MENU

By Malene Birger rabatkoder og rabatter

Rabatkoder By Malene Birger: juni 2017 i Danmark

juni Udsalg hos By Malene Birger - Spar op til 50% i rabat på dametøj!

Vis rabat!
Ny

Spar 50% rabat i by Malene Birger udsalget!

Vis rabat!

Køb designertøj hos By Malene Birger og få fri fragt på dit køb!

Vis rabat!

Elegant designertøj hos By Malene Birger - Køb din damemode her!

Vis rabat!

Find den nyeste damemode hos By Malene Birger - Køb fra deres nyheder!

Vis rabat!

By Malene Birger er et kendt internationalt designer brand, der tilføjer kunst til moden. Klassiske snit, kontraster og de mest unikke silhuetter er kendetegn på By Malene Birger. Det er et skarpt og moderne brand, hvilket afspejles i deres kollektioner. De har øje for detaljerne, hvilket har en afgørende betydning for det stærke designet. By Malene Birger er en kvindebrand. Hver nye kollektion sikrer, at en kvindes garderobe er komplet. Med tøj fra Malene Birger, har du et passende outfit til enhver lejlighed. De udgiver ny kollektion fire gange om året, så hold øje med bymalenebirger.com/dk! Hvis du gerne vil spare endnu flere penge på din billige Day taske, buksedragt, lange kjoler eller maxi nederdel, så kan det uden tvivl betale sig at kigge forbi Saleduck for at finde de bedste tilbud og rabatkoder - du finder muligvis også lige præcis den By Malene Birger rabatkode du har været på jagt efter så længe. Med en rabatkode kan du så spare endnu flere penge på lange kjoler, tørklæder, Malene Birger sneakers og mange flere fede ting til din garderobe.

Kjoler og toppe i lange baner

Hos By Malene Birger finder du altid nogle af de mest stilede kjole, både korte og lange, på den danske modescene. Leder du efter lange sorte cocktail kjoler eller muligvis en kortere kjole med et fantastisk pailiette mønster, så kan du heldigvis også finde dette og meget mere hos by Malene Birger. Lange, stilede kjoler er synonym med By Malene Birger. Med en lang kjole fra By Malene Birger, så kommer du til at ligne en million uden du behøver at betale en million.

Ikoniske tasker til gode priser

By Malene Birger er ikke kun kendt for deres moderigtige og lækre lange kjoler, toppe, maxi nederdele og buksedragte - de er også kendt for deres fantastiske og stilsikre tasker. Du finder blandt andet lækre rejsetasker, stilfulde skuldertasker og klassiske clutches. Hop ind og se om du ikke kan finde en taske fra By Malene Birger der passer helt perfekt til din egen personlige stil. Du kan nemlig endda finde en fantastisk Day taske. Det bliver simpelthen ikke bedre.

Fantastiske sko til enhver smag hos By Malene Birger

By Malene Birger har en lille, men nøje udvalgt kollektion af sko til den moderne og klassiske kvinder. Hos By Malene Birger finder du både sneakers, snøresko, ankelstøvler, pumps og flere endnu, så uanset om du leder efter sko at have på, på kontoret eller som casual wear, så er der med garanti noget du kan bruge hos By Malene Birger.

Bukser, buksedragter og nederdele

By Malene Birger har lige siden ders begyndelse været kendt for deres eminente og stilfulde Maxi nederdele, buksedragter og fantastiske bukser. Uanset om du leder efter en stilet buksedragt til en bytur med veninderne, nogle bukser til kontoret eller en flot nederdel til når du skal ud og spise med kæresten eller venner, så kan du være helt sikker på at By Malene Birger har noget i deres webshop som du slet ikke kan stå for.

Accessories - en By Malene Birger specialitet

By Malene Birger forstår inderligt at accessories betyder enormt meget for hele dit outfit, og derfor finder du også en lang række lækre produkter såsom tørklæder, bælter, By Malene Birger cover til din mobil og mange flere ting såsom smykker, så du kan ligne en million.

Fyldt med gode rabatkoder og tilbud hos Saleduck

Vil du gerne spare penge næste gang du køber en Day taske, sko fra by Malene Birger, en buksedragt eller en Maxi nederdel, så husk altid at kigge indenfor hos Saleduck. Her får du nemlig altid de bedste tilbud og rabatkoder. Der ligger sikkert et tilbud eller en rabatkode til By Malene Birger bare og venter på dig. Med en rabatkode kan du så få råd til mange flere sko, lange kjoler og meget mere hos by Malene Birger.

Fri fragt hos Malene Birger

Hos By Malene Birger får du altid fri fragt når du køber for over 1200 kr. Det betyder at næste gang du køber en Maxi nederdel, en buksedragt, sko eller muligvis en Day taske fra By Malene Birger, så behøver du slet ikke tænke på unødvendige fragtomkostninger. Det er bare at gå ind og shoppe løs.

by malene Birger presale - Spar 40% rabat!

Vis rabat!

Fri fragt på ALLE ordrer

Vis rabat!

Januarudsalg: Spar op til 60% rabat hos By Malene Birger

Vis rabat!

Januarudsalg: Spar op til 40% rabat hos By Malene Birger

Vis rabat!

Find elegant nytårstøj hos danske By Malene Birger

Vis rabat!