Sengefabrikken rabatkode

sengefabriksudsalg.dk
4.7 stjerner / 74 har stemt

Rabatkoder Sengefabrikken Danmark - august 2022

Fri fragt hos Sengefabrikken

Vis udsalg

Lamelbunde fra 640 kr. hos Sengefabrikken

Vis udsalg

Sengefabrikkens lagner fra 240 kr.

Vis udsalg

Sengefabrikken udsalg: op til 67% rabat

Vis udsalg

Op til 62% rabat på boxmadrasser hos Sengefabrikken

Vis udsalg

Kvalitets topmadrasser fra kun 900 kr. hos Sengefabrikken

Vis udsalg

Sengefabrikken rabat: spar op 59% på elevationssenge

Vis udsalg

Sengefabrikken tilbud: 67% rabat på kontinental senge

Vis udsalg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Sengefabrikkens nyhedsbrev og modtag kun relevante og informationrige nyheder. Du vil gennem nyhedsbrevet blive holdt opdateret på nye varer og nye tilbud. Derduover vil du modtage rabatkoder via nyhedsbrevet, som du kan anvende ved dine næste køb.

Levering

Levering er altid gratis hos Sengefabrikken. Leveringstiden er normalt 1-2 hverdage på køb af topmadrasser og for skum- og latex madrasser i standard mål. Leveringstiden på senge er 8-15 dage på senge i standard mål, og den enkelte leveringstid af de senge der tilbydes kan ses angivet på siden for hvert enkelt produkt.

Hjælp når du shopper

Du kan modtage hjælp online direkte på siden når du shopper hos Sengefabrikken. Deres medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med at besvare spørgsmål via deres chat-funktion. Du kan derfor handle trygt og med vished om, at du ikke får bestilt de forkerte mål, men derimod finder præcis det du står og søger.

Fleksibel betaling

Du kan anvende både ViaBill eller Santander, som gør det muligt for dig at betale for dit køb over flere omgange. Dette giver dig mere fleksibilitet og dit køb bliver mere overkommeligt. Du kan dele din betaling op, uden at skulle betale gebyrer eller renter.

Black Friday

Black Friday er en speciel udsalgsdag hvor Sengefabrikken vil tilbyde udvalgte varer til helt særlige priser. Du kan spare en masse penge på dit næste køb af seng, madrasser eller tilbehør til soveværelset på Black Friday.

Op til 80% Sengefabrikken Black Friday rabat

Tilbud: Dansk produceret kvalitetssenge
Rabat: Spar op til 80%
Prøveperiode: 50 dage
Kampagne: Black Friday 2021
Vis udsalg

60% Pre Black Friday rabat hos Sengefabrikken

Tilbud: Kvalitets senge stærkt nedsat
Rabat: Spar mindst 60% i sengeudsalget
Kampagne: Pre Black Friday
Prøveperiode: 50 dage
Vis udsalg

Op til 70% rabat på udsalg hos Sengefabrikken

Udsalg Sengefabrikken tilbyder op til 70% rabat
Sengefabrikken Stort udvalg af billige senge
Udvalg Madrasser, topmadrasser, elevationseng m.fl.
Priser fra 979 kr.
Vis udsalg

Ny seng? Spar helt op til 60% denne jul

Skal der investeres i en ny seng, så er der godt nyt. Nu er der nemlig mange penge at spare. Eksempelvis kan du købe en Trondheim kontinental 180 x 200 seng med 60% rabat!
Værdi: Spar mange penge på senge
Vis udsalg

Last Chance! Op til -67% + gratis levering kun på Cyber Monday

Mangler du en ny seng eller madras, så skal du tage et kig her. Hos Sengefabrikken kan du nemlig spare helt op til 67%, og ikke nok med det, du får også gratis levering med i købet! Dette tilbud er kun gyldigt denne Cyber Monday.
Værdi: Spar op til 67% på fri fragt
Vis udsalg

Andre søger også efter

Ja, ligeså snart der er en rabatkode tilgængelig vil du kunne finde den her på siden.
Kopier koden fra vores side og anvend den på Sengefabrikkens betalingsside.
Her på vores side holder vi dig kontant opdateret med aktuelle rabatkampagner, samt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage de bedste rabatkoder.
Du kan kontakte Sengefabrikken kundeservice på e-mail: kontakt@sengefabriksudsalg.dk eller telefon: 71 99 63 42.
Hos Sengefabrikken kan du betale med: Dankort, VISA, VISA Dankort, VISA Electron, VIABILL.
Peter

Peter

TIlbudsjæger

Sengefabriksudsalg som er ejet af Sengefabrikken Aps, er en dansk webshop, som har et stort udvalg af madrasser, herunder topmadrasser, skummadrasser og meget mere til din seng. Leder du også efter en ny seng, så har de hos Sengefabrikken elevationssenge og kontinentalsenge. Du kan også spare penge på en ny seng eller en madras ved at tage et kig på de mange gode Sengefabrikken tilbud. Husk at du på Saleduck, også kan finde en god Sengefabrikken rabat, i form af en Sengefabrikken rabatkode.

Find din næste madras her

Hos Sengefabrikken har de et stort udvalg af madrasser, f.eks. en topmadras med memoryskum, topmadras og boxmadrasser. Madrasserne kan i købes i alle størrelser, længder og farver, så kan helt sikkert finde en madras som passer ind i dit soveværelse. Du kan også finde et godt topmadras tilbud eller senge tilbud hos Sengefabrikken. F.eks. kan du finde et godt split topmadras tilbud til din seng, tilbud på boksmadras 140x200 eller en anden madras. Du kan også finde en god Sengefabrikken rabatkode her på Saleduck, så du kan spare endnu flere penge på en madras eller seng fra Sengefabrikken.

Billige elevationssenge, kontinentalsenge m.fl.

Er du lige flyttet i hus eller lejlighed, og derfor leder efter en ny seng, så bør du tage et kig på Sengefabrikken. Her kan du købe en elevationsseng, kontinentalseng eller bare en ny topmadras, hvis du allerede har en seng i forvejen. Alle senge og topmadrasser, som Sengefabrikken forhandler, er danskproduceret og kan købes i forskellige størrelser og længder. Du kan også finde en billige seng hos Sengefabrikken blandt de mange gode Sengefabrikken tilbud. Husk også, at du på Saleduck, kan finde en god Sengefabrikken rabat, i form af en Sengefabrikken rabatkode - dermed kan du spare penge på en ny seng fra Sengefabrikken.

Altid gode tilbud hos Sengefabrikken

Hos Sengefabrikken kan du altid finde gode tilbud og rabatter på senge og madrasser. Du kan nemt spare penge på en seng, topmadras, skummadras og meget mere. Dermed skal du ikke bruge mange penge på en nye seng, især efter hvis du er flyttet i hus eller lejlighed. Du kan også finde et sengetilbud på Saleduck, hvor vi har samlet de bedre rabatter og tilbud på senge. Du kan også være heldig at finde en god Sengefabrikken rabat, i form af en Sengefabrikken rabatkode.

Fantastisk service og gratis levering

Hos Sengefabrikken vil de gøre alt for at du får en fantastisk service. Du får også gratis levering når du handler hos Sengefabrikken, så du skal ikke betale ekstra for at få leveret en seng eller topmadras hjem til dig selv.

Gode tilbud og rabatter hos Sengefabrikken

Her på Saleduck har vi samlet de bedste rabatter og tilbud til de mest populære webshops på nettet. Dermed skal du ikke lede længe efter et godt topmadras tilbud, tilbud på seng eller noget andet. Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du kan modtage de nyeste og bedste tilbud og rabatkoder. Måske du er heldig at finde en god rabat til Sengefabrikken, f.eks. et godt Sengefabrikken tilbud eller en god Sengefabrikken rabatkode.

Flere Online Webshops

Last Update: 11.08.2022