SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

The Body Shop rabatkode

thebodyshop.com/da-dk

The Body Shop tilbyder et bredt udvalg af naturlige og bæredygtige skønhedsprodukter. Find alt fra hudpleje og makeup til duft og hårpleje. Køb online nu!

Rabatkoder The Body Shop Danmark - marts 2024

The Body Shop rabatkode: Bliv medlem og få 10% rabat på din næste ordre

Åben rabatkode B10 Populær 1

Fri fragt på The Body Shop ordrer over 300 kr

Vis udsalg

Køb billige skønhedsprodukter hos The Body Shop

Vis udsalg

The Body Shop produkter fra kun 20 kr.

Vis udsalg

The Body Shop tea tree oil fra 75 kr

Vis udsalg

The Body Shop gaveæsker fra kun 45 kr

Vis udsalg

Butiksfacade The Body Shop København

Butiksfacade af The Body Shop i København

Sådan anvender du en The Body Shop rabatkode

  1. Når du har valgt de varer fra The Body Shop som du gerne vil købe skal du tilføje dem til din kurv. Du finder ikonet for din indkøbskurv i øverste højre hjørne på siden. Klik på dette ikon for at gå videre til din ordreoversigt.

  1. Når du er på siden der viser din samlede ordreoversigt og dermed alle de produkter du har tilføjet til din kurv, kan du finde rabatkodefeltet lige efter det sidste produkt, som er vist på din ordreliste. Her indtaster du din rabatkode og trykker på “Ansøg” og din rabatkode vil blive registreret.

 

The Body Shop_hvordan_bruger_man_en_rabatkode.png 

Fri levering

Du får altid gratis levering på dine produkter når du køber for mere end 300 kr i samlet ordrestørrelse og dine varer vil herefter blive sendt hjem til din privatadresse. Køber du for mindre end 300 kr vil levering koste 80 kr for forsendelse til din privatadresse. Leveringstiden er 4-6 hverdage når du afgiver din ordre på en hverdag.

Medlemsklub

Bliv medlem allerede i dag af Body Shops Medlemsklub hvor du kan opspare point. De point du sparer op kan du anvende til dine køb og opnå gode rabatter. For hver gang du har optjent 500 point vil du modtage 50kr i rabat på dit næste køb. Det er helt gratis at være medlem, så meld dig til i dag og start med at optjene point så du kan opnå større rabatter.

Black Friday

The Body Shop Black Friday tilbud vil der være helt utroligt gode rabatter på siden på udvalgte produkter. Du kan derfor være heldig at spare en masse penge på dine favoritprodukter fra The Body Shop. Hold derfor øje med Black Friday, hvilket du automatisk vil modtage information om når du tilmelder dig medlemsklubben.

Socialt ansvar

The Body Shop har erklæret sig imod moderne slaveri hvor arbejdsforhold og sikkerhed er særligt udsat. Virksomheden har derfor skrevet under på at de opretholder ansvarlige produktionsmetoder og arbejdsforhold for deres medarbejdere globalt. “Modern Slavery Statement” har derfor analyseret og accepteret de produktionsforhold og processer der tilsammen udgør produktionen af de produkter der sælges af virksomheden.

Klarna

Du kan betale med Klarna online i webshoppen. Klarna giver dig mulighed for at dele betalingen af din ordresum op i intervaller. Du kan derfor betale over flere gange for hele dit samlede ordrebeløb. Dette giver dig derfor længere tid til at betale dit køb, og du modtager din ordre som havde du betalt den med det samme.

Du er lige gået glip af disse The Body Shop rabatkoder:

40% The Body Shop rabatkode: Spar op til 40% på Valentinsdag hos The Body Shop Rabatten er allerede fratrukket
20% The Body Shop rabatkode: Spar 20% på Pakkekalendere 20ADVENT
80% The Body Shop rabatkode: Spar op til 80% på Cyber Monday hos The Body Shop Rabatten er allerede fratrukket
80% The Body Shop rabatkode: Spar op til 80% på Black Friday hos The Body Shop Rabatten er allerede fratrukket
Deal The Body Shop rabatkode: Spar 20 på parfumer og welness produkter 20RABAT

Andre søger også efter

Her på siden holder vi dig altid informeret om aktuelle rabatkampagner, så du kan spare penge på dit køb.
Nogle rabatkoder kræver at man handler for et minimumskøb. Hvis dette er tilfældet, står det i kuponbetingelserne.
Du kan enten live chatte over deres hjemmeside eller ringe på telefon: 80 88 17 39.
Der er gratis levering på køb over 300 kr til et afhentningssted. Hjemmelevering kan tilkøbes for 80 kr.
Du kan betale med VISA, VISA Dankort, Mastercard og Maestro.
Katrine

Hej! Jeg er Katrine,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.3 stjerner / 35 har stemt

Vidunderlige skønhedsprodukter til ingen penge

The Body Shop er en engelsk virksomhed, som sælger fantastiske skønhedsprodukter, primært til kvinder. De har også en lang række butikker i Danmark, samt en dansk webshop fyldt med alle deres gode hudprodukter, hårprodukter, makeup og mange flere skønhedsprodukter. The Body Shop er kendt for deres egne serier af fantastiske skønhedsprodukter. Nogle af de mest velkendte er blandt andet The Body Shop Strawberry, Cocoa Butter og Coconut, som har fans verden over. Med over 1000 produkter i deres sortiment, så er der en rigtig god chance for at du finder lige præcis den The Body Shop creme. Body mist eller shower gel der passer perfekt til dig. Webshoppen er altid stopfyldt med skarpe tilbud, gode udsalg og nogle gode The Body Shop rabatkoder.

Billig ansigtspleje af højeste kvalitet

The Body Shop er kendt for deres naturlige produkter til lave priser, uden de går på kompromis med kvaliteten. Når det kommer til hudprodukter og ansigtspleje, så er det bestemt ingen undtagelse. Inde på webshoppen finder du en lang række forskellig ansigtspleje, som kan hjælpe mod diverse hudproblemer. Det gælder moden hud, tørhed, pletter, fedtet hud og hudprodukter der kan hjælpe din hud med at holde sig ung og frisk. Du kan finde alt din hud skal bruge her. Forkæl din hud til utroligt billige penge med en smart og lækker The Body Shop rabatkode lige med det samme.

Forkæl din krop med billig kropspleje

The Body Shop er eksperter i hudprodukter til kroppen, hvilket tydeligvis ses i deres store og omfattende sortiment af cremer, shower gel og body mist for bare at nævne nogle få af produktkategorierne. Her hos Saleduck kan du være sikker at vi altid sørger for at have den nyeste rabatkode, så du kan få super billig kropspleje. Det kan være at du rigtig godt kunne tænke dig en velduftende og forfriskende The Body Shop Strawberry creme, en shower gel der efterlader din hud frisk og fugtig eller eller måske hamp fugtighedscreme til hænderne. Særligt populært er The Body Shop tea tree oil, som er god mod fedtet og uren hud. Du finder også de flotteste The Body Shop gaveæsker og The Body Shop julekalender. Mulighederne er rigtig mange når du skal købe hudprodukter.

Bliv velduftende med de utrolige The Body Shop dufte

På webshoppen finder du dufte i tre forskellige kategorier; til ham, til hende og til hjemmet. Du kan købe tonsvis af fantastiske og naturlige dufte, så du kan dufte frisk og naturlig. Måske er en jordbær parfume eller en kokos parfume lige noget for dig. Nogle af de anerkendte duft-serier du kan købe, inkluderer blandt andet White Musk, Japanese Cherry Blossom og Indian Night Jasmine. Så uanset hvilken naturlig duft du normalt er tiltrukket af, så er der stensikkert en duft du finder helt uimodståelig. Dine nye dufte og parfumer bliver bare endnu bedre og billigere med en rabatkode.

Stilfuld og billig makeup

Al makeup fra The Body Shop er ikke blevet testet på dyr, så du kan være sikker på at selve produktionen er helt i top. Kvaliteten på produkterne fornægter sig heller, da al deres makeup både er vildt godt og super billigt. Køb billig makeup til ansigtet, øjnene, neglene og læberne lige med det samme. Brug vores The Body Shop rabatkode til at få billig mascara, øjenskygge, concealer og meget mere.

Giv dit hår de bedste hårprodukter

Skal dit hår have den bedste behandling, så er du nødt til at købe nogle af de utrolige The Body Shop shampooer, balsamer og hårbehandlinger. Uanset om du vil have dit hår skal lugte af jordbær, banan, citron eller en af de utallige andre duftvarianter du finder i deres store sortiment. Billig shampoo og balsam i høj kvalitet, er nærmest en garanti når du shopper hos The Body Shop.

Fantastiske gaveæsker

Uanset om det er en lille eller en stor gave som du er på udkig efter, så har The Body Shop et bredt udvalg af lækre gaveæsker, indenfor et bredt udvalg af deres produkter, pakket sammen i en flot gaveæske, der med garanti bliver et hit. Du kan købe body creme, shower gel, body scrub, makeup og mange andre kombinationer og duftvarianter, så modtageren af gaveæsken kommer helt sikkert til at blive helt vild med den. Det der gør det så fantastisk, er at du kan give en fantastisk gaveæske til billige penge, når du så samtidig anvender en The Body Shop rabatkode fra os.

Fyldt med gode tilbud og udsalg

Der er altid tonsvis af lækre tilbud inde hos The Body Shop udsalg. Tilbuddene ændrer sig hele tiden, så husk løbende at tjekke vores side ud. Det kan jo være du falder over et tilbud på en lækker body scrub, CBD olier eller andre The Body Shop produkter.

Brug en rabatkode fra Saleduck

Vi sørger altid for at have de nyeste og bedste The Body Shop rabatkoder på vores side, så du kan spare masser af penge næste gang du skal shoppe makeup online, købe body mist eller forkæle dig selv med en fin gaveæske.

Få fri fragt

Når du shopper dine nye skønhedsprodukter, så får du altid gratis levering når du køber for 300 kr. eller over. Nogle gange er der også en rabatkode, der giver dig gratis levering.

Flere Online Webshops