MENU

Trendday rabatkoder og rabatter

Rabatkoder Trendday: juni 2017 i Danmark

Eksklusiv Trendday rabatkode: Spar 10% rabat på dametøj og accessories

Åben rabatkode? Klik her!

Spar op til 70% rabat i udsalget hos Trendday

Vis rabat!

Trendday rabatkode: Få gratis levering når du køber med ViaBill

Åben rabatkode? Klik her!

Trendday rabatkode: Spar 5% rabat på modetøj til damer

Åben rabatkode? Klik her!

Spar 20% rabat på ALT hos Trendday!

Vis rabat!

Fri fragt hos Trendday

Vis rabat!

Få 100 kr. rabat når du tilmelder dig nyhedsbrev hos Trendday!

Vis rabat!

Trendday er en webshop, som sælger billigt modetøj hovedsageligt til unge kvinder i alderen 16-29 år. De benytter sig utroligt meget af de sociale medier, hvor de tilsammen har over 65.000 følgere, som aktivt følger med. På webshoppen forhandler vi mærker som Pieces, Minimum, Y.A.S, Pilgrim og deres eget TDY Design m.m. Du vil derfor kun finde nøje udvalgte styles fra de forskellige brands, som ofte har et helt unikt touch. De byder også på mange forskellige tøjdele, heriblandt billige hvide kjoler, toppe, bukser, nederdele, smykker osv. Der er virkelig noget for enhver smag og præference. Så uanset om du skal til fest, i skole eller på arbejde, så har de enten den helt rigtige kjole eller et par fede bukser og en lækker top, og outfittet kan naturligvis piftes op med en af deres flotte tasker. Så leder du efter noget flot og stilsikkert modetøj til billige penge, så er det helt sikkert denne hjemmeside, som du skal besøge. På Saleduck kan det også være du finder en lækker rabatkode til Trendday du kan bruge. Med en rabatkode eller kampagnekode, så sparer du endnu flere penge næste gang du køber trøjer, kjoler, nederdele, store tasker og mange andre ting du kan bruge til at fuldende din personlige stil.

Find alt du skal bruge til garderoben

Er du på udkig efter hvide kjoler, en flot nederdel til byturene, trendy espadrillos eller måske nogle blonde shorts, så kan du være stensikker på at hjemmesiden har hvad du søger. Du kan også finde andre lækre ting til garderoben, såsom en langærmet kjole, bluser med blonder eller muligvis en Crossbody taske. Du finder nemlig også tonsvis af billige tasker, fingerringe, lange kjoler og alverden stilede trend accessories. Billigt og lækkert modetøj starter her.

TDY Design og mange andre brands

I forhold til andre webshops, og butikker for den sags skyld, sidder de hos Trendday og designer deres eget tøj under brandet TDY Design. Det startede en dag i sommers, hvor Camilla, ejer og designer, besluttede sig for, at de skulle have vores helt egne unikke designs. Allerede en måned efter havde vi fået de første to designs fra TDY Design op på webshoppen, og aldrig før har de solgt så mange styk af den samme style. Det gav os blot endnu mere blod på tanden, og de gik hurtigt i gang med at designe endnu mere tøj. I dag har de derfor 10-12 forskellige styles fra TDY Design, og i 2017 regner de med at have en kollektion på op til 30 forskellige tøjdele og tasker fra deres eget brand på webshoppen. I 2017 vil der komme mange nyheder og ikke kun fra deres egen kollektion. De arbejder ihærdigt på at udvide med flere lækre brands for at imødekomme alle vores kunder. Derfor kan de regne med at se op mod 5-6 nye mærker på Trendday.dk i det kommende år.

Tilbud og rabatkoder hos Saleduck

Vil du gerne have de bedste tilbud og rabatkoder på hvide kjoler, ny nederdel, flotte espadrillos eller lækre blonde shorts, så kan du være sikker på at Saleduck har lige præcis den rabatkode du har gået og søgt så længe. Kom ind og se om du ikke kan finde en rabatkode til Trendday som kan hjælpe dig med at købe en langærmet kjole, bluser med blonder og en crossbody taske til super billige penge.

Få fri fragt

Når du shopper online på hjemmesiden, kan du være sikker på en hurtig levering. Yderligere får du altid fri fragt, når du bestiller for over 600 kr.

Eksklusiv Trendday rabatkode! Spar op til 80 + 10% rabat på ALT!

Åben rabatkode? Klik her!

Spar 50% rabat på ALLE ruskindsjakker hos Trendday

Vis rabat!

Spar 20% rabat på Trenddays eget design!

Vis rabat!

Spar 40% rabat på udvalgte iPhone covers fra Richmond & Finch

Vis rabat!

Rabatkode: 10% rabat på Love Stories

Åben rabatkode? Klik her!