Intimo rabatkode og rabat

intimo.dk
4.7 stjerner / 392 har stemt

Rabatkoder Intimo Danmark - oktober 2021

10% intimo rabatkode

Åben rabatkode s10 Populær 1

15% rabatkode intimo

Åben rabatkode et

50% rabat på badeshorts hos Intimo

Vis udsalg

Intimo tilbud: mærke boxershorts fra 49 kr.

Vis udsalg

Hugo Boss bokseshorts fra 168,75 kr. hos Intimo

Vis udsalg

Intimo outlet: op til 70% rabat

Vis udsalg

Vinterundertøj til mænd fra 70 kr. hos Intimo

Vis udsalg

50% rabat på JBL fodboldtights hos Intimo

Vis udsalg

150 kr. for Decoy morgenkåbe hos Intimo

Vis udsalg

JBS tilbud: spar op til 50% hos intimo

Vis udsalg

Altid Gratis levering på din intimo ordre

Vis udsalg

250 kr. for 2 stk. Decoy bh'er hos intimo

Vis udsalg

Billigste Intimo rabatkode og rabatter

Intimo rabatkode Rabat Gyldig til
10% intimo rabatkode 10% 01/12/2021
15% rabatkode intimo 15% 01/12/2021
50% rabat på badeshorts hos Intimo 50% 01/12/2021
Intimo tilbud: mærke boxershorts fra 49 kr. 49 kr. 01/12/2021
Hugo Boss bokseshorts fra 168,75 kr. hos Intimo 168,75 kr. 01/12/2021

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Intimo og modtag 15% rabat på dit næste køb. Du får derudover tilsendt relevante informationer om nyheder, nye varer og rabatter. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet gratis, og du vil ydermere få tilsendt information om aktive rabatkoder og særlige tilbud direkte til din indbakke.

Fri fragt

Du får gratis levering når du køber for mere end 250kr. Leveringen af din vare vil normalt tage 1-2 hverdage når du bestiller på en hverdag. Din levering bliver behandlet og gennemført af Post Nord, som vil levere direkte til din hoveddør eller til din nærmeste pakkeshop såfremt du vælger selv at hente din levering.

365 dages retur

Du får hele 365 dages retur på dine køb fra Intimo. Skulle du derfor opleve fejl eller mangler på dine indkøbte varer, har du derfor god tid til at returnere dine varer. Det eneste det kræver er, at du naturligvis ikke har taget varen brug, eller at der er fejl og mangler ved din ordre før du vælger at sende ordren retur med henblik på en refundering.

Mere end blot undertøj

Du finder meget mere end blot undertøj til mænd og kvinder hos Intimo. Du kan også finde jeans, vanter, huer, jakker, halstørklæder og sweatpants fra anerkendte mærker. Så klik ind og tag et kig på de mange gode tilbud og udvalget af undertøj og beklædning.

Black Friday tilbud hos Intimo

Black Friday er dagen hvor du kan finde nogle helt særlige tilbud på siden. Det er en dag spækket med stærke tilbud hvor udvalgte varer er ekstra nedsat og du kan derfor gøre et kup på Black Friday. Hold derfor øje med din indbakke hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet hvor du også løbende vil modtage besked om aktive rabatkoder.

Intimo rabat: spar 200 kr på Jbs bokseshorts

Tilbud: Fars dag gave
Gave: JBS bokseshorts
Rabat: 200 kr
Pris: 500 kr

Luk

Vis udsalg

Intimo januarudsalg: op til 60% rabat

Tilbud: Undertøj til nedsatte priser
Rabat: 20-60% rabat
Gælder: Alle varer online
Mærker ugo Boss, JBS, CR7 og mange flere

Luk

Vis udsalg

15% rabatkode Intimo

Rabatkode: Fåes ved tilmelding af nyhedsbrev
Rabat: Du modtager en 15% rabatkode
Mindstekøb: Køb på min 300 kr. er påkrævet
Vilkår: Accept af betingelserne for nyhedsbrevet

Luk

Åben rabatkode

99 kr. for 2 par Björn Borg bokseshorts hos Intimo

Tilbud: Billige kvalitets bokseshorts
Mærke: BJÖRN BORG
Fåes i: 2-paks
Priser fra: 99 kr.

Luk

Vis udsalg

Billigt JBS undertøj fra 70 kr. hos Intimo

Tilbud: Stort udvalg af JBS herre undertøj
Bokseshorts: Fra 99 kr.
Sokker: Fra 40 kr.
Undertrøjer: Fra 70 kr.
T-shirts: Fra 100 kr.
Kategori: JBS undertøj på udsalg

Luk

Vis udsalg

Andre søger også efter

Ja. Har du fundet en rabatkode her på vores side, skal du blot indsætte den i kassen på betalingssiden.
Det er ikke muligt at anvende flere rabatkoder på samme ordre.
Her på siden kan du holde dig opdateret og finde de seneste nye rabatkoder og tilbud.
Du kan kontakte Intimo.dk kundeservice på: Email adresse: kundeservice@intimo.dk, Telefonnummer: 30 13 20 60.
Hos Intimo.dk kan du betale med: Dankort, VISA, VISA Dankort, Mastercard.
Katrine

Katrine

Trendsætter

Intimo er en dansk webshop der sælger undertøj til mænd, kvinder og børn. Intimo online er en af de førende forhandlere på det danske marked, så du kan forvente et stort og billigt udvalg af underbukser, strømper, undertøj til kvinder og meget andet fra ikoniske mærker som JBS undertøj, CR7 undertøj, Bjørn Borg og mange flere. Hos Intimo finder du nogle af de laveste priser på undertøj fra en dansk forhandler, så vil du gerne have nogle nye billige strømper, herre underbukser fra Marathon sport, undertøj til kvinder fra JBS eller noget helt fjerde, så er Intimo et helt perfekt sted at købe disse. Vil du gerne spare yderligere penge på tights til mænd og long johns til mænd, underbukser eller måske en g-streng til mænd eller kvinder, så se om vi hos Saleduck ikke har et tilbud eller en Intimo rabatkode som du kan bruge.

Billigt undertøj til mænd

Mange mænd har en stærk præference når det kommer til undertøj. Nogle mænd foretrækker at have lange underbukser på. Andre mænd vil allerhelst have tights eller boxershorts. Heldigvis kan du finde alt dette og mange andre former for underbukser. Intimo har nogle af de mest anerkendte mærker på markedet når det kommer til herre underbukser. Mærker som JBS, CR7, Hugo Boss og Calvin Klein undertøj er at finde hos Intimo. Og ikke nok med dette, så finder du også pyjamas til mænd samt morgenkåber til mænd plus de populære Calvin Klein natbukser. Både din pengepung og din krop vil takke dig for at handle hos Intimo.

Lækkert undertøj til kvinder

Hos Intimo finder du et lækkert og lille udvalg af undertøj til kvinder fra de klassiske mærker Decoy og Marathon Woman. Du kan købe billige strømper, hipsters, g-strenge, BH'er og mange flere lækre og behagelige produkter som enhver kvinde ville være glade for at have i sin garderobe. Intimo har undertøj til kvinder i størrelser helt nede fra XS helt op til XL.

Altid vilde tilbud på undertøj hos Intimo

Intimo elsker at forkæle deres kunder med vilde tilbud på undertøj fra Calvin Klein, CR7 og alle de andre fede brands. Derfor har de også en permanent tilbudskategori, hvor du kan spare helt op til 50% rabat på alt fra strømper, herre underbukser og tights til mænd til nattøj, underbukser til kvinder og mange flere fantastiske produkter. Kom ind og se ikke du kan finde lige præcis det undertøj på tilbud som du har gået og ledt efter.

Find de gode tilbud på undertøj hos Saleduck

Her hos Saleduck er der altid garanti for en fantastisk rabatkode eller et tilbud på billigt undertøj til mænd, kvinder og børn. Du kan derfor være sikker på, at vil du gerne ind på Intimo og finde et par herre underbukser, strømper, nattøj til mænd eller noget andet undertøj, så kig hos Saleduck og se om vi ikke har lige præcis det tilbud eller Intimo rabatkode som du kan bruge.

Fri fragt på undertøj hos Intimo

Hos Intimo får du altid fri fragt på din bestilling. Du kan derfor nemt bestille dit nye undertøj, strømper, nattøj og meget andet uden at skulle bekymre dig om dyre fragt priser og lange leveringstider, da de også har dag-til-dag levering. Det bliver simpelthen ikke bedre kundeservice end det.

Flere Online Webshops

Last Update: 26.10.2021