Jala Helsekost coupon code og rabat

jala-helsekost.dk
4.0 stjerner / 78 har stemt

Rabatkoder Jala Helsekost Danmark - september 2021

Op til 53% rabat hos Jala Helsekost

Vis udsalg

Jala Helsekost restsalg med op til 50% rabat

Vis udsalg

Jala Helsekost giver fri fragt ved køb over 295 kr.

Vis udsalg

0 kr. for vareprøver hos jala helsekost

Vis udsalg

Billigste Jala Helsekost rabatkode og rabatter

Jala Helsekost rabatkode Rabat Gyldig til
Op til 53% rabat hos Jala Helsekost 53% 01/11/2021
Jala Helsekost restsalg med op til 50% rabat 50% 01/11/2021
Jala Helsekost giver fri fragt ved køb over 295 kr. 295 kr. 01/11/2021
0 kr. for vareprøver hos jala helsekost 0 kr. 01/11/2021
20% rabat på alt hos Jala Helsekost 20% Udløbet

Sådan bruger du din rabatkode på Jala-Helsekost.dk

Når du har tilføjet dine varer til din indkøbskurv og går imod betalingssiden vil du blive bedt om at indtaste dine oplysninger. Her skal du bl.a. vælge hvilken leveringsform du ønsker, og det næste skridt efter leveringspunktet er "Betalingsmetode". Her kan du se at du kan indtaste en rabatkode i feltet "Gavekort" som står nederst på betalingssiden. Når du har indtastet rabatkoden i gavekortfeltet vil din rabat automatisk blive indløst og fremgå af næste side.

 

 

Fri Levering

Modtag helt fri levering af dine indkøbte varer når du handler hos Jala-Helsekost.dk. Du skal blot sørge for at din ordresum er større end 295 kr, og din levering vil derefter være gratis, ellers koster levering kun 25 kr. Leveringen er altid hurtig og effektiv da butikken sender varer alle dage. Den normale leveringstid er mellem 1-2 hverdage.

Vind 1000 kr i gavekort

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Jala-helsekost.dk og deltag i lodtrækningen hver eneste måned om et gavekort på hele 1000 kr. Der vil hver måned blive trukket lod blandt alle personer der har tilmeldt sig nyhedsbrevet, og du får derfor chancen hver eneste måned for at vinde hvis blot du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Gratis Vareprøver

Du kan altid se hvilke vareprøver der er tilgængelige på siden under ”Vareprøver” i menupunktet. Du kan vælge op til 2 gratis vareprøver efter dit eget valg blandt de opslåede vareprøver. Dette giver dig muligheden for at prøve nogle nye spændende varer hver gang du handler på siden.

Priskup og Restsalg

Du kan finde et hav af spændende udsalgsvarer under fanebladet ”Priskup” og ”Restsalg”. Begge menupunkter giver dig adgang til særligt nedsatte varer hvor du kan gøre nogle fantastiske priskup. Du kan spare mere end 50% på varer i disse kategorier og du vil kunne finde en masse kendte og populære mærker.

MobilePay

Du kan udover at betale med diverse betalingskort også anvende MobilePay. Så hvis du har MobilePay på din smartphone, kan du nemt betale for dine varer ved at anvende appen. Du skal blot vælge MobilePay som betalingsmetode på betalingssiden, og Jala-Helsekost.dk vil sende en anmodning om betalingen direkte til din smartphone i MobilePay.

20% rabat på alt hos Jala Helsekost

Tilbud: Masser af produkter til nedsatte priser
Rabat: Spar 20% rabat på alt
Sortiment: kosttilskud, fødevarer, personlig pleje, specialprodukter,

Luk

Vis udsalg

Jala Helsekost rabat: min. 20% på kosttilskud

Tilbud: Stort udvalg af helsekost fra de bedste brands
Rabat: Du sparer mindst 20%
Kampagne: Priskup

Luk

Vis udsalg

Fri fragt på køb over 200 kr hos Jala Helsekost

Tilbud: Få fri fragt på din levering
Gælder: På køb over 200 kr
Fri fragt: Standard levering

Luk

Vis udsalg

Jala Helsekost rabat: spar min. 20% på alle kosttilskud

Tilbud: Stort udvalg af kosttilskud
Rabat: Du sparer min 20%
Mærker: Solaray, New Nordic, Pharma Nord & Mezina

Luk

Vis udsalg

Jala Helsekost tilbud: 30% på Nani kosttilskud

Tilbud: Billigt kvalitets kosttilskud
Rabat: 30% lige nu
Mærke: Nani

Luk

Vis udsalg

Andre søger også efter

På denne side finder du altid de nyeste rabatkoder, som du kan anvende til dit køb. Derudover kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at holde dig informeret om de seneste rabatkoder.
På nuværende tidspunkt tilbydes 4 verificeret aktive rabatkoder og tilbud.
Du kan enten ringe på telefon: 8988 0889 eller sende en mail til: jala@jala-helsekost.dk
Du kan vælge imellem at få leveret din pakke til en privatadresse, erhvervsadresse eller pakkeshop.
Du kan betale din ordre med Dankort eller Mobilepay.

Jala Helsekost er en dansk udbyder af diverse produkter indenfor helsekost og kosttilskud for alle aldre. Webshoppen er nem at navigere i, og det er nemt at danne sig et tydeligt overblik over de kategorier der tilbydes på siden indenfor helse. Du kan gå på opdagelse i en masse gode tilbud, det spændende og varierede varesortiment samt priskup på udsalgsvarer hvor du kan spare endnu mere. Kvaliteten af produkterne der udbydes, er altid i top og du kan købe dem til nogle fordelagtigt lave priser. Mærkerne og de producenter der er bag de fleste af produkterne, er velkendte og originale varemærker. Så uanset om du er på udkig efter kosttilskud fordi du er begyndt at træne og motionere intensivt, eller om du er på udkig efter kvalitetsbevidste plante- og urteprodukter, så er dette stedet for dig. Når du køber ind her, får du hurtig og effektiv levering, som er helt gratis når du køber for mere end 295 kr og skulle du vælge at købe for mindre, jamen så er leveringen stadigvæk særdeles rimelig i prisen. Onlinebutikken er e-mærket og du kan betale med diverse betalingskort og med MobilPay.

Du kan også søge blandt de mange fødevarer der tilbydes på siden, hvor du både finder diverse dagligdagsvarer som brød og pasta, til mere specielle varer som tørrede frugter og naturlige sødemidler. Mange af de varer der tilbydes, er blandt andet økologiske og eller fair-trade produkter, hvor der derfor både er taget hensyn til produktionen af varerne og til naturen. Du finder både økologi indenfor plejeprodukter, olier, fødevarer og naturlægemidler, som tilbydes på siden. Du kan også finde artikler for børn, indenfor personlig pleje og kosttilskud. Derudover kan du også finde sutter, legetøj og babytøj ned til de helt små børn samt børnevenlige og nænsomme produkter til hud og hår.

Specialvarer indenfor træning og vægttab finder du også en masse tilbud på. Der er alt fra proteinpulver, slankepulver, kreatin, forgrenede aminosyrer, planteproteiner og isotoniske drikke, som alle kan være med til at hjælpe dig med at få det maksimale ud af din træning og motion. Kosttilskud af den rette kvalitet kan både hjælpe dig med bedre ydeevne og en mere effektiv træning, og derudover kan proteinpulver og forgrenede aminosyrer anvendes direkte efter din træning, således at din krop kan restituere endnu mere effektivt. Kosttilskud hjælper dig både med en bedre restitution og proteinpulver kan hjælpe dig med at øge dit proteinindtag på en nem og overskuelig måde. Kreatin kan hjælpe dig med at øge din udholdenhed og give dig mere effektive træningspas, som i sidste ende kan give dig endnu bedre resultater.

Flere Online Webshops