SW leader board.png

Annoncøroffentliggørelse

Mofibo rabatkode

mofibo.com

Opdag Mofibo - din ultimative bogoplevelse! Med Mofibo kan du læse tusindvis af bøger på din smartphone eller tablet. Udforsk det store udvalg og få adgang til spændende læseoplevelser når som helst og hvor som helst.

Rabatkoder Mofibo Danmark - marts 2024

Mofibo rabatkode: Gratis i 30 dage

Åben rabatkode g! Populær 1

Mofibo rabatkode: få adgang fra kun 64.50 kr. og første 7 dage gratis som studerende

Åben rabatkode ket

0 kr. for 30 dage fri adgang til Mofibo lydbøger og e-bøger

Vis udsalg

Mofibo abonement: Fra 89 kr. om måneden

Vis udsalg

 

Sådan bruges Mofibo rabatkoden

  1. Log ind på Salesduck – og søg efter Mofibo

  2. Vælg den rabatkode, som passer bedst for dig – Husk at læse betingelserne ud for rabatkoden

  3. Klik nu på ”Få rabatkode”

Nu dukker der et nyt billede op: 

  1. Klik på ”Kopier”

  2. Klik nu på det gule felt ”Brug rabatkode på Mofibo”

Du vil blive ført direkte over til Mofibo’s hjemmeside 

Mangler du spænding, hygge eller inspiration, så log ind på Mofibo og gå på opdagelse imellem en utrolig mænge gode lydbøger! Her findes noget i alle genrer!

Når du er færdig med at bestille: 

Sådan bruger man en rabatkode Mofibo

  1. Skriv din mailadresse og vælg en adgangskode

  2. Lige under disse oplysninger finder du feltet: ”Har du en kampagnekode?”, som du klikker på 

  3. Nu kommer du til næste side hvor du finder feltet: ”Indløs Kampagnekode”

  4. Højreklik nu i feltet og indsæt den rabatkode du kopierede på Salesduck

Færdiggør din bestilling

Du vil nu se, at den rabat som du valgte, er blevet fratrukket din bestilling

Du er nu klar til at gå i gang med din nye bog – Husk at Læsning/lytning er god motion for hjernen!

 

Gratis prøveperiode

Hos Mofibo har de altid en gratis prøveperiode. Så hvis du vil i gang i dag er det bare at oprette en bruger, download appen og så er du klar til at komme i gang.

Stort udvalg

Hos Mofibo har de mere end 60.000 lyd- og e-bøger, så uanset om du er til krimi eller faglitteratur så kan du altid finde en bog der interesserer dig. Oveni det så tilføjer de hver måned flere bøger til deres sortiment.

Tag bøgerne med overalt

Med Mofibo kan du altid have bogen med i lommen, men endnu smartere hvis du skal på ferie kan du downloade bøgerne så du ikke skal tænke på dataforbruget eller være afhængig af wifi.

Gavekort

Nu har Mofibo også fået gavekort så du kan give et 3, 6 eller 12 måneders abonnement til en der har fortjent en gave. Hvis du er i dårlig tid kan du stadig nå det, bare vælg at få gavekortet tilsendt som mail, print den ud og så kan du give den til en du holder af.

Black Friday rabat hos Mofibo

I år på Black Friday 2021 bliver der rygende travlt hos Mofibo. På selve Black Friday kommer Mofibo til at have mange forskellige rabatter og tilbud der er værd benytte sig af.

Du er lige gået glip af disse Mofibo rabatkoder:

40% Mofibo rabatkode: Spar op til 40% på e-bøger og lydbøger hos Mofibo Rabatten er allerede fratrukket
80% Mofibo rabatkode: Spar op til 80% på e-bøger og lydbøger hos Mofibo Rabatten er allerede fratrukket

Andre søger også efter

Her på siden kan du holde dig opdateret om de seneste kampagner, rabatkoder og tilbud.
Hold øje med kuponbetingelserne, da her anføres eventuelle krav for at kunne indløse en rabatkode.
Du kan kontakte kundeservice på email: support.dk@mofibo.com.
Der kan betales med enten betalingskort eller MobilePay.
Se abonoment priserne under vores tilbud
Opsig mofibo abonenement via hjemmesiden: 1. Log ind på hjemmesiden og gå til Mine sider -> Min konto. 2. Klik på Abonnement -> Administrer. 3. Rul ned og klik på Annuller abonnement. 4. Klik igen på Bekræft annullering.
Katrine

Hej! Jeg er Katrine,

Jeg er ansvarlig for at sikre, at alle tilbud, du finder på denne side, virkelig eksisterer, er korrekte og opdaterede. Nogle gange kan det dog ske, at et tilbud udløber, eller at beholdningen af et produkt bliver opbrugt hurtigere, end vi kan opdatere det på siden.

Hvis du støder på unøjagtigheder eller udløbet tilbud, vil du så venligst informere os?

Din hjælp er værdifuld for os, og på den måde holder vi vores fællesskab altid opdateret og pålideligt.
Mange tak for din forståelse og støtte.

4.6 stjerner / 35 har stemt

Billige e-bøger og lydbøger

Mofibo.dk er et dansk firma der specialiserer sig i e-bøger og lydbøger. Du tilmelder dig deres online tjeneste for et medlemskab, og så kan du lytte og læse til lydbøger og e-bøger til super billige penge. Mofibo reader er et dansk firma der har sine rødder i gode gamle Danmark, og derfor kan du være helt sikker på at finde det største og bedste udvalg af danske e-bøger og lydbøger til iPad, Kindle eller hvad du ellers kunne tænke dig at læse på. Du finder også et kæmpe udvalg af både svenske og engelske e-bøger og lydbøger, så udvalget er simpelthen enormt. Skynd dig ind og tilmeld dig med det samme. Du får de første 2 uger gratis. Jo længere du venter, jo længere går der før du kommer igang med den nyeste krimi, thriller eller fantasy e-bog eller lydbog. Husk også at holde øje med Saleduck for at finde de bedste tilbud og rabatkoder på lydbøger og e-bøger. Det kan jo være du er så heldig at falde over lige præcis den rabatkode du har gået og ventet på. Når du så har bestilt et Mofibo abonnement, så har du adgang til tusindvis af gratis lydbøger og gratis e-bøger med det samme. Det er simpelthen et fantastisk valg for alle der elsker at læse.

Enormt udvalg af e-bøger

Hos Mofibo lydbog finder du flere tusind forskellige e-bøger på både dansk, svensk og engelsk. Du finder fremragende krimier fra Lars Kepler og Jussi Adler Olsen, du finder spændende og gribende biografier om nogle af de mest spændende mennesker i verden og du finder legendariske forfattere som Dennis Jürgensen. Kort sagt, udvalget er enormt og det vokser hver dag. Så uanset om du leder efter en fantastisk krimi e-bog, udfordre din fantasi med science fiction og fantasy, lære alt om de mennesker der former verden i dag i form af deres selvbiografier eller måske ganske finde de bedste spændingsromaner der findes. Uanset hvad, så kan du være sikker på, at Mofibo app har nogle af de bedste og billigste e-bøger og lydbøger på det danske marked. Find alle de e-bøger og lydbøger, som du elsker, idet hav af gratis e-bøger og gratis lydbøger, som du får til rådighed når du bestiller et abonnement.

Flere tusinde gratis lydbøger

Foretrækker du lydbøger fremfor e-bøger, så finder du heldigvis ikke et bedre sted! Med deres enorme udvalg af fantastiske lydbøger i genrer som krimi, biografier, spænding og science fiction og fantasy, så finder du ikke et bedre platform. Med velkendte titler Fifty Shades of Grey, Ken Follett og Jo Nesbø finder du alt du overhovedet kunne tænke dig at komme i gang med at lytte løs. Du finder også lydbøger og e-bøger fra velkendte forfattere som f.eks. Jussi Adler-Olsen, J.K. Rowling samt Camilla Läckberg. Så tøv ikke et sekund længere med at komme ind og forgabe dig i den magiske litterære verden denne service kan tilbyde dig.

Tag dine bøger med på farten

Mangler du læsestof til ferien, så kan du med fordel benytte dig af Mofibos store bibliotek af bøger. Her får du, igennem deres app, muligheden for at tage dine yndlingsbøger med på farten. Find f.eks. de bedste krimier, biografier og romaner og læs bøgerne på din smartphone eller iPad, når du sidder i flyet - for Mofibo app virker også offline. Med Mofibo reader har du dit bibliotek i lommen, og du kan læse bøgerne når end det passer dig.

Tilbud og rabatkoder på billige lydbøger og e-bøger hos Saleduck

Hos Saleduck er vi nogle værre læseheste, uanset om det kommer til lydbøger eller e-bøger. Derfor har vi også en masse lækre tilbud og rabatkoder på lydbøger og e-bøger. Det kan endda være du er så heldig at falde over en lækker rabatkode du kan bruge. Med en Mofibo rabatkode kan du så få så billige lydbøger og e-bøger som overhovedet muligt. Kom ind og tjek deres store bibliotek af e-bøger ud, og se om et abonnement ikke skulle være noget for dig.

Prøv Mofibo gratis

Denne e-bog app tilbyder det meste fantastiske tilbud til alle nye kunder: Du får de to første uger gratis for at se om det skulle være noget for dig. Hvis du efter de to uger er tilfreds med deres enorme udbud af e-bøger og lydbøger. Du kan dermed finde gratis lydbøger og gratis e-bøger i de første 14 dage, hvor du tilmelder dig Mofibo.

Flere Online Webshops