SW leader board.png

Bliv klog på danskernes online shopping vaner og forbrug med denne infographic!

Opslået 03-01-2023
Skrevet af Robin Niclasen

e-Commerce - Se danskernes online shopping vaner illustreret i en infographic

Antallet af danskernes online køb og samlede online shopping forbrug steg med hendholdsvis 16% og og 18% fra 2014 til 2015 - i det forgange år blev der shoppet online for svimlende 86,9 mia. kr. Fordelene ved internethandel er til at få øje på. Du bestemmer selv hvad du køber, hvor meget du køber, og hvornår du køber. Oftest er det desuden også billigere for forbrugerne at købe produkter online, da omkostningerne forbundet med at drive en webshop er noget lavere end ved en fysisk butik, hvilket betyder webshops generelt sælger deres produkter billigere. Tallene viser også at der er flere og flere danskere, som benytter sig af fordelene ved internetkøb - og det er ikke kun de unge, undersøgelser foretaget viser at danskere i alle aldersgrupper shopper online. Der er ligeledes gode nyheder til danske webshops. Danskerne foretrækker nemlig i aller højeste grad at købe produkter online fra danske webshops.

Saleduck.dk har lavet en infographic, som er spækket med de mest interessante facts om danskernes online shopping vaner, som kan ses forneden. Du finder blandt andet unge og ældres mest populære shopping kategorier, hvor mange danskere har shoppet online i forhold til vores europæiske borgere, hvilke lande vi foretrækker at købe i og meget mere. Sælger din webshop i Danmark, overvejer du at starte en webshop, arbejder du med e-commerce eller er du bare generelt interesseret i online handel og online marketing, så vil du finde spændende og relevante informationer i denne infographic. 

online shopping

Hvis du finder denne infographic relevant og er interesseret i at dele den på din hjemmeside, så kopier linket nedenunder. 

 

Kommentar(er)

Der er ingen kommentarer.

Skriv en kommentar

Posting comments after three months has been disabled.