Lystfiskeren rabatkode

lystfiskeren.dk
4.6 stjerner / 357 har stemt

Rabatkoder Lystfiskeren Danmark - maj 2022

Billigt fiskegrej hos Lystfiskeren

Vis udsalg

Billigt udendørs tøj og udstyr hos Lystfiskeren

Vis udsalg

Op til 50% rabat i udsalget hos Lystfiskeren

Vis udsalg

Andre søger også efter

Der er 3 aktive rabatkoder og tilbud tilgængelig.
Her på siden stræber vi efter altid efter at holde dig opdateret med de seneste rabatkampagner og rabatkoder.
Du kan anvende én rabatkode per ordre. Rabatkoder kan ikke kombineres.
Åbningstiderne er Mandag-Fredag: 10.00-17:30, Lørdag: 10.00-15.00.
Du kan kontakte Lystfiskeren kundeservice på: Telefon: 97 31 27 10, E-mail: info@lystfiskeren.dk.
Hos Lystfiskeren kan du betale med: Dankort, VISA Electron, VISA Dankort, VISA, Mastercard.
Jonas

Jonas

Webshoptester

Lystfiskeren.dk har alt hvad du behøver til fisketuren eller overlevelses turen i skoven. Lystfiskeren sælger billigt fiskegrej, udstyr til lejren og udendørs tøj til mænd og kvinder. Lystfiskeren forhandler de største brands inden for udendørs tøj og fiskegrej, som fx. Häglöfs og Fjällräven. Noget af det bedste ved Lystfiskeren er deres store trang til udsalg og tilbud på billigt fiskeudstyr. Med en rabatkode til Lystfiskeren kan du få udstyret endnu billigere.

Billigt fiskegrej

Skal du snart på fisketur, og mangler det nødvendig fiskegrej? Lystfiskeren har alt det fiskegrej du behøver. Uanset hvilken fisk du skal fange, om det er en laks, makrel, torsk eller måske en hornfisk så har Lystfiskeren netop det fiskegrej du mangler. Fiskeudstyr kan godt være dyrt hvis du skal have det nede i den lokale butik, men hos Lystfiskeren har de sparet huslejen og dermed kan de give dig billigt fiskeudstyr til markedets billigste priser. I udsalget hos Lystfiskeren finder du tilbud på udstyr, som du kan bruge på fisketuren eller en udflugt i skoven. Hvis ikke du fisker fra båd er waders et must-have. Med et par billige waders kan du gå ud i vandet uden at fryse eller blive våd. Hvis du skal fiske efter laks i små vandløb, vil fluer til fiskestangen være en god idé. Er du mere til lystfiskeri fra båd, vil et fiskenet, fiskehjul og selvfølgelig en fiskestang gøre fiskeriet en del sjovere og nemmere. Med en rabatkode til Lystfiskeren kan du finde det fiskegrej du mangler, for at få den fiskeoplevelse du drømmer om.

Billigt udendørs tøj til friluftsliv

Som dansker kender du formentligt udtrykket: "der findes ikke dårligt vejr kun dårlig påklædning". Det vil den seriøse lystfisker måske være enig i. Som sagt så har Lystfiskeren alt det fiskegrej, du skal bruge for at få en god fiskeoplevelse, men det er ikke nok, du skal også bruge ordentlig påklædning. Et par Fjällräven bukser kan helt klart anbefales, de er slidstærke og har massere af lommer til alt det fiskegrej, du har med i båden eller til søen. Hvis du skal en tur på udflugt i skoven og planlægger overnatning, så har Lystfiskeren også det udstyr du skal bruge til den tur. Om du mangler et billigt telt,en god sovepose, en rygsæk eller et par vandrestøvler så har Lystfiskeren det hele. Lige så vel som fisker skal have et par Fjällräven bukser, så er en Häglöfs rygsæk et must have for naturmennesket. En Häglöfs rygsæk kan du gå med i flere timer, uden at den begynder at irritere dig. Men en Lystfiskeren rabatkode kan du få en Häglöfs rygsæk rigtig billigt, nogle gange kan du endda finde Häglöfs rygsække og Fjällräven bukser i udsalget. I udsalget finder du også utallige andre produkter som soveposer, vandrestøvler, telte og udendørs tøj.

Levering

Hvis du blot skal købe noget fiskeudstyr eller udstyr til skovturen, så er det godt at standardlevering hos Lystfiskeren kun koster 15. Kr. Så tag et kig i Lystfiskerens udsalg eller brug en rabatkode til at finde det du står og mangler. Lystfiskeren sender din pakke med GLS eller PostNord og har hurtig levering på 2-5 hverdage. Standardlevering bliver sendt til et pickup-point, men du har også mulighed for at få sendt din pakke direkte hjem til dig. Brug en Lystfiskeren rabatkode og find det tilbud du syntes godt om.

Flere Online Webshops

Last Update: 21.05.2022