MENU

Storytel kampagnekoder og rabatter

Rabatkoder Storytel: juni 2017 i Danmark

Lyt ubegrænset til lydbøger i 14 dage gratis med Storytel - Gratis prøve-abonnement

Vis rabat!

Læs et kæmpe udvalg af e-bøger hos Storytel - Afslappende underholdning!

Vis rabat!

Kun 129 kr. pr. måned for Storytel unlimited - Få et billigt abonnement nu!

Vis rabat!

Supertilbud på lydbøger hos Storytel - Få et billigt abonnement og ubegrænset underholdning!

Vis rabat!

Storytel.dk udbyder streaming af lydbøger til mobiltelefoner. Med betalt abonnement hos Storytel, kan du lytte ubegrænset online. Nogle bøger kan du lytte til offline, hvilket er praktisk ved udenlandsrejser. Lydbøgerne downloades via en app til Iphone og Android. Storytel har et stort udvalg af danske og engelske lydbøger, og de har mange, af de helt nye lydbøger på markedet. Således at deres kunder altid kan finde noget efter deres smag. Du finder alt fra bestseller til klassikere i deres bibliotek, så gå til storytel.dk og gå på opdagelse. Så uanset om du er på jagt efter lydbøger eller e-bøger, erotiske noveller eller ungdomsbøger, Krimier eller Fantasy så er det uden tvivl Storytel du skal give en chance. Hvis du holder dig opdateret inde på Saleduck, så finder du højst sandsynligt også en lækker rabatkode eller kampagnekode til Storytel du kan bruge. Der venter et kæmpe udvalg af lydbøger og e-bøger til dig.

Find de bedste lydbøger i verden hos Storytel

Hos Storytel er de kendt for at have et helt igennem fantastisk udvalg af både nye og spændende lydbøger og klassikere som vi alle kender. Du finder spændende kategorier som Biografier, krimier, fantasy og thriller for bare at nævne nogle få i det store hav af utrolige lydbøger de tilbyder hos Storytel. Du finder endda erotiske noveller, ungdomsbøger, bøger om historie og mange flere kategorier. Du løber med garanti aldrig tør for noget at lytte til. Så er du i humør til at høre nogle spændende lydbøger om de mennesker der former vores verden i dag, så kan du lytte til en af de fantastiske biografier de har. Har du lyst til at forsvinde ind i en magisk verden af trolddom og monstre, så findes der et kæmpe udvalg af fantasy lydbøger der med garanti kan stille din tørst. Du finder også stærke titler såsom Serafine, Prop og Berta, Lille Virgil og Sign of the Moon. Så vil du udforske den fantastiske verden af lydbøger, så er der uden tvivl ikke et bedre sted at starte end hos Storytel.

Læs utallige e-bøger

Er du typen der foretrækker selv at læse e-bøger fremfor at lytte til lydbøger, så har Storytel heldigvis et enormt udvalg af spændende e-bøger som du kan gå i krig med. Du finder spændende krimi e-bøger, fantasifulde og magiske fantasy bøger, erotiske noveller for de mere åbne sjæle samt neglebidende spændende thrillere hvor du holder vejret gennem hele historien. Og dette er kun få af de e-bøger du kan læse online. Du får endda en startperiode når du starter en profil hvor du kan læse e-bøger gratis de første to uger.

Spar penge med en Storytel kampagnekode

Er du på udkig efter spændende lydbøger og e-bøger, så er det uden tvivl Saleduck du skal kigge efter. Her finder du de bedste tilbud og rabatkoderlydbøger og e-bøger online. Hvis du holder dig opdateret og kigger forbi regelmæssigt, så falder du helt sikkert over en lækker rabatkode til Storytel, så du kan komme i gang med at læse alle de e-bøger og lytte til alle de lydbøger du vil. Med en rabakode eller Storytel kampagnekode, kan dit abonnement blive endnu billigere.

Oprettelse hos Storytel - Hvad koster Storytel?

Der er ingen binding ved oprettelse hos Storytel, og du kan opsige dit abonnement til enhver tid. Hvis du går og tænker, hvad koster Storytel, så kan du slappe helt af, da Storytel er super billigt. For kun 129 kr. om måneden kan du ubegrænset lytte til lydbøger og læse e-bøger på mobiltelefonen, iPad, Android og masser af andre enheder.

Gratis prøveperiode hos Storytel

Hos Storytel vil de gerne byde deres kunder velkomne med en gratis prøveperiode på to uger, så du kan finde ud af om Storytel og deres fantastiske lydbøger og e-bøger er noget for dig. Dette er et skønt tilbud for alle bog elskere. Skynd dig ind og begynd at læse e-bøger gratis og lyt til lydbøger uden det koster dig en krone. Du behøver hverken en kampagnekode eller rabatkode for at indløse din gratis prøveperiode hos Storytel.

10% rabat hos Storytel med denne kampagnekode

Åben rabatkode? Klik her!