Nirbana Soul rabatkode

nirbana.dk
4.1 stjerner / 46 har stemt

Rabatkoder Nirbana Soul Danmark - maj 2022

10% Nirbana Soul rabatkode - Smykker til mænd og kvinder

Åben rabatkode R10 Populær 1

10% Nirbana Soul rabatkode - Danish Jewelry til kvinder og mænd

Åben rabatkode vet

Mindst 10% rabat på smykker til mænd hos Nirbana Soul

Vis udsalg

Køb designer smykker for mere end 300 kr. og få gratis levering hele maj hos Nirbana Soul

Vis udsalg

Stort udvalg af danske designersmykker til kvinder

Vis udsalg

Black Friday tilbud hos Nirbana

Black Friday er verdens største shoppe dag verdenen over, og hos Nirbana er ingen undtagelse. Der er på Black Friday store rabatkoder, tilbud og rabatter på smykker til både mænd og kvinder.

Nirbana Soul Back Friday tilbud: Køb 2 og få den billigste gratis

Tilbud: Køb 2 og betal for 1
Gratis: Det billigeste smykke
Shop: Ure og armbånd
Fri fragt: På køb over 500 kr
Vis udsalg

25% rabat på alt hos Nirbana Soul

Tilbud: 25% rabat på alle smykker
Kampagne: Fødselsdag
Vis udsalg

Black friday: spar op til 70% hos Nirbana Soul

Tilbud: Stort udvalg af billige smykker
Rabat: Op til 70% rabat
Black Friday: Få et gratis armbånd med på din ordre
Fri fragt: Ved køb over 500 kr.
Åben rabatkode

25% rabat på alle smykker hos Nirbana Soul

Tilbud: Spar lige nu 25% rabat
Gælder: Alle smykker
Udvalg: Armbånd, halskæder, ure m.m.
Vis udsalg

Vælg 2 smykker og betal for 1 hos Nirbana Soul

TIlbud: 2for1
Gælder: Alle smykker
Kategori: 10 års fødselsdag
Vis udsalg

Andre søger også efter

Der er 5 aktive rabatkoder og tilbud tilgængelig.
Her på siden stræber vi efter altid efter at holde dig opdateret med de seneste rabatkampagner og rabatkoder.
Det er en god idé at læse kuponbetingelserne, da rabatkoder ikke altid kan indløses på alle køb.
Du kan kontakte kundeservice på email adresse: kontakt@nirbanasoul.dk, Telefon nummer: 71725455.
Åbningstiderne er Mandag-Fredag: 10.00-17.00.
Du kan betale din online ordre med: Dankort, VISA, Mastercard, Maestro, American Express, VIABILL.
Nina

Nina

Fashionista på budget

Nirbana Soul er et dansk smykke- og designfirma, som designer, producerer og sælger 100% håndlavede smykker som armbånd, halskæder, ringe og øreringe. Nirbana Soul blev startet i 2010 og har haft stor success lige siden sin opstart. I dag sælges smykkerne blandt andet hos guldsmede, streetwear butikker, krydstogtskibe, lufthavne, samt på webshoppen Nirbana.dk

Håndlavede smykker til kvinder

Du finder et stort udvalg af armbånd, halskæder og øreringe til kvinder på Nirbana Soul. Bare i udvalget af armbånd finder du eksempelvis perlearmbånd, stenarmbånd, som blandt andet består af sten, krystaller og mineraler, magnetarmbånd, samt de meget populære læderarmbånd, der er lavet af rigtig italiensk kernelæder. Som du kan se, er der altså lidt for enhver smag. Armbåndene er allesammen 100% håndlavede og alle materialer er nøje testet, så du er sikret den bedste kvalitet. Udvalget af halskæder er ligeledes helt i top, hvor det danske design virkelig skinner igennem. Du finder halskæder fra kollektionerne Nirbana Soul og Dusk to Dawn Exclusive, hvor især sidstnævnte virkelig ser lækkert ud! Er du på udkig efter et par nye designer øreringe, vil du også være fint tilfreds med hvad du finder på Nirbana Soul. Her finder du alt fra krystaløreringe til dobbelt perler. Øreringene kommer i guld, sølv og rødguld. Af ringe finder du blandt andet lækre keramiske ringe.

Nirbana Soul til mænd - maskuline smykker til modeinteresserede

Ligesom til kvinderne, findes der et fremragende udvalg af designer smykker til mænd. Du finder igen armbånd, halskæder og ringe af den bedste kvalitet. Især armbånd med skulls er eftertragtede, mens også armbånd lavet af læder og slangeskind er populære på Nirbana Soul. Halskæderne er også af et super fedt design og giver dig et lækkert personligt look og du kan på mange halskæder selv vælge, hvilket vedhæng der skal hænge på halskæden. Udover håndlavede halskæder, så finder du også flotte armbåndsure i lækkert dansk design. Tag et kig i dag og find et lækkert smykke fra Nirbana Soul. Husk at du også på Saleduck kan finde gode Nirbana Soul tilbud og en god Nirbana Soul rabat, f.eks. en Nirbana Soul rabatkode.

Hold øje med rabatkoder og gode tilbud

På Nirbana.dk finder du mange gode tilbud, men der er stadigvæk ingen grund til at betale mere for designersmykker end nødvendigt. Her på Saleduck.dk kan vi godt lide at samle på rabatkoder, promotions og deals, og dette gælder selvfølgelig også, hvad vi kan finde på Nirbana.dk. Du kan derfor finde gode Nirbana tilbud og en god Nirbana rabat, herunder en Nirbana rabatkode. Så hvis du er interesseret i designersmykker, kan du med fordel holde dig opdateret på vores hjemmeside, så du ikke går glip af gode tilbud fra Nirbana Soul. Du kan ligeledes tilmelde dig vores nyhedsbrev, og så vil der altid komme gode deals lige til din indbakke.

Levering hos Nirbana Soul

Generelt koster leveringen 29 kr., når du handler på Nirbana.dk. Der ydes dog gratis levering ved køb over 300 kr., så du kan med fordel lægge lidt ekstra i indkøbskurven, før du tjekker ud. Leveringstiden er generelt mellem 1-2 hverdage med Post Danmark. Der er 30 dages fortrydelsesret, så hvis ud fortryder dit køb, kan du altid levere det tilbage og få pengene retur!

Flere Online Webshops

Last Update: 23.05.2022