MENU

LampeGuru.dk rabatkoder og rabatter

Rabatkoder LampeGuru.dk: juni 2017 i Danmark

Spar op til 75% rabat på lamper og LED belysning hos LampeGuru i deres Outlet

Vis rabat!

Spar op til 75% rabat på lamper på tilbud hos LampeGuru i juni

Vis rabat!

Stort udvalg af lamper og LED belysning hos LampeGuru

Vis rabat!

få fri fragt på dit køb af lækre lamper og LED belysning hos LampeGuru

Vis rabat!

LampeGuru.dk er webshoppen, som giver dig alt indenfor lamper og belysning. Før LampeGuru blev stiftet var der online lampebutikker, som enten solgte dyre designerlamper eller billige lamper uden den store kvalitet. LampeGuru ligger midt imellem dette. De tilbyder et stort udvalg af lamper med god kvalitet og til en pris, hvor de fleste kan være med. Det kan dog stadig blive billigt at købe lamper online. Kig forbi Saleduck.dk og se om vi kan hjælpe dig med en LampeGuru rabatkode, så dit næste køb kan blive endnu billigere. Med en rabatkode til LampeGuru bliver dit køb af billige lampeskærme, lyskæder, LED pærer og mange flere fede og spændende produkter endnu billigere end før.

Find en flot lampe hos LampeGuru

Hos LampeGuru kan du finde alle slags lamper - både til indendørs- og udendørs brug. Mangler du en bordlampe, væglampe, gulvlampe eller en anden slags lampe, så kan du finde det på denne hjemmeside. Du finder selvfølgelig også de super populære pendler lamper, som alle vil have fingre i disse dage. Skal du have en sød børnelampe til børneværelset, så finder du også et fint lille udvalg. Er det badeværelset, som skal renoveres eller har du brug for at oplyse haven, så kan du ligeledes finde badeværelseslamper og solcellelamper til haven.

Stort udvalg af LED pærer og LED spots

LED belysning er blevet "in" i de fleste hjem i Danmark. LED lys giver ikke kun god belysning, men er også energibesparende, så du får bedre belysning og sparer penge på samme tid - og hvem kan ikke lide det? Hos LampeGuru finder du et dejligt udvalg af både LED pærer og LED spots, så hvis du mangler god belysning til stuen, soveværelset eller et andet rum, så kan du finde, det du søger hos LampeGuru. Kort sagt, leder du med lys og lygte efter nogle flotte og besparende LED pærer til dit hjem, så er LampeGuru et fantastisk sted at starte. Du kan endda finde utrolige og billige LED stearinlys eller LED spots som alle i hjemmet med garanti vil elske lige så højt som dig.

Find dine designerlamper hos LampeGuru

Selvom LampeGuru tilbyder en lang række lamper til gode priser, kan du stadig finde lækre designerlamper. Du finder en masse lækre pendel lamper fra Herstal, Philips og Dyrberg-Larsen, ligesom du også kan finde eftertragtede Holmegaard lamper. Skal du have fat i udendørslamper med sensor, så har du et fint udvalg fra Star Trading. Og hvis du tror at du kun kan finde lamper fra Pendel, Holmegaard, Dyrberg-Larsen og Phillips, så kan du godt tro om igen - Du finder nemlig mange andre fede mærker i alt fra billige standerlamper, udendørslamper og kobber lamper for bare at nævne nogle få.

Fint tilbud på lamper i LampeGurus Outlet

Om du leder efter en specifik kobber lampe, pendel lampe eller noget helt tredje, så kan du altid tage vejen forbi LampeGurus Outlet. Her finder du en masse lækre lamper og pærer fra blandt andet Halo Tech, Nielsen og Philipstilbud. Hvis du elsker at lede efter det helt rigtige udsalg, så bliver det ikke meget bedre end, hvad du finder i denne Outlet. Med et godt tilbud, så garanterer du at dit køb af en billig lampeskærm, standerlampe, kobber lampe eller noget helt fjerde bliver super billigt. Det bliver ikke bedre.

Spar penge med en LampeGuru rabatkode

Det behøver ikke være dyrt at købe lamper og belysning. Lige meget om du er på udkig efter en dyr Herstal lampe, LED pærer og LED spots, så kan du altid kigge forbi Saleduck.dk. Vi samler nemlig de seneste tilbud og rabatkoder fra LampeGuru, så vi kan måske hjælpe dig med at gøre en besparelse på dit køb af kobber lamper, Pendel lamper eller hvad du end leder efter.

Levering hos LampeGuru

Hos LampeGuru leveres der med Post Danmark og fragten koster generelt 39 kr. Der er dog mulighed for at få fri fragt, hvilket gælder ved køb over 998 kr. Med fri fragt behøver du så ikke bekymre dig ekstra fragtomkostninger næste du køber dine billige lampeskærme fra Holmegaard, lyskæder og fantastiske LED pærer, spots og stearinlys. Det er bare at proppe dem i kurven, og så vente på dine nye fantastiske lamper dukker op på dit dørtrin.

20% på NanoLeaf Aurora lamper!

Vis rabat!

LampeGuru rabatkode: Spar 10% ekstra rabat op outlet varer!

Åben rabatkode? Klik her!

Spar op til 66% rabat på designerlamper fra Lampefeber hos LampeGuru

Vis rabat!

LampeGuru rabatkode: Spar op til 90% + ekstra 10% rabat i udsalget

Åben rabatkode? Klik her!

LampeGuru rabatkode: Spar op til 90% + ekstra 5% rabat på lamper og belysning

Åben rabatkode? Klik her!