Storytel kampagnekode

storytel.dk
4.5 stjerner / 211 har stemt

Rabatkoder Storytel Danmark - september 2022

Storytel gratis prøveperiode til lydbøger og e-bøger

Vis udsalg

Prøv Storytel Gratis i 14 dage

Vis udsalg

Fri adgang til over 180.000 lydbøger for 129 kr./md hos Storytel

Vis udsalg

Prøv Storytel gratis i 14 dage

Ved du ikke helt om Storytel lige er dig? Så kan du med fordel gøre brug af Storytels gratis prøveperiode på 14 dage. Om du skal på ferie, hygge med en kop kaffe eller slappe af søndag eftermiddag, så står Storytel klar til at give dig gratis underholdning med gode fortællinger af høj værdi.
Værdi: Gratis prøveperiode på 14 dage
Storytel.dks vilkår og betingelser gælder
Vis udsalg

Giv et Storytel abonnement i julegave!

Findes der en bedre julegave til en ægte bogelsker, end et Storytel abonnement? Med et Storytel abonnement, så får du adgang til flere tusinde gratis lydbøger og e-bøger fra tonsvis af fantastiske danske og internationale forfattere.
Vis udsalg

Giv et Storytel abonnement som julegave!

Årets allerbedste julegave kunne uden tvivl være et fantastisk Storytel abonnement. Til personen der elsker både e-bøger og lydbøger, så er dette julegaven du skal give!
Vis udsalg

10% rabat hos Storytel med denne kampagnekode

Lytter du ofte til lydbøger når du er på farten? Så læs videre her, da nu får du 10% rabat med denne kampagnekode til Storytel. At du skal gøre er - kopiere koden og indtast den nederst på forsiden storytel.dk.
Værdi Spar 10% rabat
Åben rabatkode
Katrine

Katrine

Trendsætter

Storytel.dk udbyder streaming af lydbøger til mobiltelefoner. Med betalt abonnement hos Storytel, kan du lytte ubegrænset online. Nogle bøger kan du lytte til offline, hvilket er praktisk ved udenlandsrejser. Lydbøgerne downloades via en app til Iphone og Android. Storytel har et stort udvalg af danske og engelske lydbøger, og de har mange, af de helt nye lydbøger på markedet. Således at deres kunder altid kan finde noget efter deres smag. Du finder alt fra bestseller til klassikere i deres bibliotek, så gå til storytel.dk og gå på opdagelse. Så uanset om du er på jagt efter lydbøger eller e-bøger, erotiske noveller eller ungdomsbøger, Krimier eller Fantasy så er det uden tvivl Storytel du skal give en chance. Hvis du holder dig opdateret inde på Saleduck, så finder du højst sandsynligt også en lækker rabatkode eller kampagnekode. Der venter et kæmpe udvalg af lydbøger og e-bøger til dig.

Find de bedste lydbøger i verden

Hos Storytel er de kendt for at have et helt igennem fantastisk udvalg af både nye og spændende lydbøger og klassikere som vi alle kender. Du finder spændende kategorier som Biografier, krimier, fantasy og thriller for bare at nævne nogle få i det store hav af utrolige lydbøger de tilbyder. Du finder endda erotiske noveller, ungdomsbøger, bøger om historie og mange flere kategorier. Du løber med garanti aldrig tør for noget at lytte til. Så er du i humør til at høre nogle spændende lydbøger om de mennesker der former vores verden i dag, så kan du lytte til en af de fantastiske biografier de har. Har du lyst til at forsvinde ind i en magisk verden af trolddom og monstre, så findes der et kæmpe udvalg af fantasy lydbøger der med garanti kan stille din tørst. Du finder også stærke titler såsom Serafine, Prop og Berta, Lille Virgil og Sign of the Moon. Så vil du udforske den fantastiske verden af lydbøger, så er der uden tvivl ikke et bedre sted at starte end hos Storytel. Læs utallige e-bøger

Er du typen der foretrækker selv at læse e-bøger fremfor at lytte til lydbøger, så har Storytel heldigvis et enormt udvalg af spændende e-bøger som du kan gå i krig med. Du finder spændende krimi e-bøger, fantasifulde og magiske fantasy bøger, erotiske noveller for de mere åbne sjæle samt neglebidende spændende thrillere hvor du holder vejret gennem hele historien. Og dette er kun få af de e-bøger du kan læse online. Du får endda en startperiode når du starter en profil hvor du kan læse e-bøger gratis de første to uger.

Tusindvis af lydbøger og e-bøger hos Storytel

Læs pg lyt til så mange bøger, du vil hos Storytel. Om du er interesseret i krimi, non-fiktion eller en anden genre, så er Storytel stedet. Du finder alt fra bestseller til de **nyeste krimier. **Du får endda de første 14 dage gratis, hvorefter du betaler 129 kr. pr. måned. Du kan tage dine bøger med overalt - så om du skal på stranden eller storbyferien, så kan du altid en bog ved hånden. Nemmere bliver det ikke. Det er også billigt at være medlem hos Storytel, da det koster mindre end at købe en ny bog pr. måned.

Spar penge med en kampagnekode

Er du på udkig efter spændende lydbøger og e-bøger, så er det uden tvivl Saleduck du skal kigge efter. Her finder du de bedste tilbud og rabatkoder på lydbøger og e-bøger online. Hvis du holder dig opdateret og kigger forbi regelmæssigt, så falder du helt sikkert over en lækker rabatkode til Storytel, så du kan komme i gang med at læse alle de e-bøger og lytte til alle de lydbøger du vil. Med en rabakode eller Storytel kampagnekode, kan dit abonnement blive endnu billigere.

Oprettelse hos Storytel

Der er ingen binding ved oprettelse hos Storytel, og du kan opsige dit abonnement til enhver tid. Hvis du går og tænker, hvad koster Storytel, så kan du slappe helt af, da det er super billigt. For kun 129 kr. om måneden kan du ubegrænset lytte til lydbøger og læse e-bøger på mobiltelefonen, iPad, Android og masser af andre enheder.

Gratis prøveperiode hos Storytel

Hos Storytel vil de gerne byde deres kunder velkomne med en gratis prøveperiode på to uger, så du kan finde ud af om deres fantastiske lydbøger og e-bøger er noget for dig. Dette er et skønt tilbud for alle bog elskere. Skynd dig ind og begynd at læse e-bøger gratis og lyt til lydbøger uden det koster dig en krone. Du behøver hverken en kampagnekode eller rabatkode for at indløse din gratis prøveperiode hos Storytel.

Flere Online Webshops

Last Update: 28.09.2022