Annoncøroffentliggørelse

Phonetrade rabatkode

phonetrade.dk

Rabatkoder Phonetrade Danmark - marts 2023

iPads fra 595 kr. hos Phonetrade

Vis udsalg

Phonetrade tilbehør: opladere fra 79 kr.

Vis udsalg

Høretelefoner fra 149 kr. hos Phonetrade

Vis udsalg

Billig iPhone 11 Pro fra 6.295 kr. hos phonetrade

Vis udsalg

Phonetrade rabat: iPhone X Max fra 4.095 kr.

Vis udsalg

iPhone XR hos phonetrade fra 3.495 kr.

Vis udsalg

iPhone 6, 64 GB - nu kun 695 kr. hos phonetrade

Vis udsalg

2095 kr. for iPhone 8 - nu hos phonetrade

Vis udsalg

Phonetrade mobil covers fra 99 kr.

Vis udsalg

iPhone 12 Pro Max fra 7.995 kr.

Vis udsalg

iPhone 11 fra kun 4195 kr. hos phonetrade

Vis udsalg

iPhone cover til 74 kr. hos phonetrade

Vis udsalg

 

Hvordan bruger jeg min Phonetrade rabatkode? 

Phonetrade er kendt for deres bæredygtige tilgang til genbrugs-elektronik. Her kan du shoppe en ny, genbrugt iPhone og tilbehør med god samvittighed for miljøet og vores planet.

  1. Er du blevet inspireret til at købe en genbrugt iPhone eller mobiltilbehør? Så kan du med fordel bruge en Phonetrade rabatkode og spare penge på dit køb.

  2. Find den rabatkode til Phonetrade du ønsker at tilføje til dit køb her fra Saleduck ↑.

  3. Klik på “Få rabatkode!”, og derefter “Kopier”. Herefter fortsætter du til Phonetrades hjemmeside, ved at klikke på “Brug rabatkode på Phonetrade →”.

 

  1. Hos Phonetrade kan du købe alle slags iPhones lige fra iPhone XR til iPhone 5. Find den iPhone eller det mobiltilbehør du ønsker at købe og gå til kassen. 

 

  1. Nu er du ved check ud, hvor du udfylder dine kontaktoplysninger. Det er også her, at du tilføjer din Phonetrade rabatkode rabatkode i den markerede boks, som vist på billedet:

    Sådan bruger man en rabatkode Phoentrade

  2. Tryk på knappen “Tjek kode” og se rabatten blive tilføjet til dit køb af iPhone og mobil-tilbehør.

Black Friday tilbud hos Phonetrade

Hos Phonetrade markeres Black Friday 2023 med massere af tilbud og rabatkoder på et stort udvalg af smartphones, tablets, computere m.m. Det er en god idé at holde godt øje med Phonetrades side under hele Black Friday, så du ikke går glip af nogle af de gode tilbud.

Bæredygtig elektronik

Skån miljøet og shop bæredygtigt elektronik i form af genbrugte mobiltelefoner og tilbehør. Hos Phonetrade for du 2 års reklamationsret, så du er sikker på at få det bedste produkt med dig hjem.

Nem og hurtig levering

Få din nye nye genbrugte iPhone sendt sendt til din nærmeste pakkeboks, posthus eller direkte til døren. Fragtpris til pakkeboks eller posthus er 29 kr., mens leveringsomkostninger direkte til døren er 125 kr. Alle bestilte varer afsendes på hverdage kl. 16.00

Betalingsmuligheder

Hos Phonetrade kan du betale med Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og JCB.

Returnering og reklamation

Phonetrade tilbyder 14 dages returnering ved at udfylde en standardformular og sende den til info@phonetrade.dk. Du får 2 års reklamationsret på fejl og mangler.

25% Phonetrade rabatkode

Rabatkode: giver 25% rabat
Gælder på: tilbehør til mobil/tablet
Indsæt kode: ved checkout
Åben rabatkode

Phonetrade tilbud: iPhones fra kun 395 kr

Tilbud: Billige iPhones
Priser fra: 395 kr
Kampagne: Forårstilbud
Vis udsalg

Phonetrade giver gratis fragt hele marts måned

Tilbud: Få leveret din ordre gratis
Gælder: Til nærmeste pakkeboks
Kampagne: Forårs tilbud
Vis udsalg

Op til 70% på Phonetrade januar udsalg

Tilbud: Masser af produkter ekstra nedsat
Spar: Op til 70% rabat
Kampagne: STORT Januar udsalg
Vis udsalg

Samsung smartphone fra 995 kr hos Phonetrade

Tilbud: Billig Samsung mobil
Shop: Forskellige modeller
Priser fra: 995 kr
Vis udsalg

Andre søger også efter

Her på siden finder du et udvalg af de seneste nye tilgængelige kampagner, rabatkoder og tilbud.
Ja, der tilbydes 12 verificeret aktive rabatkoder og tilbud online.
Rabatkoder kan typisk ikke kombineres. Tilbydes flere rabatkoder skal du holde øje med betingelserne, så du vælger dén rabatkode, som giver dig den højeste rabat.
Du kan kontakte kundeservice via email: info@phonetrade.dk eller på tlf.: 50 10 10 90.
Mandag-Fredag: 10.00-18.00 og Lørdag: 10.00-16.00.
Du kan betale med: Mastercard, Maestro, Dankort, VISA, MobilePay og Viabill.
Jonas

Jonas

Webshoptester

4.6 stjerner / 96 har stemt

Phonetrade.dk er en virksomhed, som har specialiseret sig i at opkøbe brugte iPhones, reparere dem så de er så godt som nye, og herefter sælge dem til meget konkurrencedygtige priser. Phonetrade blev teknisk set startet i 2010, men det var ikke indtil 2013 at Phonetrade ApS officielt blev etableret. Phonetrade bliver styret af tre partnere og har yderligere 13 ansatte, hvoraf 11 er uddannede reparatører, mens de sidste to ansatte fungerer som supportmedarbejdere. Phonetrade har i dag over 10.000 tilfredse kunder og godt 30.000 reparationer. I begyndelsen fokuserede Phonetrade hovedsageligt på iPhones, men i dag er det muligt at købe og sælge alt fra iPhones og Samsung telefoner til iPads og Apple Watches.

Køb din nye smartphone, tablet eller Apple watch på Phonetrade.dk

På Phonetrade.dk er der et stort udbud af smartphones, iPads, Apple watches, og det er ligeledes muligt at købe en iPad Mini 3. Af iPhones er det muligt at købe alt indenfor iPhone 6 serien og helt ned til iPhone 4. Så Hvad enten du er interesseret i den nyeste iPhone 6S Plus, iPhone 5C, 5S eller den helt gamle iPhone 4, kan du finde det på Phonetrade hjemmesiden. Hvis du ønsker at anskaffe et nyt Apple watch tilbydes der ligeledes et bredt udvalg på Phonetrade.dk. Prisen varierer alt efter, hvilken model du er interesseret i, men om du vil have Midnight Blue, Antique White, Classic eller Modern Brown, finder du det her. Hvis du føler dig som en del af Samsung familien og hellere vil have en Samsung mobil end en iPhone, udbyder Phonetrade både Galaxy S4 Active, Galaxy Alpha, Galaxy S6 Edge og Galaxy S6 til meget fordelagtige priser. Det er ligeledes muligt at finde diverse tilbehør til din iPhone. Mangler du eksempelvis en iPhone måtte til bilen, en bumper til din iPhone 5 eller 5S eller et par høretelefoner fra Apple, behøver du ikke lede længere. Du skal blot klikke ind på Phonetrade.dk. Hos Phonetrade finder du altså tonsvis af brugte smartphones der bare ligger og venter på dig.

Sælg din smartphone, iPad eller Apple watch

Det er også muligt at sælge din smartphone online hos Phonetrade. Ved at indtaste oplysninger om din smartphone, iPad eller Apple watch såsom; mærke, antal GB og vedligeholdelse bliver du øjeblikkeligt tilbudt enten et garantibevis, som du kan bruge hos Phonetrade eller du kan vælge at få udbetalt beløbet kontant. Hvis du ikke ønsker at sælge din smartphone, men derimod ønsker at få den repareret er dette også muligt.

Find din nærmeste Phonetrade butik

Hvis du ikke er til online shopping og foretrækker at se produkterne fysisk, før du køber dem, findes Phonetrade både på Frederiksberg, Hellerup og Aalborg.

Har din virksomhed brug for nye telefoner eller tablets?

Du kan booke et uforpligtende møde med Phonetrade, hvor de endda kommer ud til din virksomhed. Under mødet vil Phonetrade kunne give et kvalificeret tilbud baseret på din virksomheds behov. Ligesom i privat sammenhæng er det for din virksomhed muligt både at købe, sælge eller bytte smartphones og tablets. Lige gyldigt om du er en privat person eller virksomhedsejer, hvis der er et behov for enten at købe eller sælge din smartphone eller tablet findes det ikke meget billigere og bedre end hos Phonetrade.dk.

Flere Online Webshops