SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Livingshop rabatkode

livingshop.dk

Få inspiration til at indrette dit hjem med møbler og boligtilbehør hos Living Shop. De tilbyder et bredt udvalg af stilfulde produkter til dit hjem.

Rabatkoder Livingshop Danmark - december 2023

10% Livingshop rabatkode

Rabatkode Tilmelding af nyhedsbrevet

Livingshop giver fri fragt på designermøbler og boliginteriør ved køb over 399 kr.

Vis udsalg

Boliginteriør fra Kay Bojesen hos Livingshop i december måned

Vis udsalg

10% hos Livingshop

Vis udsalg

Op til 50% rabat på designermøbler og brugskunst hos Livingshop

Vis udsalg

Livingshop gaveideer fra kun 50 kr.

Vis udsalg

Op til 30% rabat på Louis Poulsen lamper hos Livingshop

Vis udsalg

Livingshop udsalg: Op til 50% på designer lamper

Vis udsalg

Op til 40% på klassiske designermøbler hos Livingshop

Vis udsalg

Du er lige gået glip af disse Livingshop rabatkoder:

20% Livingshop rabatkode: Spar 20% med koden FORÅR23
20% 20% Livingshop rabatkode WEEKEND20
Peter

Peter

TIlbudsjæger

4.8 stjerner / 248 har stemt

Livingshop.dk er en dansk designshop, der tilbyder det bedste inden for designermøbler, boliginteriør, belysning, indretning og dekoration. Livingshop er kendt for deres koncept, der går ind for høj kvalitet, komfort og tidløshed. I deres store udvalg finder du alt inden for garderobe, møbler, belysning, lysestager, puder, plaider, vaser, opbevaring, tæpper & måtter, billeder & plakater og meget mere. Livingshop tilbyder gode priser på mærker som Muuto, Montana, Kähler, Normann Copenhagen, Trip Trap, Kay Bojesen, Hay, Fritz Hansen, Bob Noon og mange flere, så du finder uden tvivl noget for dig. Bemærk at du også kan være heldig at spare penge med en Livingshop rabatkode.

Stort udvalg af lækre designermøbler hos Livingshop

Hvis du er på udkig efter elegante, nye designermøbler til dit hjem, så finder du altid det nyeste og bedste hos Livingshop. Om du er til minimalistisk dansk design eller til det mere farverige, så kan du trygt stole på at finde det hele på hjemmesiden. Skal du have lækre læderstole fra Fritz Hansen, træstole fra Muuto eller nogle helt andre stole, så kig forbi og find noget, som passer lige ind i dit hjem. Stole er dog ikke de eneste møbler, som du finder hos Livingshop. Du kan hurtigt blive fristet af en ny Børge Mogensen sofa, sofabord, hylder eller nye havemøbler til din altan eller udestue.

Find boliginteriør fra alle de kendte designermærker

Hvis du elsker dansk design, kan de fremover købe alt dit boliginteriør hos Livingshop. Er du forelsket i produkter fra Kay Bojesen, Louis Poulsen eller et helt tredje mærke, så er du kommet til det rette sted. Du finder naturligvis alle de eftertragtede produkter som Kay Bojesens abe eller fugl, Hay wooden hand, Livink plakater og meget mere. Du finder ligeledes mærker som House Doctor, Ferm Living og H. Skjalm P. Leder du efter en skøn vase, pendler lampe eller VIP produkter, så skal du ikke lede længere.

Find den perfekte gave til ham eller hende

Mangler du inspiration til den næste gave? Uanset om du leder efter en gave til ham eller gave til hende, til ung eller gammel, så kan du finde en passende gave hos Livingshop. Med deres udvalg af dansk design, er hele webshoppen én stor gaveide, så om du mangler en bryllupsgave, konfirmationsgave, studentergave eller blot en fødselsdagsgave, så går du aldrig galt i byen hos Livingshop. Du kan selvfølgelig spille det sikre kort og give et fint Livingshop gavekort, men hvem vil ikke blive glad for at få en fed ny lampe, Kubus lysestage eller Frederik Bagger glas?

Altid udsalg på designermærker hos Livingshop

Hvis du gerne vil have rabat på danske designermærker, så er det ikke en dum ide at handle i det store udsalg hos Livingshop. Skal du have Den Spanske Hest, duge fra Ferm Living, lysestager, plakater eller noget helt andet, så kig forbi og se om du kan finde produkter fra Kay Bojesen, Louis Poulsen, Fritz Hansen og Børge Mogensen på udsalg. Husk du kan også spare flere penge ved at finde en god Livingshop rabat her på Saleduck i form af en Livingshop rabatkode. Du kan også finde gode Livingshop tilbud her på Saleduck, hvor du kan få muligheden for at spare penge på designermærker.

Find nyt interiør og boligtilbehør hos Livingshop

Hos Livingshop kan du finde et kæmpe udvalg af interiør og boligtilbehør. Du finder alt fra tom dixon fyrfadsstage og normann krenit skål til house doctor opslagstavle samt mange mere. Du kan finde boligtilbehør til køkkenet, stuen, badeværelset og meget mere hos Livingshop. Tag et kig på de mange gode Livingshop tilbud vi har her på Saleduck for at spare penge på lækkert interiør til hjemmet. Du kan endda være heldig at finde en god Livingshop rabat i form af en Livingshop rabatkode. Tag et kig på de mange gode tilbud, og spar penge i dag!

Spar penge med en Livingshop rabatkode

Det er ikke altid helt billigt at købe dansk design, men til gengæld er det også det også noget af det bedste i verden. Hos Saleduck.dk gør vi dog alt for at hjælpe dig godt på vej imod en god besparelse på mærker, som Fritz Hansen og Ferm Living. Med en Livingshop rabatkode, kan du nemlig købe lamper, stager, glas og meget mere noget billigere end normalt, så klik ind på Saleduck.dk og se om vi har en rabatkode til Livingshop eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan blive holdt opdateret.

Få fri fragt hos Livingshop

Hos Livingshop kan du me fordel lægge lidt ekstra i kurven. Du får nemlig fri fragt ved køb over 399 kr. Så skal du have en ny design lampe, plakat, Kay Bojesen abe eller noget andet lækkert, så husk at der er mulighed for fri fragt.

Flere Online Webshops