og kollektioner vil være nedsat i stor stil og du kan derfor være heldig at gøre dig nogle helt fantastiske rabatkup på nogle af verdens mest luksuriøse mærker. Hold øje med flere nyheder og informationer om Black Friday ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Loyalitetsprogram

Du kan blive en del af det eksklusive ”Access Program” hvor du som medlem af programmet vil sikre dig nogle helt særlige fordele, som loyal kunder. Når du har tilmeldt dig programmet vil du kunne opnå 5 forskellige access niveauer, hvor nogle af kundefordelene eksempelvis er gratis levering, tidlig adgang til salgskampagner, rabatkoder og meget mere.

Mange betalingsmuligheder

Du kan betale med et hav af betalingsløsninger, såsom Apple Pay, Visa, Visa Debit, Maestro og PayPal. Du kan derfor stort set betale med alle former for betalingskort. Nogle af betalingsmetoderne såsom Apple Pay og PayPal er særligt nemme og hurtige, hvis du shopper direkte fra din bærbar computer eller desktop.

14 dages fuld returret

Du får 14 dages fuld returret fra den dag du har modtaget din ordre. Du kan derfor vælge at returnere dine varer såfremt de mod forventning ikke skulle passe i størrelsen, eller ikke leve op til dine forventninger. Du returnerer en ordre ved at klikke ind på siden under din brugerprofil, hvorefter du skal finde din ordre og vælge returnering, hvor du derefter vil blive guidet igennem processen.

Luksuriøs bæredygtighed for naturen

Du finder et særligt udvalg af bæredygtige items, der er produceret bæredygtigt og hvor producenten derfor har taget særligt hensyn til miljøet og produktionsforhold. Du finder et separat menupunkt for disse produkter nederst på siden under ”Positively Farfetch”. Det er også her du finder second-hand luksus mode, som i sin genanvendelse bygger på mere bæredygtighed og mindre spild. Varerne er naturligvis valideret og inspiceret af branche eksperterne hos Farfetch før de afgives til salg.

Op til 50% på mærkevarer hos Farfetch

Tilbud: Tusindevis af varer ekstra nedsat
Spar: Op til 50% rabat
Gælder: Varer i udsalget
Vis udsalg

30% ekstra rabat - fri fragt hos Farfetch

Tilbud: Spar 30% ekstra rabat
Gælder: På udvalgte varer
Gratis: Levering inkluderet
Vis udsalg

Spar ekstra 20% på Farfetch Black Friday Sale

Tilbud: Ekstra 20% rabat på Black Friday udsalget
Shop: Premium brands
Vis udsalg

320 kr Black Friday Farfetch rabatkode

Rabatkode: giver $50 / 320 kr i rabat
Mindstekøb: $700
Gælder på: Black Friday udsalget med ekstra 20% rabat
Åben rabatkode

22% + 320 kr Farfetch rabatkode

Rabatkode: Giver 22% + 320 kr
22% rabat: På køb over 900 kr
+320 kr: På køb over 4500 kr
Gælder på: Alle produkter til fuld pris
Åben rabatkode

Andre søger også efter

På denne side finder du altid de nyeste rabatkoder, som du kan anvende til dit køb. Derudover kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at holde dig informeret om de seneste rabatkoder.
Ja, du kan på nuværende tidspunkt finde 5 aktive rabatkoder og tilbud.
Èn rabatkode er gyldig pr. ordre. Overhold altid de kuponbetingelser, der er anført af os for at modtage rabat.
Nogle rabatkoder kræver en mindstebestillingsværdi. Hvis dette er tilfældet, står det i kuponbetingelserne.
Du kan enten ringe til kundeservice på telefon nr.: +44 (0) 20 3962 2362 eller sende en forespørgsel online via hjemmesiden.
4.5 stjerner / 52 har stemt

De mest luksuriøse tøjmærker samlet ét sted

FARFETCH samler verdens mest respekterede modehuse i den luksuriøse ende. Du kan derfor gå på opdagelse blandt det store udvalg af diverse items der alle byder på topkvalitet og velkendte luksus brands. Siden er meget intuitiv og tager dog med på en inspirerende rejse til de mest luksuriøse modehuse, deres nye trends og tendenser samt en masse inspirerende content til dit look. Du finder diverse beklædnings items tilgængelige på siden, og dermed alt lige fra undertøj til overtøj. Det karakteristiske for siden er at du har fået alle de største modehuse samlet på én enkelt side, og fælles for dem alle er kvalitet, luksus og brandværdi. Du finder udover tøj en masse varer indenfor ure, sneakers, tasker og accessories. Det er en side hvor konceptet bygger på luksus, de hotteste brands og de absolut mest eftertragtede items indenfor fashion for både unge mænd og kvinder. Tjek også Farfetch trustpilot og læs de mange gode anmeldelser.

Forkæl dig selv og dit hjem med luksus

Hos Farfetch Danmark kan finde et assorteret udvalg af diverse items til dig selv og til hjemmet. Alle items er præget af det luksuriøse og overdådige. Du kan finde en masse unikke items fra modehusene, og finde nogle genstande til dit hjem, som sætter prikken over i'et. Søger du derfor nogle items eller møbler til hjemmet der kan få dit hjem til at skille sig ud fra mængden på en stilbevidst og luksuriøs facon, så skal du tage et kig på de mange specielle items du finder til hjemmet. Højtalere, høretelefoner, bøger, kontorartikler og samleobjekter finder du også et unikt udvalg af, og mange af de items der udbydes, er ikke items man normalt finder hos andre udbydere. Udover det meget luksuriøse og eksklusive brands finder du også brands af mere overkommelige priser, men hvor den specifikke vare enten er i et begrænset antal eller er et såkaldt "Collab" hvor et sneaker brand eksempelvis har samarbejdet med et andet mærke om den pågældende item således at der er tale om en limited edition item.

Loyalitetsprogram og Applikation

Du kan tilmelde dig loyalitetsprogrammet hvor du har mulighed for at opnå fem forskellige såkaldte "Access Niveauer". Hvert niveau giver dig specifikke fordele, som kunde. Jo højere et niveau du opnår, som kunde desto større bliver både dine besparelser, muligheder og fordele. Eksempler på nogle af de stærke loyalitetsfordele er: gratis levering, velkomstgave, jubilæumsgave, tidligere adgang til udsalgsvarer mv. Du kan downloade FARFETCH appen til din smartphone, og shoppe direkte fra hånden uanset hvor du er. Appen vil ligeledes være platformen hvor du kan holde øje med din progression i loyalitetsprogrammet. Du kan naturligvis også holde øje med din ordrehistorik og ordre som er under behandling. Derudover vil du også modtage studierabat på alle dine køb til normalpris, såfremt du kan dokumentere gyldigt studiekort og uddannelsesinstitution gennem vejledningen på Farfetch Danmark siden. Du vil som studerende opnå en studierabat på 10% via en farfetch rabatkode, som bliver sendt direkte til din indbakke, og som du derefter blot skal aktivere ved kassen når du checker ud på webshoppen.