Studielegater

1.jpg

 

Saleduck.dk er en af Danmarks største platforme med rabatkoder og tilbud og hjælper hver dag danskere med at spare penge på online shopping. Vi samarbejder med mere end 650 forskellige danske og internationale webshops og tilbyder over 8.600 rabatkoder og tilbud. Saleduck er beliggende i Amsterdam og består af et ungt, multikulturelt team, som om nogen forstår vigtigheden i at studere eller arbejde i udlandet. Udover at hjælpe dig med at spare penge, vil vi derfor også gøre vores for at støtte unge studerende, som gerne vil have værdifuld erfaring ved at læse minimum ét semester i udlandet. Vores årlige studielegat på €3.000 håber vi derfor vil give dig flere muligheder for at fordybe dig i en fremmed kultur igennem et studieophold i USA, Australien, Kina, England eller hvor du end vil hen.

 

Hvad er Saleduck studielegat?

 

Saleduck studielegat er et legat, som modtages én gang årligt, imellem januar og august. Legatets størrelse er €3.000 og giver dig økonomisk frihed til at fordybe dig i kulturen i det land, som du skal studere i. Du kan ansøge til legatet, hvis du læser en videregående uddannelse på mindst 2 år, og skal studere minimum ét meritgivende semester i udlandet. Der findes én vinder iblandt alle ansøgere, som kan have ansøgt til Saleduck studielegat igennem Saleduck.dk eller til Saleducks Stipendium, case-study eller internship igennem en af Saleducks andre markeder. Det er ikke muligt at modtage studielegatet, før du officielt er optaget på et udenlandsk universitet eller program. 

Åben for ansøgning: NU (til semester i 2018)

Ansøgningsfrist: 1. november, 2017

Legat uddeles: 10. november, 2017

Se tidligere års vinder i bunden af denne side.

 

Ansøgning skal sendes til: christian@saleduck.com

Har du spørgsmål vedrørende Saleduck studielegat? Skriv til os på christian@saleduck.com med subject line "Saleduck studielegat" 

Modtageren af legatet får svar senest 2 uger efter den 10. november. Kun modtageren af legatet bliver kontaktet efter ansøgningsfristen.

Bemærk: Det er også muligt at ansøge til et internship hos Saleduck.dk. Send venligst en e-mail til dk@saleduck.com med subject line "internship" for at få flere informationer vedrørende dette eller læs mere her.

 

3.jpg

Hvordan ansøger jeg til Saleduck studielegat?

DOWNLOAD ANSØGNING HER

Ansøger skal:

  • Minimum være 18 år gammel og have dansk statsborgerskab
  • Vedlægge bevis på optagelse på udenlandsk universitet eller program. eller;
  • Vedlægge bevis på ansøgning til udenlandsk universitet eller program
  • Vedlægge motiveret ansøgning og CV
  • Minimum være igang med en 2-årig videregående uddannelse på en dansk uddannelsesinstitution

  • Udlandsophold skal være meritgivende

Ansøger må ikke:

  • Overskride ansøgningsfristen

  • Have forbindelse til Saleducks medarbejdere
  • Have fuldført en kandidatuddannelse

 

Tillykke til modtageren af Saleduck Studielegat 2016!

Modtager 2016: Oliva Renard fra Skema Business School i Lille, Frankrig.

OLIVIA (1).jpg

 

Hvem er Saleduck?

Saleduck er en platform, hvor online shoppere kommer for at finde rabatkoder, tilbud, udsalg og studierabatter online. Siden grundlæggelsen i 2011, har vi hjulpet online shoppere med at spare penge i lokale og internationale webshops. Saleduck befinder sig på 15 forskellige markeder i Europa og Asien og har europæisk hovedkvarter i Amsterdam, Holland, og asiatisk hovedkvarter i Kuala Lumpur, Malaysia. Vores 35 ansatte arbejder hver dag stenhårdt på at tilbyde dig de bedste rabatkoder og tilbud i kategorier som mode, rejser, skønhedspleje, boliginteriør og elektronik.

 

2.jpg