MENU

Unoliving tilbud og rabatter

Rabatkoder Unoliving: juni 2017 i Danmark

Spar i juni op til 50% rabat på møbler og boliginteriør på Unolivings tilbudshylde!

Vis rabat!

Fri fragt hos Unoliving - Køb dine designermøbler og boliginteriør og slip for leveringsomkostninger!

Vis rabat!

Få gode tilbud og nyheder fra Unoliving - Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vis rabat!

Unoliving Outlet: Spar op til 50% rabat på designermøbler og boliginteriør

Vis rabat!

Unoliving.com er en online møbelbutik med det bredeste sortiment af møbler i Danmark. De har flere end 6.600 flotte møbler med et unikt koncept, hvor du får leveret møblerne direkte fra producenterne. Der er altså ingen fysisk butik, ej heller et stort varelager, hvilket er med til at holde priserne i bund. Mangler du et spisebord, vitrineskab, skænk, barstole eller sofabord, så kig forbi Unoliving og find fantastiske designermøbler og boliginteriør til dit hjem og til de bedste priser.

Køb lækre møbler til hus og have hos Unoliving

Er det tid til at udskifte stuemøblerne med nogle nye behagelige møbler, så kan du gøre et godt køb hos Unoliving uanset, hvad du mangler. Hvis du eksempelvis leder efter en sofa, sofabord, vitrineskabe, skænk, TV bord eller sofa med chaiselong, så kan du finde et fremragende udvalg af det hele på hjemmesiden. Hvis du er mere interesseret i at opfriske køkkenet, kan du finde lækre barstole, barborde og rulleborde, mens du til soveværelset kan finde boxmadrasser, elevationssenge, sengeben og meget, meget mere. Du finder naturligvis også masser af møbler til haven. Alt fra haveborde, havebænke og havestole til parasoller, liggestole og loungemøbler. Om du er på udkig efter en sofa med chaiselong til stuen eller et par lækre nye havehynder, så kan du uden tvivl blive tilfredsstillet hos Unoliving. Udvalget af møbler og interiør til hus og have er svært at matche!

Stort udvalg af belysning og boligtilbehør

Hvis møblerne er i orden, kan det være, at du i stedet prøver at finde den helt rigtige lampe eller noget boligtilbehør. Hvis du leder efter den perfekte belysning, så finder du et hav af muligheder på hjemmesiden. Find pendel lamper, gulvlamper, bordlamper, udendørslamper og mange andre lamper hos Unoliving. Du finder udover belysning også en masse boligtilbehør som eksempelvis puder, spejle, tæpper og meget mere. Så om du leder efter nye møbler, belysning eller et par puder til din sofa, så kan du altid finde interessante produkter hos Unoliving.

Find designermøbler på udsalg i den store Unoliving outlet

Hvis du gerne vil finde dine nye møbler på udsalg, så du kan spare penge, kan du med fordel kigge i Unolivings outlet, hvor du finder masser af designermøbler, lamper og boligtilbehør på til nedsatte priser. Find dine nye barstole, sofa med chaiselong eller et flot rundt spisebord fra designerbrands som House Doctor, Bloomingville, Zuiver og mange flere. Hvis du er typen, som altid leder efter det bedste tilbud, så er Unolivings outlet et godt sted at starte.

Fri fragt hos Unoliving

Du får altid fri fragt hos Unoliving, så du behøver aldrig at bekymre dig om ekstra omkostninger. Den pris du finder på hjemmesiden, er prisen du betaler. Så om du kun køber et spisebord eller fylder indkøbskurven med en skænk, vitrineskab, entremøbler og Kelim tæpper, så er fragten altid den samme.

Spar over 20% rabat på Elements spisestole ved køb af 4!

Vis rabat!

Spar op til 30% rabat på Paradisco Productions hos Unoliving

Vis rabat!

Januarudsalg: Spar op til 28% rabat op møbler og boliginteriør hos Unoliving

Vis rabat!

Jule-tilbud: Spar op til 25% rabat på udvalgte Canett møbler hos Unoliving

Vis rabat!

Cyber Monday tilbud: Ekstra store besparelser i Unolivings outlet

Vis rabat!