SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Boozt rabatkode

boozt.com/dk

Find et bredt udvalg af tøj, sko og accessories til mænd, kvinder og børn. Opdag de nyeste modebrands og gør dine online shoppingoplevelser nemme og bekvemme hos Boozt.com.

Rabatkoder Boozt Danmark - februar 2024

10% Boozt rabatkode

Rabatkode Tilmelding af nyhedsbrevet

Min. 20% Boozt.com rabat på kjoler i februar

Vis udsalg

Op til 70%Boozt outlet

Vis udsalg

 

Sådan bruges en Boozt rabatkode

Log ind på Saleduck – og søg efter Boozt

  1. Vælg den rabatkode, som passer bedst for dig – Husk at læse betingelserne ud for rabatkoden

  2. Klik nu på ”Få rabatkode”

Nu dukker der et nyt billede op: 

  1. Klik på ”Kopier”

  2. Klik nu på det gule felt ”Brug rabatkode på Boozt”

Du vil blive ført direkte over til Boozt’s hjemmeside 

Her er der tøj, sko og accessoires til alle aldersgrupper, så det er bare at shoppe amok! Her kan der både findes nødvendigheder og ting for sjov!

Når du er færdig med at handle: 

Sådan bruger man en rabatkode Boozt

  1. Klik på ”Indkøbskurv” (findes øverst til højre på siden)

  2. Klik på knappen ”Til kassen”

  3. Lige under din ordreoversigt finder du feltet ”Rabatkode”

  4. Højreklik nu i feltet og indsæt den rabatkode du kopierede på Saleduck

  5. Klik på ”Anvend”

Du vil nu se, at den rabat som du valgte, bliver fratrukket din ordre

Færdiggør din bestilling

Så venter du bare på dine varer – det er altid spændende at pakke varer ud fra Boozt.

 

Op til 50% rabat

Boozt holder Mid Season sale, og tilbyder op til 50% rabat på stort set alle produkter, lige fra Dapper Dan pomenade, golftøj og skjorter til Long Johns fra JBS og stråhatte.

Boozt gør det let at bytte gaver

Hvis du køber en gave hos Boozt, er det meget let for modtager at bytte gaven, hvis den ikke passer. Som gavegiver kan du udskrive et byttebevis med en kode og vedlægge gaven. Så kan modtager bytte til et gavekort, uden at du bliver blandet ind i det.

Du er lige gået glip af disse Boozt rabatkoder:

15% Boozt rabatkode: Spar 15% ekstra på i forvejen nedsatte vare EXTRA15
50% Boozt rabatkode: Spar 50% + 10% ekstra på beauty og home WOW10

Andre søger også efter

Her på siden holder vi dig altid informeret om de aktuelle rabatkampagner, så du kan spare penge på dit køb.
Rabatkoder kan ikke kombineres. Tilbydes flere rabatkoder skal du holde øje med betingelserne, så du vælger dén rabatkode, som giver dig den højeste rabat.
Kundeservice kan kontaktes på mail: customerservice_dk@boozt.com eller telefon: +45 89 88 11 34 i tidsrummet: Mandag til fredag fra kl. 08:00 - 22:00.
Hos Boozt kan du betale med: VISA, Mastercard, Maestro, Dankort, Paypal, MobilePay, American Express, Diners Club.
Alex

Alex

Editor

5.0 stjerner / 398 har stemt

Boozt er en af de største online mode shops, som har et udvalg af over 600 skandinaviske og internationale brands. Et udvalg som indeholder brands som Day Birger et Mikkelsen, By Malene Birger Tommy Hilfiger og mange andre. Boozt har stort fokus på kundeservice, fordi de vil sikre dig, den bedste shopping oplevelse på nettet. Derfor har de altid gratis retur og lynhurtig levering på 1-2 dage. Desuden er der altid udsalg og rabatkoder, så nogle gange kan du finde drømmelooket til halv pris.

Boozt rabatkode & tilbud

Når du er ny kunde hos Boozt, tilbyder de dig en 10% velkomstrabat. Det er en rabatkode der giver dig 10% rabat til dit første køb af lækkert modetøj. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig Boozt nyhedsbrevet, som tilmed er fyldt med udsalg, tilbud og rabatkoder.

Online mode fra de største brands

Hvis du elsker fede brands, vil du også elske Boozt. Brands som Billi Bi, Stine Goya, Ralph Lauren og Calvin Klein er bare nogle få af de fede tøjmærker du kan finde på deres webshop. Er det sko til weekendens fest du mangler, så byder de på fede sko til både mænd og kvinder. Til kvinder har de lækre sko og støvler fra mærker som Sofie Schnoor, Ecco, Adidas Originals og mange andre. Som mand kan du finde et par billige sneakers fra mærker som Vans, Puma og Hummel.

Modetøj til kvinder

Boozt har siden 2009 leveret de fedeste looks til kvinder. Ligegyldigt hvilken tøjstil du har, så har Boozt altid så stort et udvalg af billigt tøj, som du helt sikkert ville kunne lide. Med en rabatkode kan du få det tøj, du kan lide endnu billigere. Kjoler er mange kvinders favorit look, det har Boozt fået øje på og har derfor et stort udvalg af kjoler til alle lejligheder. Festkjoler, maxikjoler, knælange & midi kjoler er bare et lille udpluk, af de kategorier som de har. Lige nu er der over 5000 kjoler i udvalget, og i udsalget finder også kjoler, men også alle de andre lækre produkter som de har i deres udvalg.

Modetøj til mænd

Udvalget af billigt smart herretøj er enormt. Med et udvalg der rummer over 13.000 forskellige stykker online mode, så burde det være muligt, at finde netop det du leder efter. Som tidligere nævnt har Boozt alle de største tøjmærker. Bukser, skjorter, shorts, hoodies og T-shirts er bare et lille udpluk af de forskellige styles. Her hos Saleduck samler vi de bedste rabatkoder og de bedste tilbud. Om du kigger efter tøj op til jul, sommer eller påske, så kan du altid finde tilbud på tøj med op til 60% rabat i udsalget. Kig ind i dag og find det tøj du står og mangler.

Levering

Når du handler lækkert modetøj hos Boozt, så betaler de fragten, hvis du blot bestiller for over 499 kr. Fragten er lynhurtig og bliver leveret inden for 2 dage, men det bedste ved deres leveringservice, er, at du får gratis retur. Boozt sender en forudbetalt returseddel med i din pakke, så du kvit og frit kan sende pakken retur. Returseddelen gælder i 30 dage. Derfor er der en masse gode grunde til at de scorer topkarakter hos Trustpilot.

Flere Online Webshops