Gode tips & hjælp til konfirmationen

Opslået 01-02-2021
Skrevet af Christian

Konfirmationssæsonen er snart over os og som vi alle ved, er der utroligt mange ting der skal være styr på inden den store dag. Har din datter fundet sin konfirmationskjole? Har din søn besluttet sig om han skal have et jakkesæt til konfirmation eller hellere vil have skjorte og bukser i stedet? Hvad skal konfirmanden have som sin konfirmationsgave? Alle disse spørgsmål og mange flere skulle man meget gerne have fundet et svar på inden konfirmationen finder sted.

 

Jeg har valgt at lave en lækker lille guide der kan hjælpe dig med at få overblik over de ting der skal være styr på. Det gælder fra alt som at finde den perfekte konfirmationskjole, konfirmationstøj til drengen og gaven de kommer til at elske mere end nogle af de andre konfirmationsgaver.

 

Find den perfekte konfirmationskjole

Efter min mening er det vigtigt at en pige finder en konfirmationskjole, der passer til hendes personlighed og som hun føler sig komfortabel i - det er trods alt hendes store dag, og hun skal have lov til at se ud præcist som hun ønsker sig. Der findes heldigvis tonsvis af lækre kjoler at vælge i mellem og der er kun kommet flere muligheder for konfirmationskjoler gennem årene. Vil du have en ankellang en af slagsen, en konfirmationskjole der går til knæene eller måske gå helt væk fra den traditionelle kjole? Snak med din datter om hvad hun vil gerne vil have, så alle i familien kan være glade på den store dag.

shutterstock_81914443-min.jpg

Skjorte & jeans eller jakkesæt?

Jeg husker selv hvordan jeg for ca. 12 år siden blev tvunget i et jakkesæt der nok var 2 numre for stort til min egen konfirmation. Jeg var mildest talt ikke begejstret for at jeg skulle have jakkesæt på, men min kære moder overtalte mig. Nu om dage er der sikkert mange forældre der går igennem den samme kamp, og derfor er det jo heldigvis godt at der er masser af muligheder at vælge i mellem. Hvis det gør din konfirmand lykkeligst at smide en skjorte og nogle jeans på, fremfor et jakkesæt der kan føles ubehageligt og stift, så lad da den unge mand - det er jo trods alt deres dag.

shutterstock_476763982-min.jpg

Lækre konfirmationsgaver til piger og drenge

Udover selve konfirmationskjolen og konfirmationstøjet til drengen, så er konfirmationsgaver nok noget af det vigtigste at få styr på. Jeg er udmærket klar over at tonsvis af de gaveideer der findes passer perfekt til både drenge og piger, men det ville selvfølgelig være dumt ikke at anerkende at 13-årige drenge og piger fundamentalt ønsker sig forskellige ting.

Her er en liste over smarte konfirmationsgaveideer til piger:

Tøj - En rigtig cliché, men en cliché af gode grunde. Dette er alderen hvor piger rigtigt får øjnene op for modetøj og deres egen personlig stil. Derfor er tøj altid en sikker vinder, og kan måske endda bruges som Blå Mandag tøj?

Skønhedsprodukter Makeup, hårprodukter og hudprodukter kan du være stensikker på går lige i hjertet på en teenagepige. Måske de har en yndlingsparfume de ønsker sig, eller et flot nyt krøllejern? Mulighederne er mange.

Elektronik - Højst sandsynligt sniger der sig en iPhone eller en iPad med på listen over ønsker, men det er forståeligt nok langt udenfor de flestes prisklasse når det kommer til en konfirmationsgave. Heldigvis er der også masser af andre fede konfirmationsgaver indenfor elektronik. Det kan være alt fra et Playstation 4 spil, til et nyt headset til computeren.

Oplevelsesgaver - Dette er en sikker vinder, og har været det i mange år! Her kan du give et gavekort til alt fra en tur i en sportsvogn, faldskærmsudspring, en hyggelig brunch eller måske et weekendophold for den heldige konfirmand!

shutterstock_143229178.jpg

Har du andre gode tips angående en flot konfirmationskjole, konfirmationstøj til drenge eller en god idé til en god konfirmationsgave, så skriv endelig en kommentar til bloggen, så andre kan få glæde af den!

Kommentar(er)

Der er ingen kommentarer.

Skriv en kommentar

Posting comments after three months has been disabled.